- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
gery2123 #1059 üzenetére
szép. Akkor nem a pluginek voltak.
Memory leak-ről olvastam, de az korábbi kiadásban volt.
Mennyi az ajánlott ram? 10 GB-t adtam neki, mert ki tudja, de ha kevesebbel beéri -saját dash szerint 4 Gb fölé nem nagyon láttam menni- akkor inkább 6-ra redukálnám.
Fura is volt, h 2 GB rpi-n ezek rohangálnak... -
scream
veterán
-
gery2123
őstag
válasz
gery2123 #985 üzenetére
Na akkor!
opnsense helyett feltettem. pfSenseez jobban bejön kezelést illetően.
viszont itt is blokkba van a qbittorent ha jól értelmezem mert nem tudok tölteni .
miylen szabályt kell beállítani erre? Kezdő vagyok a tűzfalakkal kapcsolatban előre is elnézéseteket kérem ha hülyeséget beszélek. -
noorbertt
őstag
válasz
gery2123 #982 üzenetére
Nálam úgy ment hogy a opensense kapott két portot, egyik a WAN másik a LAN.
LAN ment a switch-be és a proxmox host gépet oda dugtam be a saját külön ethernet portjával.
igy ha nem ment esetleg az opensense akkor is el lehetett érni.Hátterét nem fogom tudni elmagyarázni, nem szakmám és hülyeséget nem szeretek írni
gyors Google :
What happens if DHCP server is down?The clients will lose connectivity immediately among each other. The clients will be able to communicate only by IP address not by hostname. The clients will be able to continue communicating, but only for a certain period of time. -
Tamy
senior tag
válasz
gery2123 #967 üzenetére
Nemrég üzemeltem be, illetve még csak az alapok vannak kész, még egy OpenMediaVault fut rajta jelenleg (samba, ftp), a napokban tervezem beállítani a szünetmentest, a biztonságon is tervezek faragni, meg a mentés sincs még belőve. Sok bajom amúgy nincs vele, maga a pfSense ismerős, melóhelyemen régóta használom fizikai vason, ott nincs semmi fagyás, pedig több száz gépet szolgál ki egy ősöreg szerver lényegesen gyengébb procival, ezért is gyanakszok a hálókártyákra. Most próbaképp veszek bele, annyira nem vészes használtan, remélem az megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest