- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobozs
csendes tag
Még pár kérdésem lenne, hogy ezeket gyakoroljam inkább és csak úgy szimplán 501-ről ne is játszak, ma Cricketeztem az elég jól ment, a bull master játék már kevésbe, de hát majd előbb utóbb, kérdésem lenne az, hogy egy gyakorlást hogy építsek fel, pár bemelegítő dobás és utána valamilyen konkrét feladat teljesítése? Mennyi időt érdemes egy nap edzeni? Mi az az átlag vagy teljesítmény miután már érdemes elindulni amatőr versenyen?
-
BBéci
legenda
Az csak a BDO-ra vonatkozik, a PDC-ben tilos az alkohol is. Olvasd el Taylor könyvét, erről is ír.
(#2320) szab.tam
Mi bajod az Eurosport darts közvetítésével? Semmi negatívumot nem vettem észre.Valóban szégyene a sporttévének, hogy nem képesek angolul tisztességesen értő embert odaültetni. Az elődöntőket online stream-ben néztem, sokkal kellemesebben nyugodtabban éreztem magamat, nem bosszankodtam a magyar szpíkerek miatt. Gyulai úr Anderson nevét nem képes kétszer egymás után ugyanúgy kiejteni. Ajjdepicinmullott Visszabrékelte Medárd annyira idegesítő, hogy nyugtató kell hozzá.
-
-
-
BBéci
legenda
Ha a nyíl hegye hozzáér a táblához, akkor találatnak számít.
(#1884) zsolti72837
Felfogtam elsőre.
Azt akartam ezzel kifejezni, hogy akit valóban érdekel a VB, azonnal vált netes stream-re, nem várja meg, míg a nagyságos sporttévé kegyeskedik leadni felvételről a meccset.
Most éppen Bunting játszik Artut ellen. -
BBéci
legenda
Basszus, akkor maradok az ingyenes stream-nél.
(#1863) gbp
Nem tartom magamat darts szakértőnek, ezért szóba sem jöhetne, hogy elvállaljak szakkomentátori feladatot. De a szép magyar beszédet fontosnak tartom és aki nagy nyilvánosság előtt megcsúfolja, tördeli, azt kivágnám, mint macskát anyagcserét végezni. Jó ellenpélda Török László, aki az Eurosport darts szakkommentátora. Le a kalappal előtte!A sporttévében még az egyenlőre és az egyelőre szavakat is keverik.
-
BBéci
legenda
Muszáj mindent ideönteni? Minek, ha léteznek jól bevált források, weboldalak? Úgyis szinte mindenki folyton a facbúkon lóg. Szerencsére vagyunk páran kivételek, én legfeljebb heti 2-3 alkalommal kukkantok be, csak akkor, ha konkrétan van miért. Viszont tornák idején folyamatosan bent vagyok ott és a PDCTV-n is, mert lesem a statisztikákat és a legek rövid, szöveges összefoglalóit.
-
BBéci
legenda
Azt inkább mohikán hajzatnak [link] szokták nevezni, esetleg kakastaréjnak, de ha neked a papagáj szimpatikusabb, legyen az.
Nem kell ahhoz topikgazda, a Facebook PDC Hungarian Fan Club oldalán ott lesz minden létező adat és információ, frissen, ropogósan. És természetesen a PDC honlapon is.
-
BBéci
legenda
Nem emlékszem, hogy 1992-ben, vagy '93-ban kezdtem dartsozni, de mindenképpen bő 20 éve, szóval pontosan tudom, hogy ennek a sportnak is a sok gyakorlás az alapja, de a rossz beidegződéseket kiirtani kegyetlen nehéz. Valamint a vizsgadrukkot, ami általános iskolás korom óta gyötör.
Az is tény, hogy 180 nélkül is lehet meccseket nyerni, a kiszállók fontosabbak. -
BBéci
legenda
Többször megtettem, hogy a harmadikat, ami akárhová ment, kivettem és párszor újra dobtam vele, ahogy tanácsoltad. 4-5 dobásig volt hozzá türelmem, egyik sem ment a t20-ba.
Ma megint megvolt a 2 t20 utáni t18, tehát 174, ami összeget tekintve jó, hibázást tekintve pocsék. -
Amarton
tag
A bolti kiszálló kártyákkal pont az volt a bajom, hogy nem arra kerekített, amire szerettem volna. Pl. Snakebite 101-es kiszállója. A tv úgye teljesen mást írt ki, mint amit dobott. Nem akarom én ezt versenyen használni, csak ötletet szeretnék meríteni, hogy majd mire dobjak.
Még van olyan tervem is, hogy azokat a kiszállókat is kiszámoltatom a programmal, amit ha elrontok bullal be tudom fejezni. Pl.: 122. T18, T18, D7. Ha azonban az egyik tripla sima lesz, akkor T18, S18, BULL.
Számomra annyi még benne a kihívás, hogy le tudom-e programozni. -
BBéci
legenda
Ebben tévedsz, olvasd el az MDSZ Játék és versenyszabályzatát.
Amatőr és kisebb helyi versenyeken valóban nem tiltják az alkoholfogyasztást, de a komolyabbakon keményen ellenőrzik, szondáztatnak.
A versenyek egy részén megengedett a 0,5 (vagy 0,3?) ezrelék, normális országokban annyival autót is szabad vezetni. -
gooool
őstag
Koszi!
14-el kezdtem, hogy legalabb kerek legyen, aztan T20, ezutan meg ugy felbatorodtam, hogy eldobtam a harmadikat lesz ami lesz alapon szinte, es az szepen landolt is a D20-ban.
De faraszto volt ez a tegnapi nap, ma a jatek se ment annyira itthon, meg a karom is faj...pedig sportember volnek vagy mi. -
BBéci
legenda
Nem volt benne T16.
T18 + T18 + T20 = 168
T20 + T20 + T18 = 174
Utóbbiból minden héten dobok egyet, néha kettőt.
Hétfőn egy érdekes "bingó" is összejött: T12; T20; T18, ez összesen 150. Ennyire nagy a szórásom, siralmas.Amikor bullmasterben a 490-et dobtam, az ellenfelem 1000 körüli ponttal vert meg, szóval igencsak karcsú az eredményem.
-
BBéci
legenda
A klubban softon szoktam olyat játszani, legutóbb 4-5 hónapja és mindössze 490 körüli a legjobb eredményem. Erre nem lehetek büszke.
Ma dobtam 168-at és 174-et, de a heti második 180 még várat magára. Az elsőt hétfőn dobtam, aznap nagyon jól ment.
Más. Gerwen kicsit ég White-tal szemben. 1:6 is volt, most 2:6. White csaja brutál jó darab.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Aki tehetséges, az fél év gyakorlással már tűrhetően dobja a dupla kiszállókat is. Aki kétbalkezes, mint én, annak 20 év is kevés hozzá.
Éjjel negyed kettőkor, egy film megnézése és a lefekvés között dobtam kétszer hármat. A második: T20; T20; 12. Nem jobbra dobtam két szektorral mellé, hanem balra.
10 perccel ezelőtt: D20; T20; 18. -
pcgamer01
senior tag
-
gooool
őstag
Ha szeretned az en rendelesembe beszallhatsz, tervezek hamarosan egy pesti utat nagyimhoz, akkor oda tudom adni. Irj privit es megbeszeljuk.
En ha tehetnem tartanek potszettet, pont ezek miatt. Itthon leraktam jo 150cm hosszan szonyeget, erre persze hogy kintebb pattant es paff a hegye banta. Azota vegig leboritottam, de az ordog sosem alszik es tenyleg ki tudja masnal nem-e jon ujra elo a problema.
De teny, hogy egy fenoko darab es egy kis 500-as csiszolo is csodakra kepes ha csorbul a hegy es olcsobb is. -
Amarton
tag
Nekem van a készletben hegyező.
Most készülök gyártani dobogót, hogy az ilyen helyzeteket minimálisra csökkentsem. Ami fura, hogy mindenhol 2 feet van megadva, ami közel 610mm, nekem azonban a PDC bajnokságokon lévő dobogó többnek tűnik. Úgyhogy végignéztem kb. 100 youtube videót és ahol látszott a dobogó + tábla együtt, ott csináltam egy képernyő képet. És leméregettem.
Most a terv, hogy csinálok egy harmadik helyet, ahol lehet majd dobálni és ez a garázs lesz. Ez arra lesz jó, ha 10-12-en összejövünk, akkor ne csak 1 táblára lehessen dobálni (a lakásba nem engedem be a sisere hadat. Ott csak én gyakorolhatok
Kékkel megfestem a falat + fekete szegély. Lámpák stb. A dobóvonal azonban nem 610, hanem 900mm lesz.
Ezt fábol fogom elkészíteni és a tetejére rakok valamilyen szövet anyagot. -
-
gooool
őstag
Köszönöm!
Rendben, akkor így lesz, de egy új toll és szárkészletet elbír majd az a szett is, anno kicsit meg lettek kínozva.BBéci:
Azért mert nem vettem észre, hogy a novoparts-nál több oldalnyi toll és szár van és csak az elsőt néztem végig.
Gyanús volt, de most már látom, hogy van Unicorn mindenből.
-
BBéci
legenda
A nemrég linkelt PDC Fanclub oldalon találsz képeket a versenyekről, azokon látszik, hogyan néz ki a verseny helyszíne. A táblák mellett, baloldalon van felerősítve egy egyszerű, rugós írólap, rajta a szabványos papírral, arra kell feljegyezni a dobott pontokat és az aktuális állást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest