-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz molnarpeter #181646 üzenetére
Köszi a tippeket! Rétegvastagságot sajnos nem tudok mérni de a karosszéria hézagokat megnézem majd alaposan. Fényezés szerintem már gatya a vizes fotókból ítélve de az még önmagában nem lenne probléma. Kint használnám, munkábajárósnak.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bul07
nagyúr
válasz rup1u5 #181651 üzenetére
Néz meg pár értékbecslő videót hogy hogy vizsgálja át mire figyel, ebből is lehet nézni hogy mit érdemes figyelni
[link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
salesman
őstag
válasz c00per #181653 üzenetére
Ezt írják a cégről:
"ISMERTETŐ
A Hart céget 1990-ben alapították Lengyelországban. A kezdetekben autó- és motoralkatrészek nagykereskedelmével foglalkoztak, ám hamarosan elindították a céggel azonos nevű HART márkát, amely már Európa minden országában megtalálható. Ez volt az első lengyel autóipari márka, amit az országban bevezettek. Eleinte javító szetteket gyártottak és forgalmaztak, de mára számos autómárka alkatrészeit állítják elő. A márka a három legfontosabb értéket egyesíti: a kiválló miinőség, a kedvező ár és a folyamatos rendelkezésre állás.
Központi raktárukban 36.000 négyzetméteren több, mint 200.000 féle alkatrészt kínálnak a legtöbb autómárkához. 22 fióktelepükkel biztosítják az állandó alkatrészellátást."Türűűűdrááá!
-
zsolt19900
őstag
válasz salesman #181656 üzenetére
nekem sem bírt 1 évnél többet a hart
ráadásul a két felső kisebb lengőkar közül adta meg magát 1-1 mindkét oldalon ill. a kormányösszekötőjük sem valami fényes, mert az is elkoppant 1 éven belül
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
salesman
őstag
válasz zsolt19900 #181657 üzenetére
Hát, nem tettél boldoggá..., már megrendeltem.
Hány kilométert mentél és milyen utakon?Türűűűdrááá!
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Vw polo 1.4 16V 75 Le változatot szerintetek érdemes chip tuningolni? Azért is jutott eszembe, mert rátettem egy gyári 15-ös alufelnit, és a súlya miatt azért érezhetően lomhább lett. Jókat olvastam a tuningról (ugye több erő, kevesebb fogyasztás), de vannak akik nem ajánlják (habár szívó motorra azért olyan nagy teljesítményt nem hoz, +10 Le és 15 Nm), gondoltam megkérdezem itt a topikban is. Valamint ha nem tesz nagy károkat, akkor Pest megyén belül hol érdemes megcsináltatni, tudtok esetleg jó helyet? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
válasz molnarpeter #181600 üzenetére
Joe
-
Chereiose
addikt
válasz molnarpeter #181661 üzenetére
Értem, szóval akkor nincsen értelme a dolognak röviden :D
-
tomrRRR
senior tag
Üdv szakik,
Hátsó lámpa búra párásodás ellen mit javasoltok?
Polír segítene, vagy melegítsem fel a búrát, vagy féklámpa,tolatólámpa izzó használata eltüntetné?The easy day was yesterday!
-
tomrRRR
senior tag
válasz molnarpeter #181666 üzenetére
Köszi ezt a silica gélt olvastam cipősdobozba biztos hogy találok remélem
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
Chereiose
addikt
Délután előjött a poloval egy olyan probléma, hogy kormány tekerésnél olyan hangot ad ki az autó, de alacsony tempónál egyenes haladásnál is, mintha egy villamos kanyarodna és surlodnak meg vonyítanak a sínek, elég ijesztő így vezetés közben. Dolog érdekessége, hogy 2 napja tettem rá 15-ös gyári alufelniket, a 14-es lemezfelni helyett. Vajon ennek lehet köze hozzá, esetleg a nehezebb súlya miatt? Viszont azonnal nem jelentkezett a probléma csak ma. Van valami ötletetek vagy így látatlanban csak szerelő tud értelmeset mondani rá?
-
Chereiose
addikt
válasz molnarpeter #181670 üzenetére
Nem hinném, ha terhelődik akkor adja ezt a hangot, mintha a rugó lenne vagy esetleg kormány gömbfej, nem tudom. Esetleg a fék surlodik vagy valami beleér ott, jó kérdés.
-
bul07
nagyúr
válasz Chereiose #181671 üzenetére
Nézd csak meg az olajszíntett, édesapám 97-es passatjánál is akkor visított mikkor alacsony volt az olajszint
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tomrRRR
senior tag
A fékpofa rögzítő rugók ezek csak dobfékes autókba kell ugye? Ahol van féktárcsa, fékbetét ott nincsenek igy rögzítő rugók ? Remélem nem az én fékem esett szét
-
tomrRRR
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz Chereiose #181677 üzenetére
Szerintem igen, tekerd le a kupakot, mikkor leveszed akkor majdnem tele kell hogy legyen ha nagyon az alján van akkor gond
Azt hogy esetleg milyen olajjal kell után tölteni azt nem tudom
Mintha a kupakon az lenne hogy Pentosin chf 11s/202( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zizmand
aktív tag
válasz tomrRRR #181681 üzenetére
A hosszú rugó az ülésből esett ki, tehermentesit valamelyest, mikor az ülésmagasságát állitod fel, illetve lefelé.
Enélkül ülésmagasság állítás esetén, ha benne ülsz, mikor lefelé állítod, le tud zuhanni alsó végállásba az ülés.Állítólag mindegyik Passatból kiesik előbb-utóbb.
Hátsó lámpa témához szólva: Nekem is párásodik, mondhatni típushiba, hogy az illesztések elöregednek ennyi idő után. Próbáltam szigetelni én is kb. lehetetlen, de legalább utána is parásodik. A legegyszerűbb új lámpát vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zizmand
aktív tag
válasz bitpork #181686 üzenetére
Akkor nem csak urban legend.
Valószínű nálunk is kiesett már az előző tulajnál, mert ha nővérem után állítom be magamnak az ülést, akkor előfordul, hogy leesek a legalsó állásba. Mondjuk nem baj, mert nekem meg pont az kell, tehát, ha úgynézzük ez plusz egy feature.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Na, megint szenvedek a fek problemaval(hullamosodas, melegedes), sajnos ez a gyari fek eleg keves az autora. A nyeregtarto karok cserejen es S8 tarcsajanak felszerelesen kivul van esetleg valami strapabirobb de a gyarival kompatibilis fektarcsa/nyerg/betet, amit erdemes lehet kiprobalni?
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz tomrRRR #181681 üzenetére
A jobb oldali hosszút én is megtaláltam egy B5 Passat söfőrülése alatt-mellett. Azóta megfejtettem, az ülés alkatrésze, az ülés minden funkciója működik nélküle. Ha te a kocsi alatt találtad, az bennem több kérdést is felvet.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz macilaci78 #181691 üzenetére
Széthordják a macskák az autót?
-
tomrRRR
senior tag
válasz yodamester10 #181694 üzenetére
GSP, JP Group, SKF, de ha a legjobbat akarsz akkor MEYLE vagy GPS vegyél kerékcsapágyból ők legjobbak.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz yodamester10 #181694 üzenetére
Visszakeresve, rob210 szerint a Moog az off-os, Fag, ina, skf márkákat ajánlott kerékcsapágynak.
Az autóm szerelője, FAG-ra esküszik, meg ha jól tudom az a topikajánlás is.
-
Lacess
tag
Golf 4/Bora-ból is kiesik, vagy mára már ki is esett mindből. Nálam az anyós oldali vagy 6-7éve bújt elő, a vezető oldalit meg szerintem már ki sem fizettem
yodamester10: Ezt a márkát én nem erőltetném, semmiből. Inkább FAG vagy SKF ha csapágyról van szó szerintem
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
kk831228
addikt
válasz grizlisandor #181696 üzenetére
Szerintem is FAG az egyik legjobb... Mondjuk árban is...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
simonjoe
őstag
válasz molnarpeter #181667 üzenetére
A gumi alatt még csúnyább, csak a fotót készítő nem volt alapos (Zasszony) . Megy karosszériáshoz. Ha megcsinálták azután pedig felkeresem "Üregurat" talán tud még a helyzeten javítani egy átfogó alváz és üregvédelem. Egy darabig sajnos marad, nincs lehetőségem cserére, még olyan max. 3-5 évvel számolnom kell vele, így az állagmegóvás fontos tényező lett.
Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest