Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

válasz BalaNce87 #245 üzenetére

A lövőcsel ahogy tapasztaltam mezőnyben nerm igazán használható úgy mint korábban -akkor ugye onlineban szinte mindenki azt nyomta legtöbbször- viszont kapussal szemben nagyon jól használható.

Mezőnyben célszerűbb pl freestyle így elvinni

Na gif folyamatossága érdekes mert leszedtem a gif-et és bár azt hittem offline akadni fog mert hiányoznak képkockák, offline folyamatos volt.

Tehát vagy a mérete vagy a tárhelyí miatt akadt itt nekem

Én ezt használom és ajánlom www.kephely.com érdemes megnézni magyar szerver rendkívűl sok szolgáltatással és akár regisztrálni is lehet itt.

A 29.97 teljesen jó felvételre aztán játékon belül a gyorsabb replay-t szoktam így kisebb lesz a mérete-gyorsabban veszi fel azért.

A jasc animation shop-ban ha kijelölöd mindet állíthatod, hogy képkockák között hány fraps legyen azt szoktam én ott növelni és ezzel lassítom vissza.

Tehát egyszerűen gyorsabban veszem fel aztán visszalassítom a képek közötti idő beállításával így nyerek jobb méretet úgy, hogy a minőségen kicsit kell csak rontani esetleg.

Aztán a sötét visszajátszások világítása és szín állítása már másik téma és program ebbe most nem mennék bele mert túl hosszú lesz.

A kijelzőről, volt már eddig is jó kijelző

pl amit itt használok
    [link]

De premier league-s is volt már csak én inkább Serie-A-s részesítek előnyben.

Új hozzászólás Aktív témák