Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Akciófigyelő: Csak a frissítés a kérdés a Banggood jó áron kínált táblagépénél
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
válasz
rob210 #10199 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy én jártam ezzel minden évben síelni, és amikor az emberek sorban álltak meg az elsőkerékhajtásos, alulkormányzott gépeikkel hóláncot feltenni, ott mi mosolyogva felmentünk. igaz, akkor meg is volt pakolva a hátulja becsülettel. de semmivel nem rosszabb a hátsókerékhajtás télen, csak a megpróbálják elhitetni veletek, hogy lenyeljétek a költségcsökkentést.
vagy hajtok, vagy kormányzok, a kettő együtt nem megy.
ma is annyi elpörgő kerekű, csúszkáló xart láttam, hogy hihetetlen. az én nem áldás rwd-m meg szó nélkül hazahozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest