Hirdetés
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
buci30 #174998 üzenetére
szerény véleményem szerint -tudom, hogy már elvan döntve, de hát ha
-
nézz szét afn vagy nem is tudom még milyen motorkóddal vannak 110le A4ek, hidd el sokkal sokkal jobb lesz, mint egy 1.6os motoros gép
az szerintem hülyeség (bocsi annak aki állította neked, vagy olvastad), hogy többet eszik városban.... akkor eszik max többet, ha esetleg lekormolódik a turbó stb. (nem tudom, hogy azok már vgt-sek e egyáltalán), de megjáratni úgy is lesz kedved 1-2x egy nagyobb karikára a megszokottól....
A meghibásodások sora pedig szerintem elenyészőbb tényező egy benzinessel szemben.... okés turbó lóghat: elviszed felújítják beállítják írnak rá egy kis progit (ha még nincs rajta pl.) és az a része évekig rendben leszAmiről még tudok ismerősi körben az pl. a porlasztócsúcsok, de azok is vannak szinte minden sarkon, akkor amiket még fentebb írtak azokat is belevéve (klíma, futómű), ezeket is 1x rendberakja az ember és kész.... ((a futómű az egyetlen egy amire azt mondom, hogy 2-3 évente fixen költeni kell, mert kikönyököl ugyan úgy mint az enyémen, de ez az 1.6benzinesben is ugye egyazon futómű van)) és ez az a dolog ami miatt én is szívom mindig a fogam és áldanám a tervezőt, ha picit egyszerűbb megoldással alkotta volna meg a B5 szériákat
szóval tudom, hogy már el van döntve az az 1.6, de próbálj azért ki egy TDI-t és megfogod látni és érezni amiről beszélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest