- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdeya
senior tag
Te paranoiás vagy...
Ahelyett hogy komolyan vennéd amit mondok, engem zrikálsz? Tessék. Győzz meg mindenkit, hogy nem egy kis beképzelt, szeretethiányos seggdugó vagy és hasznos tag tudsz lenni. Előre az első értelmes topicért.
Támogatom a fizika segítség, barkácsolási tanácsok, elektronikai kisokos és hasonló tartalmú topicok általad történő megnyitását. Kitudja. Talán még tudnál is nekem segíteni egy-két dologban. Csak vesd le a kioktató stílust. -
Esmein
nagyúr
Te vagy itt a védett fekete bárány. A legnagyobb baj nem is az őrült ötleteiddel van, hanem azzal, hogy iszonyatosan mellényúltál az erőviszonyoknak. Neked itt kussolni kéne mint szarnak a fűben, nem pedig beszólogatni nagyképű és lenéző hangnemben. Most szóltam _utóljára_ hozzád/neked/rólad.
-
VladimirR
nagyúr
azert lasd be, hogy a te kezed is saros volt
mindegy, lenyeg a higgadtsag (ezt pont en mondom), s ha tudod, vagy egyszeruen csak ugy veled, hogy Neked van igazad, ezt akkor is emberi hangnemen tedd, s akkor szerintem a tovabbiakban sem lesz a moderatoroknak gondja Veled
Grunya: bekotottek neki az adsl-t, nem mukodott, I_Am arra tippelt, hogy rossz kabelt kapott, vett egy masikat, kicserelte, mukodik - semmi komoly, nem lesz tole ingyen neted -
Cathfaern
nagyúr
Ebben igazad van, csakhogy a desztillált víz csak laboratóriumi körülmények között állítható elő és tartható fennt. Szóval ha desztillált vizet nem vegytiszta üvegbe teszel, akkor az máris nem desztilállt víz lesz és vezeti az áramot. Innentől kezdve meg célszerűbb azt mondani hogy a víz vezeti az áramot, mivel az összes víz 99,99% amivel kapcsolatba kerülsz vezeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest