Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Remi1234
üzenetére
Palik iszonyatosan zavaró, idegesítő volt, nem véletlenül készült a hūlyeségeiről összefoglaló. A magyar darts kommentátorok értenek a sportághoz, de fingjuk nincs a helyes magyar beszédről, és az angol nevek, szavak kiejtéséről. Például mi a rossebet jelent a visszabrékel? Nincs ilyen a magyar nyelvben. Anderson nevét képtelenek egymás után kétszer helyesen kimondani. Hosszasan lehetne sorolni a bakijaikat. Feleségem a konyhában hallja ezeket és rendszerint megkérdezi, ki és miért enged ilyen embereket mikrofon közelébe?
Egy pillanatig nem állítom, hogy én jobban csinálnám, de éppen ezért nem is vállalnám el, ha felkérnének.
A Sport TV és az egész magyar televíziózás szégyene, amit művelnek. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Remi1234
üzenetére
A kiszállós dolog nekem sem tetszett. 140-ről kellett kiszállnia MvG-nek, sima szektorral kezdett, az egyik kommentátor meg mondta, hogy 1 nyila marad duplára. Végig azt várta, hogy mikor hozza le magát nullára. Fogalma sincs, hogy milyen rendezvényen van.
A sakkos hasonlatról meg ne is beszéljünk.

-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Remi1234
üzenetére
Mit is csinált pontosan?
Nekem az egész viselkedése ellenszenves, szóval nem nagyon figyelek fel a nagyobb bunkóságaira...
___________________Mai napi meccsek azért jók lesznek, elég visszafogottan fogalmazva is. Bár azt nem értem, hogy miért a legsimábbnak számító Gerwen meccs lesz az utolsó.

-
bosmajor
tag
-
BBéci
legenda
válasz
Remi1234
üzenetére
Úgy gondolom, orrnehéz kellhet neked.
Viszont a nyilakat a súlypontja közelében, vagy pontosan ott ajánlott megfogni, mutató és hüvelykujjal, a középső ujj pedig ott támasszon, ahol kényelmes. Erről vannak rajzok a Darts kézikönyvében (The Darts Bible) és több netes leírásban. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Remi1234
üzenetére
olyan értelemben mondtam azzal a meccsel kapcsolatban, hogy ott maxon ment neki, a legjobb formájánál is jobb volt.
és ő ezt 2* nem csinálja meg.
pláne ott a kis cukrocskája is.ha most, a 3. szettben smith kiszállója nem romlik le nagyon, akkor szegény barni megy a levesbe.
szerk: és nem romlott le...
-
BBéci
legenda
válasz
Remi1234
üzenetére
Láttam 17 évesen is, akkor még valamennyire elviselhetően nézett ki, de azóta az arcberendezése nem változott, csak megkopaszodott és meghízott. Tisztára Ogre.
Természetesen nem kell egy darts játékosnak fotómodell külsővel rendelkeznie, de MvG annyira antipatikus, hogy az már bántó. -
-
BBéci
legenda
válasz
Remi1234
üzenetére
Akik számára fontos a soft, legalább annyira, vagy még jobban, mint a steel, döntő többségben csak hegyet cserélnek, nem másik nyíllal dobnak.
Ha tehetném, megvenném ugyanannak a nyílkészletnek a steel és soft változatát, de a jelenlegiből is 30 font lenne és nem biztos, hogy maradok a Power 8Zero-nál. Álmom a Target Distinction Orion és soft változata a D6. [link], [link]. Kegyetlen drága mindkettő.
-
törölt tag
-
BBéci
legenda
válasz
Remi1234
üzenetére
Optimális esetben a tábla alatt és előtt olyan a padlóburkolat, ami nem kemény, nem sérti a ráeső nyilaknak semelyik részét.
Amikor sógorommal náluk, a kerti szaletli alatt dartsozunk, ahol járólap a padlóburkolat, mindig kiviszek egy 1x1,5 méteres szőnyeget és a tábla alá teszem.
A többiben igazad van. -
BBéci
legenda
-
andy83
aktív tag
-
-
BBéci
legenda
válasz
Remi1234
üzenetére
Engem is idegesít, amikor a nyíl repülési íve olyan, mint az ökörhugyozás, sokszor megesik. Másik hibám is az előző okához, a fogáshoz és az elengedéshez kapcsolódik, aminek következtében gyakran dobok a dupla 20 és dupla 5 fölé. Szóval bőven van min dolgozni.
Itt a PH! Fórumon olvasom, hogy egyesek - nem is kevesen - napi 5-6, hétvégeken 8-10 órát képesek videojátékkal foglalkozni. Mi meg dobálunk, amennyit csak lehetséges. Sajnos erősen a munkám rovására megy, újságíró vagyok, nem haladok a cikkekkel, házimozis és hifis készülékek tesztelésével. -
BBéci
legenda
válasz
Remi1234
üzenetére
Alaposan megrágva a táblakérdést, a Harrows mellett döntöttem. Valóban késhez hasonló a "drótok" élezése és egyáltalán nem hátrány, hogy itthon is ugyanolyanra dobálok, mint a klubban. A mostanit meg odaadom apósomnak, ne csak softozzon.
Hétfőn iszonyatosan szenvedtem, átszereltem a nyilaimat softra és bullmastert játszottunk. 0:7-re kaptam ki, annyira zavart a megváltozott súlypont, hogy alig volt normális dobásom. Utána visszacsavartam a steel hegyeket és hatból 4 dupla bullt dobtam, majd háromból semmit, utána 2-2 kisbullt. Tehát 5 körből 300 pontot, amit softtal egyszer értem el, de 20 körből.
Ha megérkezik az I.C.E. a régi nyilakat csak softra fogom használni, méghozzá a legkönnyebb, Quiver szárakkal, a súlypont miatt.
Közben már nézegetem a választékot, melyik lesz a következő készlet. Harrows Wolfram [link] és Target Power 8Zero [link] tetszenek. Kicsit bánom, hogy nem ezek valamelyikét rendeltem meg. Remélem beválik az I.C.E. de ha mégsem, akkor eladom. -
BBéci
legenda
válasz
Remi1234
üzenetére
Egyelőre behúztam a féket, mert a nagyított fényképek alapján vastag az Eclipse HD drótozása. Annak a táblának az egyik előnye, hogy a drótokat fehérre festik, ami által jobban látszik, melyik mezőt találtuk el. De ez nem teszi lehetővé az élezést, tehát nagyobb esélye van a nyilak visszavágódásának. Meg kell néznem élőben.
Másik jelöltem a Target Pro Tour, ami csak 24 fontba, 9400 forintba kerül a Darts Cornernél. Itthon 13500 Ft, a szállítás ingyenes.
Valamint szóba jöhet a Winmau Blade4 (12500 Ft) és a Harrows Pro Matchplay (12000 Ft), mindkettőt ismerem, utóbbit a klubban használjuk, ezeket nem érdemes kintről behozatni.
Mostani táblám Harrows Eric Bristow Diamond Wire, az állapota nagyon jó, viszont a drótok rögzítése a régi módon történt, a dupla és tripla mezők szélein, valamint a bull peremén, elfoglalva ezzel értékes területeket. Ráadásul ha pont azt találom telibe, ami gyakran megesik, két méterre is visszapattan a nyíl.
Olyanhoz való társulásra gondoltam, aki szintén táblát rendelne.
Közben megnéztem, mennyiért szállítanak és leesett az állam. 20 font, mert 7 kg a cucc tömege.
Lőttek a tábla rendelésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest