- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbit
tag
ez a torz barátom mikor tud háháááááááá (ahogy a f1 tudosító mondaná)
''Csináltam már transzformátort s képzeld tapiztám már olyan toló ellenállást amin 60amper kavirnyázott át. nem semmi ugye meg főztem már rumpuncsot. jah és megcsináltam jó 18 évvel ezelött Millenium Falcont legoból /aki annó legozott tudja hogy ez nem semmi '' -
mbit
tag
Én kérdeztem
''hogy szennyez? (Propán-Butánról van szó) a természetben is előfordul és elfordult régen is! nem mérgező!''
hsz az egyszerű mélyhűtő procicooler házilag topicomból
Bővebben: link
Válasz:
''Úgy szennyez hogy ózon károsító.''
Nap, mint nap tanul az ember itt a ph-n. pl hogy a propán-bután ózonkárosító
[Szerkesztve] -
mbit
tag
nem akarok én meggyőzni senkit!
de azért próba!
Bővebben: link -
mbit
tag
mit csináltam, maiért rám kéne szólni öregem?
ezért kellett volna!
[Szerkesztve] -
mbit
tag
válasz
bmx powa #615 üzenetére
Köszi a védelmet, tényleg!
Amúgy nyugodtan b'szogathatnak, addig nem gond, amíg ezért nem engem vágnak ki. Mert már több, mint 100 alkalommal bannolva lettem, mert a többiek nem bírtak magukkal. (flamekeltő rám lett kenve, közben csak nem értenek hozzá)
Na, nyugotan anyázhatnak, faszozhatnak, buzizhatnak stb, ha ezért nem engem vágnak ki, akkor nincs gond, viszont ha én kerülök ki, azért mert a többiek pöcsöznek, akkor gond van és visszalépek, fegyegetek ( a modik életét megkeserítettem)... ez volt régen, de mostanában nincs bajMár régóta rendesek a modik, nézz rá hány napos ez a nickem!
-
mbit
tag
a vízbontás jele, hogy vezet. A szigetelőt persze úgy értettem, hogy igen kis mértékű a vezetés! 5v szinten a logikai áramkörök kapcsolásához nem elég!
Amúgy nyugodtan kád vízbe lehet meríteni a gépet, csak hosszútávon az elektrolízis miatt erősen oxidálódnak a fémrészek tehát nem érdemes.
Nem jó, hogy becsepeg a víz a hideg csőről, de ettől még nem fog leégni! -
mbit
tag
Ti még sose csináltatok olyan poénból, hogy egy 286-os lapot működés közben leöntöttetek vízzel? Semmi baja nem lesz, még csak le se fagy.
-
mbit
tag
válasz
Cathfaern #561 üzenetére
igaz, hogy vezetővé lehet tenni, de attól még a víz nem vezet, csak vezetésre alkalmassá tehető. A folyadékok áramvezetése ionvezetés. A víz öndisszociációja miatt ugyan igen kis mértkékben vezet, de inkább a szennyezéstől vezet (Ca+ és Mg+ ill Na ionoktól). Önmagában a víz (kondenzált víz) nem vezet számottevő mértékben!!! Az ellállás a levegő gázainak oldása következtébe persze csökken, de ezt 5V szinten elhagyagolhatjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest