Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
Igen, remény mindig van és nem adom fel. Belül még reménykedem

Bízom a mekiben, érzésem szerint ez zsinórban a 2. olyan hétvége volt amikor övék volt a legjobb autó plusz pilóta csomag. Hamilton igazán nem tehetett a 10. rajthelyéről, vagyis reálisan minimum 2. lett volna. A versenyt meg sztem megnyerte volna. Button viszont nem nagyon tud előzni sajnos. Nekem nincs vesztenivalóm (igazán), míg nektek azért továbbra is necces leváltani a Red Bullról. Addig van még sanszom, amíg a Mekit is be nem tudjátok tenni a RBR mellé
Utána már nagyon nagy a baj...Amúgy még mindig sokkal jobban állnék, ha anno Sutil és Perez nem ütköznek. Az sokba került nekem. Amikor mekire váltottam, nem vártam azt, hogy több pontot hoznak majd a Red Bullnál. De erősebb mellékkomponenseimben bíztam és cserben hagytak.

Persze az évad során mindenkinek van pechje, kisebb-nagyobb, szóval that's life.
The game is not over yet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Utána már nagyon nagy a baj...