- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remi1234
aktív tag
Kövezzetek meg, de engem szórakoztat ez a fajta dilettantizmus (van ilyen szó egyáltalán?
Anno F1en többször azért nem aludtunk el, mert a Palikkal egy-egy dumájára valaki mindig beszólt, hogy ,,hogy lehet ekkora f@szágot mondani???" Amúgy pont barátnőm kérdezte a múltkor, hogy mit jelent az, hogy visszabrékelni 😂
-
Remi1234
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #3674 üzenetére
Fel kell nőni a feladathoz... Neki még nem megy.... Csak nehogy ez végleg kinyírja :s
más:vissza lehet nézni a meccset magyar kommentárral? Skype sportos videót néztem, de ezek tuti halfejűek.. -
Remi1234
aktív tag
válasz
zsolti72837 #3650 üzenetére
Elvileg lehet, de még nem próbáltam. Csak botok ellen játszottam. Mi a nicked?
-
Remi1234
aktív tag
Pro-darteren fentvan valaki közületek? Van lehetőség webcam nélkül is meccselni?
-
Remi1234
aktív tag
Letezik arra barmilyen okolszabaly, hogy mikor erdemes nehezebb/konnyebb nyilra valtani a megszokottnal?
-
Remi1234
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x) #3388 üzenetére
Bocs telefon autokiegészités széttolta az iràsomat. Az nem tetszett hogy a végén baromira megérdemelte volna az elismerö gratulàciót Webster, Aki még is tapsolta MvGt. De ehelyett àtnézett rajta
-
Remi1234
aktív tag
Kedvencem volt mvg..De ahogy a végén viselkedett letôrt
minden kiràly ösztônböl pöcs???!!
-
Remi1234
aktív tag
Azért a mai nap a legjobb példa rá hogy lof@szt változott a kommentár.. tuti trollkodnak az emberek a hülyébbnél hülyébb kérdésekkel mert egyszerűbb guglizni mint kommentelni.
De 2 nap alatt ugyanarra a baromságra válaszolnak
. Nem b+ nem lehet kiszállni 2 duplával -
Remi1234
aktív tag
Na végre valami pozitív
sikerült rekordot dönteni, 2 501es meccs között rá próbáltam a crickettre és a kb 15 éves 21 nyilas rekordokat sikerült 17 nyílra letolni
-
Remi1234
aktív tag
válasz
zsolti72837 #2978 üzenetére
Hát így nehéz lesz
-
Remi1234
aktív tag
válasz
zsolti72837 #2972 üzenetére
Hæt azért enek erősen reklámszaga van... Nekem kedvencem a kopter, de ez a cikk így ebben a formában inkább Blikk szintű
Nagyon szeretném kipróbálni főleg hogy a darts corneren az 1. és 3. nyilra lehet sajàt nevet gravíroztatni. De nem hiszem hogy sokkal jobb lennék tőle, mint a jelenleg használt 21g-od Kist nyilakkal.. Nálam a darts sajnos abszolút hangulatfüggő ezt kellene orvosolni.. De erre sajnos nem a nyilalban kell keresni a megoldást
így viszont már inkább meló mint szórakozás és megette a fene
3 sör után ellazulva megy a legjobban, amikor már nem agyalok, hanem öszrönből para nélkül kb xarva az egészre dobok. Jött is egy 18 nyilas de úgy h. 180 al kezdtem és azt se tudom már mi volt a többi 15 nyíl mert annyira örültem neki hogy pont nem érdekelt. Lehetett volna jobb is persze egy ilyrn kezdéssel de azért DOban nem szar ez sztem m
sajnos azóta max ilyen 60 koruli jött, de a megszokott inkább a 45
vagy a tömeg megy jól vagy a kiszálló
nehéz mimdkettőt egyszerre hozni
-
Remi1234
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #2890 üzenetére
Ne tossz.. Mit művelt?
-
Remi1234
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #2766 üzenetére
Na erre majd kapod az Ogrés kommenteket aszem
Bár most Béci is örül
-
Remi1234
aktív tag
@ Lendvaiferi: örülünk Vincent?
-
Remi1234
aktív tag
Azt meg lehet mondani látatlanban, hogy milyen súlyelosztású nyíl illik a dobási stílushoz? Nekem az a kényelmes, ha szinte teljesen elől fogom, a kisujjam a hegyen pihen.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
zsolti72837 #2529 üzenetére
Szerintem ilyesmit otthon is eszkábálhatsz
De komolyan mi ertelme?? El se tudom képzelni hogy segíthet ez.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
zsolti72837 #2164 üzenetére
Biztos h nem.. Sztem az MvG elleni meccs miatt mondja... Hozzáteszem én is leforrázva fekudtem le
-
Remi1234
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #2159 üzenetére
Ogre drukker vagyok, de sztem Anderson a legjobb tavaly óta. Tok mindegy a ranglista meg a sumaheri 16VB. Most...
-
Remi1234
aktív tag
Tejlfakaszton voltam es en is csak az elso meccset tudtam nezni hang nelkul mikozben a vegen a friss apuka meselt az elmenyeirol
sajnalom hogy lemaradtam rola mert ugy vagyok Taylorral mint BeciMvG-vel
mindenesetre szvsz ez egy remek VB es ritkon remélem hogy Andersont is meglepi valaki
BUÉK srácok!
-
Remi1234
aktív tag
Hihetetlen... Gratula Barneynak, de remélem a következő meccsen nem 90es atlaggal esik majd ki. MvG szvsz jobb volt. Sajnálom, de ilyen a sport...
-
Remi1234
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #2056 üzenetére
Nem is baj. Nem szeretem Lewist, de ez a faszi visszafele ment az időben. Kiakasztó volt
-
Remi1234
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #2017 üzenetére
Attyaúristen ez mi volt
Na ezt várom tőle
erről most eszembe jutott az öreg ember UFOval találkozik vicc, amikor a riporter megkéri, hogymi látott, mesélje el:
,,Hát megyek, megyek nagy sötétség.. Aztán egyszer csak MIAPICSA!?, oszt megint sötétség"
Hát kb így éreztem most ezt a bekészített sör adagból 1db fogyott el
-
Remi1234
aktív tag
válasz
_stick_ #1467 üzenetére
Hali!
Én nem vennék ilyet. Iszonyatosan ratyinak hat ám élőben. Anno barátnőm rábeszélt egy Tescos elektromos dartsra én meg belementem, csak hogy lássa, hogy köze nincs ezeknek a tábláknak a kocsmákban megszokottakhoz. Az ilyeneket én 16g-os nyíllal sem mertem már dobálni, mert egyszerűen nem fogja bírni a tábla.
Ha olyasmit akarsz, ami tényleg fasza az már zsebbenyúlós pl: [ez]
Szerintem legalábbis
-
Remi1234
aktív tag
válasz
zsolti72837 #1127 üzenetére
Roppant nehéz megjósolni. Aki nyomon követte a PL-t láthatta, hogy szinte abszolút a pillanatnyi forma a döntő. Természetesen MvG győzelmet várok, mert neki drukkolok
és szvsz az eddig mutatott teljesítmény alapján is ő érdemelné meg. Viszont Chizzy is nagyon jó, és ha Anderson egy rosszabb napot fog ki (ami már párszor előfordult), akkor őt várom a döntőbe.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
Mela Kehes #838 üzenetére
Ha esetleg meggondolnád magad és UK-ből rendelnél szívesen becsatlakoznék
-
Remi1234
aktív tag
Amazonon most akciós a [falvédő]. Ha 2-3 ember összeáll, akár meg is érheti berendelni.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
beholder00 #800 üzenetére
Falvédő. Gumiszerű anyagból van és amellett, hogy szerintem jól néz ki roppant hasznos. Sajnos az ára 10k körül mozog, de nekem megérte.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
#81562624 #558 üzenetére
Szvsz az, hogy milyen szárral és tollal szereled fel a nyilat az egyéni preferencia kérdése. Ki kell próbálni minden lehetséges kombinációt. Megnézni melyik csomaggal tudsz szépen és pontosan dobni.
Nekem pl. nagyon nem jön be a hosszú szár, de mivel már csak az maradt kénytelen voltam feltenni. Ráadásul az alumíniumot. Elsőre dobásra meglett a 180Ettől függetlenül érzem, hogy nem jó számomra. Bicskázik a nyíl a levegőben. (Ez persze simán lehet egyéni hiba is, de softban is a rövid/közepes szárat preferáltam)
-
Remi1234
aktív tag
válasz
#81562624 #553 üzenetére
A szárak és a tollak azok fogyó eszközök, ez ilyen sajnos. Ha kitapasztaltad azt, hogy milyen szárral és milyen toll kombinációval megy a legjobban, akkor érdemes berendelni belőle egy rakattal, mert tényleg hamar használódnak. Ha még nem, akkor rendelj mindenből pár szettet.
Jut eszembe: tervez mostanság valaki ilyesmiket rendelni? Nekem sincs már egy darab használható száram se.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
#81562624 #545 üzenetére
Azzal kb annyit érsz el, hogy nem a falat zúzod szét. Ellenben tuti ki fog belőle pattanni a nyíl és a földön végzi, ami teljesen szét fogja vágni a hegyét. A lényeg az, hogy kellőképpen puha és vastag legyen, hogy kevés ellenállással fúródjon bele, és ott is maradjon. Viszont ha túl laza, akkor megint csak ki fog esni belőle.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
#81562624 #531 üzenetére
Hali.
Winmau blade 4, Unicorn eclipse. Ezek már profi táblák, meg leszel velük elégedve. A többiről nem tudok véleményt mondani sajnos. Budapesten a Pólusban a Novo partsot ajánlom. Ha táblát nem is, nyilat mindenképpen ott vegyél, mivel sok fajtát ki tudsz próbálni és meglehetősen segítőkészek az eladók.
-
Remi1234
aktív tag
Tegnap este olyan történt velem hogy csak na
Teljesen leszedáltam már a műanyag száraimat.. Mondom felteszem a hosszú aluminiumot kipróbálom. Az első dobásra ez történt:
Szóval megvan az első steeles 180-am
De ezeket a szárakat elteszem jó mélyen, mert iszonyat, ahogy bicskázik vele a dobásom.
-
Remi1234
aktív tag
Elkezdtem én is ezt a 400 pontos dolgo.. Hát eddig 26 volt a legjobb.. Most 15 nyíilból már 320-nál jártam és persze, higy elrépáztam.. 23 lett a vége
-
Remi1234
aktív tag
menj a csába
Szerintem az azért tényleg nem rossz
Majd akkor lesz a tuti, ha ezt 10-ből 9x tudod hozni
Nekem az a tapasztalat, hogy több nap kihagyás után elég szenvedős a dolog
Nem akar valaki kintről rendelni mostanában? Már csak hosszú száraim vannak, és ezekkel nem megy olyan jól a dobálás.
-
Remi1234
aktív tag
Ez sajnos valóban így van.. Nem véletlen mondják, hogy nem az számít, hogy otthon magadban miket dobálsz, mert versenyszituban minden megváltozik. Ezt én is érzem.. Ha csak tingli-tangli dobálok, úgy érzem, hogy nem is olyan rossz.. Aztán ha elkezdek mondjuk személes rekordra menni, akkor jön a meglepetés
-
Remi1234
aktív tag
Hehe én is sokat videojátékozok
Már ha az időm engedi
Szerencsére (vagy nem) nem otthonról nyomom a melót.. Valószínűleg én is úgy járnék mint te.
Szóval akkor azt mondod érdemes eljárni klubba, ott tudnak segíteni, finomítani? Nem messze tőlünk van is egy hely, csak még nem volt merszem elmenni oda
Viszont ha ilyen témában dolgozol, akkor lehet, hogy háborgatlak a közeljövőben
-
-
Remi1234
aktív tag
Én anno sportsdirectről rendeltem 2 másik emberkével blade 4-et. Nem bántam meg.. Bár azért előfordult párszor, hogy kipattant a nyíl, és valóban.. 2m-es távolságra is visszajött és izpomból fűródott a padlóba.. Azóta a kutya nem lehet a közelben, mert előfordulhat, hogy egy ilyen ki is nyírná.
-
Remi1234
aktív tag
Ha valaki rendel külföldről a közeljövőben írjon már egy PM-et legyen szíves, mert betársulnék. Én nem dobálok sokat, de iszonyat mértékben fogy a szár és a toll.. Túl sok a robin hood dobás és azonnal kinyírja a szárakat
-
Remi1234
aktív tag
válasz
SpongyaBob #350 üzenetére
igen piszok drága :S De állítólag nagyon jü, nem pattanak ki a nyilak. Ha érdekel a tábla és Bp-i vagy, akkor megoldható, hogy megrendelem és személyesen odaadom. Eddig 2-en vagyunk, ha beszállsz akkor már 1500-ra jön ki a postaköltség, tehát kb 9500-ból megvan a tábla.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
SpongyaBob #347 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest