Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- iPhone topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Ricsard001 #4600 üzenetére
Ha egy 30x30 centis járólapra fekteted a táblát, ahogy javasoltam, akkor nem kell eltávolítani a számgyűrű tartóit.
Harrows Matchplay táblámat óvatosan permeteztem vízzel, mégis hazavágtam. A Winmau honlapon tiltják a nedvesítést, nyilván nem véletlenül. Harrowsom ugyanennyi idős korában drámaian szarabb állapotban volt, mint a Blade5. Ebből levonható a tanulság: csakis Winmau táblát szabad venni. Sokan dicsérik a Bulls és Shot táblákat, de minek kísérletezgessek, amikor ez bevált?
Igen, a darts sokkal bonyolultabb, mint azt a kívülállók gondolják. A beállástól a nyíl megfogásán és elengedésén át a számolásig.
Chisnall fura figura, neki is van a kezében némi kacskaság, ha azt nem tudja kontrollálni, akkor rémesen szarul dob. Kedvelem és Lewist is, aki ma simán nyert. Ellentétben Mensurral, aki kifogta a VB legantipatikusabb figuráját.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest