Új hozzászólás Aktív témák

• Pá
    addikt

Az előbb technikai oldalról közelítettem meg miért fog pontot kapni a HRT, azóta rájöttem arra is, hogy jogilag miért kell pontot kapjon. :)

1. Ha versenyen kívül kezeljük és amiatt nem kap pontot, mert nincs helyezése, akkor elvileg a csapat árfolyama sem kéne változzon, mert mi alapján tenné.
    2. Ha a csapat árfolyama nem változna, akkor a HRT válna a legjobb befektetéssé a kiscsapatok közül, mivel a sereghajtók mindig többet veszítenek az értékükből, mint amennyi cash-t hoznak. Ez elég hülyén jönne ki.
    3. Lényeg az, hogy jogilag, (ismétlem, jogilag :)) ) azt nem csinálhatják meg, hogy a ponttáblázatban nincs helyezése, viszont az árfolyamtáblázatban meg igen. Vagy mindkettőben, vagy egyikben sem kéne szerepeljen.
    4. Szerintem nem kéne pontokat kapjanak. Viszont ehhez be kéne vezetni egy külön kategóriát a 107-eseknek, miszerint pontot nem kapnak, ugyanakkor az értékükből buknak mondjuk 15%-ot. De amíg nincs ilyen szabálymódosítás, addig sztem járnia kell a pontnak is.

Új hozzászólás Aktív témák