- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
gery2123 #1059 üzenetére
szép. Akkor nem a pluginek voltak.
Memory leak-ről olvastam, de az korábbi kiadásban volt.
Mennyi az ajánlott ram? 10 GB-t adtam neki, mert ki tudja, de ha kevesebbel beéri -saját dash szerint 4 Gb fölé nem nagyon láttam menni- akkor inkább 6-ra redukálnám.
Fura is volt, h 2 GB rpi-n ezek rohangálnak... -
scream
veterán
-
gery2123
őstag
válasz
gery2123 #985 üzenetére
Na akkor!
opnsense helyett feltettem. pfSenseez jobban bejön kezelést illetően.
viszont itt is blokkba van a qbittorent ha jól értelmezem mert nem tudok tölteni .
miylen szabályt kell beállítani erre? Kezdő vagyok a tűzfalakkal kapcsolatban előre is elnézéseteket kérem ha hülyeséget beszélek. -
noorbertt
őstag
válasz
gery2123 #982 üzenetére
Nálam úgy ment hogy a opensense kapott két portot, egyik a WAN másik a LAN.
LAN ment a switch-be és a proxmox host gépet oda dugtam be a saját külön ethernet portjával.
igy ha nem ment esetleg az opensense akkor is el lehetett érni.Hátterét nem fogom tudni elmagyarázni, nem szakmám és hülyeséget nem szeretek írni
gyors Google :
What happens if DHCP server is down?The clients will lose connectivity immediately among each other. The clients will be able to communicate only by IP address not by hostname. The clients will be able to continue communicating, but only for a certain period of time. -
Tamy
őstag
válasz
gery2123 #967 üzenetére
Nemrég üzemeltem be, illetve még csak az alapok vannak kész, még egy OpenMediaVault fut rajta jelenleg (samba, ftp), a napokban tervezem beállítani a szünetmentest, a biztonságon is tervezek faragni, meg a mentés sincs még belőve. Sok bajom amúgy nincs vele, maga a pfSense ismerős, melóhelyemen régóta használom fizikai vason, ott nincs semmi fagyás, pedig több száz gépet szolgál ki egy ősöreg szerver lényegesen gyengébb procival, ezért is gyanakszok a hálókártyákra. Most próbaképp veszek bele, annyira nem vészes használtan, remélem az megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen routert?
- Gitáros topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Cyberpunk 2077
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest