- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultram3jor
senior tag
válasz
Lord Zero #1180 üzenetére
#&@#&@#&@!!!. 1, IE-em van. 2, Ez egy rakás szar, nem volt idöm felrakni mást. 3, Ha ráklikkelek egy számra, a címet nem adja ki, hanem egy ablakot dob ki. 4. Miközben töltött be, print screen, paint, és ugy irtam be! Nem ctrl+c/v...
daa-raa: Erre gondoltam, kösszi!
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero #788 üzenetére
itt (Bővebben: link) valaszoltam
-
rdi
veterán
válasz
Lord Zero #785 üzenetére
Egyetértek veled, ha valaki rajzos kedvében van az még nem probléma, sőt a PH történetében volt olyan topic, amely kizárólag ilyesmivel foglalkozott, nagyon kedves volt, aki nem akarta nem nézte. Ha ott belefért, akkor a blogba méginkább.
Viszont nyilván nem lehet egy blogban, vagy nem kellene hogy legyen rassizmusnak, mások személyiségi jogainak megsértése, tiltott önkényuralmi jelképek (kivéve művészi tevékenységet) stb, stb.
A blogra mivel az egy napló és így irodalmi műfaj, a szólásszabadságra vonatkozó jogok a mérvadóak, valamint az uszításra stb.
Nos, ilyen szempontból a végtelenszámú szmájlit tartalmazó blog nyugodtan maradhat, bár nagy hülyeség.
Inkább ki kéne venni a blogos hozzászólásokat a pontgyüjtögetésből...
csak egy példa
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
válasz
Lord Zero #783 üzenetére
Hát szerintem azért blogon belül is meg kell húzni a határt. Ne nézzen már ki ez a fórum úgy, mint valami hülyegyerekek gyűjtőhelye.
Szóval most kivételesen egyetértek a moderátorokkal.
Egyébként a blogok közül csak egyet olvasok rendszeresen, természetesen twollah blogját.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest