Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz #2041 üzenetére

Mondanám, hogy igazad lehet, de szerintem még sincs. Egyáltalán nem lazultam fel a bónusz közepén. Láttam, hogy ez a tutira menős játék hozza a pénzt, minek változtattam volna.
    Az elején volt olyan nap, hogy 60$ pluszban zártam, és gyakorlatilag 7-8 napig egyetlen olyan nap sem volt, hogy legalább 15-20$ ne jött volna pluszban. Persze, voltak közben vesztes sessionjeim, de nap végére miníg nyerőbe fordultam. Tudtam, hogy a veszteség csak átmeneti, ha tovább játszom a játékom, visszanyerem. És vissza is nyertem. Aztán egyszer csak már nem. Ha volt lapom nem adták meg az emeléseim, ha nem volt, belefutottam valami csúnyába. és ezen most azt értem, hogy AA-ra mindenki dobott, vagy legkésőbb a cont betemre a flopon dobta az az egy aki tartotta, AK, AQ-ra pedig végigjött a KT, és nyert. Nem egyszer. Persze, ez egy-két nap alatt felb*szta az agyam, hiszen ugyanazzal a játékkal most folyamatosan veszítettem. Ez persze hiba volt. De nem értettem mi van? Kiismertek? Nincs szerencsém?
    Talán mindkettő. Azt hiszem, rosszul próbáltam megoldani a problémát, olyan játékot próbáltam erőltetni SS-ként, amit SS-ként nem szabad játszani. Vakot lopni, vaklopásnak ellenállni, lazítani az indulólapokon. Néha bejött, de többször nem. Mindegy, ide jutottam, lementem egy szintet, újra befizettem, és tanulva a hibáimból, most jobban játszom, mint valaha.
    Kiveszem a bónuszt, már nincs sok hátra, és azt hiszem, nagyon szigoró BR menedzsmenttel felépítek egy kellemes bankrollt, a kezdetektől. Azt hiszem PL10-el fogom kezdeni.

Új hozzászólás Aktív témák