- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Előzmény: "Eskü gyűrűt hoztam volna a lánynak pár év múlva."
Válasz: [link] (bónusz sormintával)
-
7
addikt
válasz
szabogabor10 #11935 üzenetére
Es meg folytatasa is van.
-
7
addikt
-
7
addikt
-
7
addikt
-
7
addikt
válasz
Bjørgersson #9000 üzenetére
Ez is valami? Eh...
-
7
addikt
Ne velem vitatkozz, kérlek. Én csak fordítottam. Még idézőjelben is van az a pár mondat, amire reflektáltál. Emellett ha megnézed, hogy melyik topicban vagy és mire reagáltam, egyértelműen nem a saját véleményemet írtam le.
Személy szerint nem érdekel a téma, én jól elvagyok a butatelefonokkal, és még azokat sem hordom magamnál, ha tehetem.
-
7
addikt
válasz
razorka777 #8872 üzenetére
"Tiszta szégyen ez az Android! Akármennyi RAM-ot raknak bele, ez akkor is akadni fog, mivel az Androidot úgy fejlesztették ki, hogy akadjon. Ezen semmi nem fog változtatni. Nézzétek meg, a Windows Phone bezzeg 512 MB-tal is vígan hasít."
neduddki után ez bakfitty.
-
7
addikt
válasz
PeeterssoN #7533 üzenetére
Én rákérdeztem, már csak kötelességből is, hogy hogy is van ez.
-
7
addikt
Nem igazán aranyköpés, de azért jót mulattam rajta: [link]
-
7
addikt
válasz
FireKeeper #6120 üzenetére
Akkor bizony itten gond van, mert nem látok a hozzászólásai közt ilyet
-
7
addikt
Végülis csak a címben, a képen és a hirdetés szövegében szerepel, hogy Vodafone-függő: [link]
-
7
addikt
Csak egyet kellett volna visszaolvasni
-
7
addikt
Nem értem a kollégát. A BF3-at fel lehet fogni e-sportként is, ha elég elvetemülten csinálja az ember, úgyhogy simán belefér az év legjobb sportjátékába.
A BF3-ban is van fejlődési rendszer, még ha kicsit suta is. De mivel BF3-ról van szó, az év legjobb RPG-je is lehetne.
A BF3-ban is lehet járműveket vezetni, ráadásul nem is csak egyfélét, mint a legtöbb versenyjátékban. Egyértelműen BF3 az év legjobb autós (meg helikopteres, repülős stb) játéka.
-
7
addikt
Idézet az első hozzászólásból:
Megkérünk mindenkit, hogy igyekezzen minél kevesebbet offolni a topicban! Amennyiben mégis feltétlenül szükségesnek látjátok egy-egy olyan hozzászólás megejtését, amely nem tartalmaz aranyköpést, úgy azt tegyétek offba! Ilyen módon talán kevésbé vesznek el a tényleges aranyköpések a véleménynyilvánítások és a hozzájuk fűzött kommentárok között.
-
7
addikt
No, most láttam a kérést a modkerben, hogy túlságosan elvesznek az aranyköpések a sok off között.
Arra kérek mindenkit, hogy tegye offba ezentúl azokat a hozzászólásokat, amik nem tartalmaznak aranyköpést, meg úgy összességében mértékletesebben nyilvánítsatok véleményt vagy fűzzetek hozzá kommentárt a linkelt/bemásolt nyalánkságokhoz.
Köszönöm.
-
7
addikt
-
7
addikt
"A buzik sem zavarnak amíg nagyívben elkerülnek, de az már zavar amikor pl. 2 homofób gyereket akar és a média hírt kreál belőle."
-
7
addikt
Azok a drága mértékegységek...
Mivel aláírásra válasz, ezért bemásolom ide is, hátha változik majd:<KIADÓ> 25 nm-es garzon a Blahánál KIADÓ 50k+rezsi
-
7
addikt
válasz
Hydra SR #2452 üzenetére
Nincs kedvem egy újabb Kkocos-flémet elkezdeni. Én ezeket (meg az összes többit, amit linkeltem) találtam annyira jónak akkor és ott, adott hangulatban és körítéssel, hogy úgy éreztem, itt a helyük. Nap mint nap futok bele itt a fórumon olyan spontán megnyilvánulásokba, amiken jót kacagok, de erősen megfontolom, berakjam-e ide vagy sem. Az, hogy most viszonylag rövid idő alatt toltam be kettő olyat, ami a te ízlésednek nem felel meg, egy dolog.
Visszanéztem, 7 hónapja írtam ide az első hsz-t, eleddig 14 hsz tartalmazott az ide beírtakból általam köpésnek minősített megszólalásokat, ami átlagolva havi 2, azaz kettő hozzászólással gyarapítja a topicot. Igazad van, biztosan kényszeresen pakolgatok be minden szart.
Ha más poénokra bukunk, nagyon szépen megkérlek, igyekezd ignorálni ezeket. Nem hiszem, hogy olyan nagy nehézséget jelentene számodra. Köszönöm.
-
7
addikt
Winner kicsit részegen felfedezi, hogy van külön OFF Topic és ON Topic
-
7
addikt
És a francba is, igaza van! Nem mindegy, hogy kis- vagy nagybetű...
-
7
addikt
Régi ugyan, de tetszett
-
7
addikt
Veszélyesen lecsökkent a fórum értelmi színvonala
[link] -
7
addikt
[link]
Ez az egyetlen, amit... -
7
addikt
-
7
addikt
válasz
Renegade88 #2209 üzenetére
Aztabüdös. Vajon hány éve próbálkozik egy ilyen reggel?
-
7
addikt
-
7
addikt
Bash tivék evőalkalmatosságairól eszközölt megfigyelése [link]
-
7
addikt
A kisebbik tiv hívta fel rá a figyelmem: [link]
Mit nem tud csinálni a hozzászólással?
-
7
addikt
-
7
addikt
Avagy hogyan kell kepet belinkelni (gyk.: Szegeny srac arra nem gondolt, hogy amit o eler a Dokumentumaim mappaban, azt mi nem....)
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Opel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Iphone 13 Pro Max 128GB Blue.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest