Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- Stabil pályára állt az Android 16
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- One mobilszolgáltatások
- Fillérekért futott be a Redmi A5
- Bankkártya alakú és méretű AirTag alternatívát mutatott be a Ugreen
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
válasz
rob210 #10199 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy én jártam ezzel minden évben síelni, és amikor az emberek sorban álltak meg az elsőkerékhajtásos, alulkormányzott gépeikkel hóláncot feltenni, ott mi mosolyogva felmentünk. igaz, akkor meg is volt pakolva a hátulja becsülettel. de semmivel nem rosszabb a hátsókerékhajtás télen, csak a megpróbálják elhitetni veletek, hogy lenyeljétek a költségcsökkentést.
vagy hajtok, vagy kormányzok, a kettő együtt nem megy.
ma is annyi elpörgő kerekű, csúszkáló xart láttam, hogy hihetetlen. az én nem áldás rwd-m meg szó nélkül hazahozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ASUS routerek
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest