Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoof
csendes tag
Jó kérdés, vagy variálok, vagy január végén felrakom az updated GA patchet, az tavaly bevált.
Bár a mostani 0.8-as peseditest is megkedveltem a bütykölgetés alatt, meg most már legalább tudom, pontosan mit kell editálni, így mégiscsak gyorsabb a dolog.Egyébként szeretnék belefogni blenderrel gyakorlásképp egy stadion megrajzolásába, jól tudom, hogy ehhez régebbi peseknél az Oeditet lehetett használni? Láttam letölthető PES Oedit Blender Converter 1.5-öt, ez a 2010-hez is jó? Az a "pes to blender" menüpont elég jól hangzik!
Ez is valami hasonló, ugye? ebben meg PES Stadium Studio-t emleget, abból sem találtam 2010-est:
[link]Vagy van egyszerűbb módja a blenderbe importálásnak?
-
Breki
veterán
Na úgy látszik, csak nekem fontos, azért berakom
Erről beszélek mint látható oda is van írva amiről beszéltem
-
Breki
veterán
Pár új kép egy készülő stadionból
-
hoof
csendes tag
Amennyiben Frankie vagy a moddingwayről, akkor igen!
Az élcsapatok player indexeinek (09-ben special ability) felturbózása az előzőekkel együtt (a kapusokat nem gyengítettem, így is csinálnak érdekes dolgokat) már mutat valami előrelépést, gameplay sem lett rosszabb tőle: egyrészt keményen kell védekezni, másrészt reálisnak tartom, ha Messinek megy a góllövés, cselezés és az egyérintő.
Legutóbbi próbálkozás után így nézett ki a tabella, ez már így jó lesz szerintem. 
-
Breki
veterán
Az ilyen kérdéseknél sosem értem, hogy miért nem írtok több infót pl azt találjuk ki?
Pl milyen videokártya pontosan milyen driver, milyen monitor settings.exe-ben mit mutat. stb.
Így mivel ezeket nem adtad meg válaszom se biztos, hogy jó csak tipp
ha a monitor lcd nativ felbontásba kell rakni a frissítés 60 hz-ra rakni így a V-Synch állíthatóvá válik.Ha ATI-t van mint közben alul látom
akkor pl CCC-ben Grafika 3 D Mind -nél minőségre érdemes állítanod. -
BalaNce87
addikt
Drivereből rádobsz force Vsyncet?
-
kimi02
őstag
Sziasztok ! Most cseréltem monitort 22-es és ha elindittom a pest és játszok vele hullámzik a kép. Ez mitől van ?? A Wait for Vsync-et nem tudom állitani. Segitsetek ha meg kérhetem !!

-
hoof
csendes tag
Üdv, először is köszönöm a gyepeket!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ugyanis van egy kisebb problémám a játékkal. Jópár patch és néhány óra editálgatás után úgy érzem, sikerült realisztikussá tenni a látványt, a játékmenetet és az erőviszonyokat, egy kivétellel.
Sima league-ben játszva túl kevés a gól a forduló többi meccsén: az élcsapatok max 50-ig jutnak (70-80 lenne az ideális), és a fél mezőny olyan 25-30-as gólaránnyal fejezi be a szezont, irreálisan sok a 0:0 és az 1:0.
Eddig a következő megoldási javaslatokkal találkoztam:
- az élcsapatok assisted settings-énél a lehető legoffenzívebbre állítani a taktikát (nem hozott nagy változást)
- team selection based on ability bekapcsolása (ez sem igazán)
- 1.6-os editorral team sliderrel lejjebb venni a goalkeeper skilleket és feljebb a mezőnyjátékosoknál a tenacityt és az agilityt. (ebbe még nem mertem beletúrni, hátha van más mód)
- nem tudom eldönteni, hogy számít-e a match length és a nehézségi fok a többi eredmény kikalkulálásánál, mindenesetre 5 percesen játszva mintha még több lenne a 0:0, persze ez lehet véletlen.Nektek van egyéb ötletetek? Van valakinek hasonló észrevétele, vagy esetleg én patcheltem félre valamit?
-
Breki
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
Szerintem meg a legbonyolultabb.
1 Minek újratelepíteni?
tök felesleges és időigényeselég eredeti exe kitserver leszeh két hivatalos patch felrak aztán dowloados img játékon belül leszed vagy letölt és megfelelő helyre bemásol.
Ez eddig max 10-15 perc telepítést még else kezdenéd

Aztán legújabb kitserver felrak sm patch például leszed és kész a játék legfrisebb patchekkel truningolva tökéletesem működően, debrecennel meg mindennel.
Ennél egy újrarakás sokkal bonyolultabb és nem érsz el vele semmit, ugyanott vagy mintha simán leszednéd a kitservert.
-
WhiteWalker
nagyúr
Arra volnék kíváncsi,hogy a játékosoknak a "hangulat" jelző nyilakat lehet e a meccs előtt javítani,mert a 09-ben volt erre lehetőség de itt én ilyet nem találtam,elég bosszantó hogy, a kezdő 11ből 5 embernek lefelé áll a nyíl (lila) a többié meg kék, így kénytelen vok bénább játékosokat berakni, akiknek nincs negativ moráljuk

Elég érdekes ez is,abszolút logikátlan ez a tényező,a bajnokságban 2 pontra vok az elsőtől és kb 6-7 meccs óta ki sem kaptam...Nem értem ezt hogy generálja a gép

-
Breki
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
Hát továbbra is hiányzik, hogy a hivatalos patcheket közben feltetted-e megnézted-e mi van a mentés könyvtáradban stb.
Én nem használom az újabbat csak a 8-ast fejleszgettem illetve az SM-patchet
De a
PESEdit.com 2010 Patch 1.1 leírásában benne van
Based on Konami Patch 1.2 and offcial downloadable content
Az installjánál pedig le van írva
How to install:
1. Uninstall kitserver and delete the kitserver folder and the start menu folder of the patch
2. Download and install PES 2010 official patch 1.2 from here
3. Install PESEdit.com 2010 Patch 1.1
4. Start PES 2010Tehát először a hivatalos patcheket kell felrakni aztán futtatni a patch telepítőjét.
És ezeknél a telepítősöjnél érdemes megnézni mindent jó helyre pakol-e.Ezenkívül a PesPatch korábbi változata csinált olyat, hogy a korábbi kitserveres dolgokat törölte ezis bekavarhat, ezenkívül meg kell nézni a mentés könyvtárban mi van.
De kb 100% hogy a patch felrakása után új bl-t kell kezdeni
-
kovacsroli
senior tag
Nos akkor:
Megszereztem a játékot, simán semmi javítás nélkül elkezdtem a BL-t.
Írtam ide, hogy nem találom a csapatok között a Debrecent, amire te válaszként a PESedit nevű patchet ajánlottad.
Gugliztam is és leszedtem az 1.1-es verziót, telepítettem.
Elindítottam a játékot, mondom folyatatom a BL-t ->Load game és máris kaptam az üzenetet hogy nincs mentés, gondoltam a patch miatt, így újrakezdtem a lokival a Bl-t.
Lejátszottam 4 meccset már ugye az 1.1-es PESedit patch alatt, majd kiléptem.
Később gondoltam folytatom, ismét BL Competition, Load game, és lám, nincs mentett játékom.Így remélem sikerült megértetnem

-
Breki
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
Mostmár nem egészen értem milyen patchról beszélünk vannak hivatalos patchek és vannak általunk készített javítások.
Adatbázis patchek után legyen az hivatalos vagy vki által készített érdemes új ml-t bal de akárcsak új Bajnokok ligáját is kezdeni.
Patchel állapotában túl általános megfogalmazás, nem biztos, hogy jól értem, de az a gondod, hogy amiket mentettél nem látod a játékban?
Deha nem írod le részletesebben akkor ezt csak te érted, lényeg ha hivatalos vagy adatbázis patchet raktál fel célszerű újat kezdened bár megnézheted manuálisan is, hogy a save könyvtárban van-e.
-
BalaNce87
addikt
83. percben arshavin egy hatalmas gólt szerez és ezzel megszerzi a győzelmet csapatának. A visszavágót coach módban 2-2 re hozza nekem a gép. Így 3-2 vel én megyek tovább.
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Okés sejtettem, hogy ez jön.
Gif-et készíteni nem tudsz, ha tudnál beraktál volna egyet.
Elismerni, hogy tévedtél szintén te asztalod
Inkább marad a no comment meg a személyeskedés.
De azért én leírom szájbarágósan normális hangnemben
A játékból felvett avi-k sok esetben sötétek főleg crt-n 09-es Pes óta.
Sok pálya főleg rainy-k is ami sötét monitoron pl HD tv-re kirakva jó.Ezt 2009-ben alaposan kiis beszéltük példákkal sőt akkor ilyen stadionokat külön javítottam
pc-s és lcd-s verzióban.Tehát konkrét esetben a felvett videó crt monitoron elég sötét, lcd-n ez nem látszik annyira.
Mivel nekem elsődlegesen crt Flatron monitorom van az alapján az ott túlságosan sötét gif-et világosítottam élesítettem és a megfelelő színeket beállítottam.Aki ezt rendes crt monitoron megnézi látja is, persze egy tn paneles olcsóbb lcd-n ahol fel van nyomva a fényerő meg a kontraszt nem látszik mert ott az eredeti nem tűnik sötétnek és a javított túl világosnak tűnik.
Persze ettől még lehet ócsárolni a másik munkáját meg kötözködni, de tisztában kéne lenni a dolgokkal és nem olyanoknak beszólni akik talán többet értenek hozzá mint te....
Remélem mostmár túl tudsz lépni sértettségeden és elismerni ha tévedsz
-
puttputt
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Megőrzi az, csak mindegyik (komolyabb) peccsnek külön mappát nyit az Appdatában (vagy Local Settings, Dokumentumok... épp milyen rendszeren...).
Szerintem csak át kell másolni az eredetiből a peccselt mappákba és menni fog.
Bár nem tudom, ezt nem próbáltam. -
Breki
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
mert új adatbázis természetes, hogy új bajnokságot bal ml-t vagy bármit kell kezdeni.
Képzeld el pl játszanál vkivel az eredeti mentés szerint közben az a csapat már nincs benne helyette teljesen másik van írtó nagy keveredések lennének.
Ha az adatbázishoz hozzányúlunk mindig ez van csak grafikai kiegészítőnél szerencsére nincs ilyen gond, én a stadionokat azért szeretem mert a stadionpackom bármelyik patchbe simán bemásolással fél perc alatt belepakolhatom.
Persze amint jönnek az új nem alap stadionok ez majd variálódik.
-
Breki
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Nem kell újrarakni
Nekem 3-4 helyen van fent a Pes xp-n 32 bites win 7-en
két verzióés 64 bites win 7 -re fel akarom majd rakni.
Kitserveres dolog miatt tök egyszerű átvinni a dolgokat és akár két különböző patchet is használni egy időben
a patchek az eredeti exe-re mennek fel amúgy tök egyszerű
kitservert kiszeded eredeti original exe fel patcheket felrakod aztán downloaddal letöltöd a legutóbbit vagy leszeded és simán bemásolod a helyére az img-t.Ha kész felrakod az 1.02-t is kezelő patcheket.
Pl SM patch felrakása kb 5 percc akkor az egész együtt kb 10 perc.Hogy mit szólok?
Azt hogy én ezt nem látom csalásnak legfeljebb hibának vagy bugnak, de hogy ezzel csalna azt nem hiszem. Abban egyetértünk, hogy ez hiba, de van ilyen még ha pl berugom félpályától a szabadot az is bug vagy hiba az elöl lévő játékosom még beleér az ellenfél kapusa megse mozdul.
Készítettem korábban ilyenről gif-et az sg-re kiis raktam, de most előkeresni......
Ezis zavaró, de akkor most ezis csalás?
De ha csalás akkor itt értem csal?Szval lehet te csalásként értelmezed számomra a játékban lévő hibák egyike.
Én inkább azt mondom nem tökéletes a biró és lehetne mit javítani, de azon is amikor te rugdosod fel az ellenfelet és nem kapsz a szitunak megfelelő lapot.Persze te láthatod másként ez csak az én véleményem

-
BalaNce87
addikt
A legújabbhoz újra kellene raknom mindent, mert patchelés után nekem nem mennek fel a hivatlaos javítások és mivel a legújabb verzió az 1.02 re épül, így hagyom inkább.
Na szóval mit szólsz a legújabb bírói csaláshoz? Itt már nem tudtam volna ellőni a hosszúba, mert hátulról felrúgott!
-
Breki
veterán
válasz
puttputt
üzenetére
De van már újabb frissítés is ehhez a patchez
Ami ezeket tartalmazza
Features:
•13 new teams (Nacional Montevideo, Belarus, Cyprus, Estonia, Georgia, Lithunia, FYR Macedonia, Benin, Burkina Faso, Gabon, Mozambique, Zambia, El Salvador)
•Updated kits
•2. Bundesliga teams playable in ML (use 'Master League 2' switch)
•Updated Bundesliga squads
•2 new faces and many other faces corrected for PES 2010
•some updated emblems (Other Leagues, Everton, Tottenham)
•English Decembre transfersvalamint gondolom már kezeli a hivatalos patch felrakása utáni váltoásokat is
-
puttputt
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Nekem ezzel sikerült: [link]
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Helyes mert kezdesz nagyon fárasztó lenni az okoskodásoddal és személyeskedéseddel
Onnan veszem, hogy még egyetlenegyet sem láttunk itt tőled.
Én kiadványszerkesztéssen is foglalkozom és ugye nem véletlen használunk pontosan bekaribrált crt-ket.
Atól hogy te egy túlvezérelt tn paneles lcd-n nem látod jónak attól nem biztos, hogy a gif-ben van a hiba újregkém.
Deha ilyen nagy a szád mutass legalább egy gif-et rendesen megcsinálva.
És ne félóráig szöszölj vele
Egyébként 187 cm vagyok, de a képed alapján látom , hogy te a törpökhöz vonződsz lol

Ja és megint nagy kussban vagy arról, hogy mekkora hülyeséget mondtál a múltkor.
Nehéz beismerni, hogy tévedtél?Inkább belekötsz abba hogy milyen a gif-em BRAVO

jobban jársz ha inkább ide irogatsz
-
Breki
veterán
Amsterdam Arena Turf

http://www.multiupload.com/9ZHZHLY38P
Estadio da luz turf Update

http://www.multiupload.com/YQW5P3NBVU
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Aham nem kompenzálsz
Nem te tanácsoltad a srácnak kitserveres patchnál hogy szedje le a kitservert?
Nem erről derült ki, hogy hülyeség?Nem azután lett neki jó miután megfogadta amit mondtam?
Aztán volt képed nagy kussban lenni annyit se tudtál kinyögni bocsi tévedtél
Hát énis megnéztem több Flatron monitoron, De nem lcd-n

és semmi gond a színével.
Szerintem életedben nem készítettél egy gif-et sem de beleokoskodsz olyanba amiről fogalmad sincs.És nem leszarom más véleményét hanem elmondom olyan dolgokról a véleményem amiben több éves tapasztalatom és gyakorlatom van.
-
WhiteWalker
nagyúr
semmit sem kompenzálok,de te nagy ívben lesz@rod a másik véleményét! Mindenben találsz kivetni valót...

Ja és több monitoron is fakó a színe,ez mindent elmond a te csodás gif-edről![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"És honnan tudod mi vagyok a való életben?" nem ezt mondtam,de tanulj meg értelmezni,azt irtam : " Még jó hogy nem vagy bíró" ez azért nagy különbség, és most sem én buktam...
Ha bíró lennél akkor viszont tévedtem és elnézést
Ettől függetlenül köszi hogy leírtad a gif készités módszerét

-
Breki
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
(#245) link feliratú gomb azt hiszem válasz erre

PESEdit.-es patchban is benne van és azt hiszem az SM-ben is
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
A lokit elő lehet e teremteni valamelyik patchel, és ha igen, melyikkel? köszönöm
-
Breki
veterán
SM Patch 3.8 Released
SoulMirror updated his patch for PES 2010 to Version 3.8.
* + Missing FIFA World Cup 2010 Teams added (New Zealand, Algeria)
* + Added a lot of new sudamerican teams (Independiente, San Lorenzo, Cruzeiro, Palmeiras, Sao Paulo)
* + New GDB Kits and sleeves
* + Renamed all players with the same name (for example 2 players named Rossi are now called A. Rossi and F. Rossi using the initial)
* + BugfixesClick on Read More for Details and Links
-
Breki
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
A lövőcsel ahogy tapasztaltam mezőnyben nerm igazán használható úgy mint korábban -akkor ugye onlineban szinte mindenki azt nyomta legtöbbször- viszont kapussal szemben nagyon jól használható.
Mezőnyben célszerűbb pl freestyle így elvinni

Na gif folyamatossága érdekes mert leszedtem a gif-et és bár azt hittem offline akadni fog mert hiányoznak képkockák, offline folyamatos volt.
Tehát vagy a mérete vagy a tárhelyí miatt akadt itt nekem
Én ezt használom és ajánlom www.kephely.com érdemes megnézni magyar szerver rendkívűl sok szolgáltatással és akár regisztrálni is lehet itt.
A 29.97 teljesen jó felvételre aztán játékon belül a gyorsabb replay-t szoktam így kisebb lesz a mérete-gyorsabban veszi fel azért.
A jasc animation shop-ban ha kijelölöd mindet állíthatod, hogy képkockák között hány fraps legyen azt szoktam én ott növelni és ezzel lassítom vissza.
Tehát egyszerűen gyorsabban veszem fel aztán visszalassítom a képek közötti idő beállításával így nyerek jobb méretet úgy, hogy a minőségen kicsit kell csak rontani esetleg.
Aztán a sötét visszajátszások világítása és szín állítása már másik téma és program ebbe most nem mennék bele mert túl hosszú lesz.
A kijelzőről, volt már eddig is jó kijelző
pl amit itt használok
[link]De premier league-s is volt már csak én inkább Serie-A-s részesítek előnyben.
-
BalaNce87
addikt
Kösz giinos, hogy kiálltál mellettem, habár Breki nagymester a témában
Az ISS-es arcok tartsanaka össze 
Igazad van, de hirtelen felindulásból tettem fel és csak felül meg alul vágtam le. Amúgy megítélésem szerint nem ment volna el a kapus mellett és ezért nem rúgtam el egyből. Mondjuk ezt a kurva lassú fordulást nemtom ki találta ki ebben az új PESben. Ez nem lövőcsel csak szimpla fordulás. Talán R1-el kombinálva. Eduardonak nincsen Quick turnje, meg Ronaldo chop-ot se tud csinálni.
Hogy teszed olyanra, hogy folyamatos legyen a gif? Alapból folyamatos, de nemtom hol kell az fpst állítani. Frapssel 29.97et vesz fel, ami avi ban teljesen folyamatos. Gifben lesz csak ilyen.
Végre egy jó kijelző! Habár nekem premier league-es kellene xD -
Breki
veterán
SKY SPORT GRAPHICS V 2.0
Érdemes felrakni nagyon profi munka !

-Fixed TV logo
-Added new animations
-Fixed bugs -
Breki
veterán
Ezt okostóninknak, hogy lássa a különbséget sötét és javított között
és hogy mik a felesleges részek amik vághatóak
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
ebből látszík, hogy nem értesz hozzá, vagy nagyon szar a videokártyád
egyáltalán nem szaggat nincs egy mega és a szín pont rendesen be lett állítva
és az alapból sötét mentés még rendesen kiis világosítvaNem egy agyon világosított lcd-n kéne nézned

Azt hogy nekem mi a lényeg azt had döntsem már én el.
Ha nem tököl vele és berúgja egész szitu nincs is én csak erről beszéltem, de látszik ez magas neked.......És honnan tudod mi vagyok a való életben?

Látom a múltkorinagy buktád után mikor egyértelműen kiderült, hogy hülyeséget mondtál most kompenzálni akarsz.
Inkább be kéne ismerned, hogy tévedtél

-
WhiteWalker
nagyúr
lehet kisebb méretű de bocs ez a gif így elég "csúnyán" néz ki,na ez szaggat és színtelen,de itt nem az a lényeg hogy lövőcsel után megtolta és nem lőtte rá,hanem hogy lövőcsel után megtolta és KAJAKRA lerúgta gép és nem kapott tizit.

Jó hogy nem vagy bíró az életbe,elképzelem az esetet: kioktatod a csatárt hogy "szerintem a lövőcsel után is még simán el lehetett volna lőni a hosszúba, lehet fölvágtak, de ezt simán el is szúrtad, felesleges cselezgetéssel és elfordulással" LOL
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Breki
veterán
A Stadionokra visszatérva a készülő Stamford Bridge képekben
http://www.gkangames.com/gkan_stamford1.JPG
http://www.gkangames.com/gkan_stamford2.JPG
http://www.gkangames.com/gkan_stamford33.JPG
http://www.gkangames.com/gkan_stamford4.JPG
-
Breki
veterán
Megcsináltam rendesen, hogy érthető legyen mire gondolok levágtam a felesleges részeket sebességet színt világosságot beállítottam és érdemes megnézni a méretet.

Így még jobban látszik, amiket mondtam, de szerintem a lövőcsel után is még simán el lehetett volna lőni a hosszúba, lehet fölvágtak, de ezt simán elis szúrtad, felesleges cselezgetéssel és elfordulással
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mivel elég sok gif-et készítettem már lásd pl
És az alap gif készítési leírást is én készítettem illetve terjesztettem el talán elmondhatom, hogy talán kicsit értek hozzá
Szval a hiba annak a készülékében van aki nem látja, hogy ez a gif szaggat és nem folyamatos és nem állhatja meg, hogy beleszóljon.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
BalaNce87
üzenetére
egyet értek veled,nekem is feltűnt ez,sok hasonló esetben volt részem,semmit sem fúj a bíró,hát ezt elbaszta a konami
,de bezzeg ha a 16oson kívül bárhol csak egy picit is odalépnek azt lefújja,amikor kajakra lerúgnak mint itt,semmi 
ja és a gif nálam teljesen okés,nem szaggat ,Breki: hiba az ön készülékében

-
Breki
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
nem indifferens mert egyrészt mások akikeket nem érdekel rosz néven veszik, ha több megás tök feleslegesen nem optimalizát videókat raksz be.
Tavalyi pesnél mentek is moderátorokhoz árulkodni és jött a modibácsi és szépen törölt minden gif-et.
Szval egy gif legyen max 1-2 mega és legyen rendesen megcsinálva optimalizálva ha pedig nem megy akkor linkelve.
Lehet, hogy csalt én ebből őszinténszólva nem látom csak azt hogy a csatár eltotojázta simán lőhette volna átívelhette volna felette stb, de ezen a gif-en nem igazán kivehető a szitu pontosan.
Stadionokat már kezdenek a kezdeti képek elég biztatóak, mondjuk tavalyi stadionok általában elég bugosak voltak.
Kérdés mi a sok idő én más játékkal nem nagyon foglalkozom kivéve most a dirt2-vel.
Nem fénykép illetve azt megnézem fényképen, hogy nagyjából milyen gyep van igazából abban a stadionban.
Igazából azért csinálom mert elborzaszt, hogy néha milyeneket készítenek pl érdemes megnézni az sm patchba bekerült gyepet olimpico gyepet azt hiszem, hát no comment.
Meg hát már eléggé igénylik is a külföldiek a korábbi munkáim alapján.
-
BalaNce87
addikt
Igazából indifferens mit mondasz, mert a lényeg az, hogy mocskosul nagyot csalt megint a gép...
Ha meg passzolok, addigra visszaér a védő és amint ismerhetjük a gépet elég ha csak odaér máris elveszi
Amúgy ti nem figyeltek meg olyanokat, hogy mikor elszakadnál a védőtől, akkor mintha lassabb lennél ő meg felgyorsul?
Amúgy stadinokat nem gyártanak ehhez a peshez? Mert Arsenal fanként hiányolom az Emirates stadiont
Fasza az új gyep! Elég sok időt töltesz ezekkel ahogy látom
Amúgy ennek mi a menete röviden? Mármint, hogyan alakul ki a gyep amit készítesza játékhoz? Fénykép alapján? 
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Hiába beszélek én?
Ne rakjunk már be ekkora gif-eket
Széle teljesen felesleges simán meg lehetne vágni kétoldalt, de akár körbe is
feliratokat is egy gombnyomás leszedni.Ezenkívül nálam ez a gif akad is
egyébként csak be kellett volna passzolni a belső embernek vagy kifele cselezve kilőni a hosszút.Már amennyire ebből ki lehet venni a helyzetet.
-
BalaNce87
addikt
Ennyit a bírói csalásokról! Egy nehéz meccs 93 percében Eduardo egyedül lép ki a kitámadó manchester city védelme mögé.
A végeredmény egy rohadt nagy csalás:
-
Breki
veterán
SM Patch 3.7
Patch 3.7 Online
WHAT'S NEW IN 3.7 :
+ Added Coca Cola Championship (18 teams)
+ Added Flamengo
+ Added Serie B Kits
+ New nationality players logos
+ Bigfixes -
Breki
veterán
Az új kitserverrel akár ezis kipróbálható külön telepítve
SM Patch 3.6 Released
SoulMirror updated his patch for PES 2010 to Version 3.6.
* + Added Cittadella e Gallipoli in Serie B
* + OF updates
* + A lot of new kits GDB (all leagues + many nationals)
* + Bugfix* + Complete rosters for Italian Serie A, Serie B, Liga, Premier League, Ligue 1, Bundesliga e Eredivisie teams.
* + Complete rosters for all other teams
* + Serie B fully playable (Master, Edit, Exhibition, BAL)
* + Missing Champion's League Team added (Debreceni, Apoel, Maccabi Haifa)
* + All transfers
* + All fake renamed and duplicate removed
* + Added more than 400 new players
* + Updated all formations
* + Added some future stars (Eduardo Salvio, Neymar, Karadeniz, Douglas Costa, Ibarbo, Coutinho, Teixeira, Keirrison, ecc.)
* + Updated a lot of player stats
* + Classic Teams renamed and unlocked (added Pelè, Zico, Platini, Cruijff, Passarella, Falcao, Matthaus,ecc.)
* + Hidden players renamed and unlocked
* + All Teams HD Logos (New national Logos)
* + All Teams Kits
* + Geom Graphic & Sound Pack 3 (a lot of new balls, boots, gloves, adboards, scoreboards, stadiums, sponsors, menu, ecc.)
* + Added more than 100 new faces
* + Works with KONAMI Pes 1.2 official patch and rosters update -
Barell
őstag
A konfigom az adatlapomon van, lodmixert nem használok driver-t pedig próbáltam teljesítménnyel és minőséggel is illetve vegyesen. Oprendszer Win7 előtte xp volt azzal nem szórakozott. Hozzáteszem a multkor ment max lodmixer beállításokkal is akadásmentesen Win7-en szóval végképp nemtudom mivan már...
-
Barell
őstag
Akadozásra van valakinek valami ötlete? Teljesen alap játék, nincs felrakva semmilyen patch és fut szépen de sokszor beakadozik. Régebben nem csinálta. Esetleg valamit driverben állíthattam el?

-
BalaNce87
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nyilván
Pecsában szereztem nyószázzé
Akkoriban a PSX volt a gizda, minden komoly címet letoltunk rajta. Az ISS meg a hétköznapok része volt. Csináltam benne saját csapatot. Master ligában mindenkit megvettem akit lehetett gyakorlatilag
Persze normalon már kurva nehéz volt. Főleg a kezdeti csapattal ugyebár, ami csak fantázia játékosokból állt. 
Amúgy én már anno ninntendon is toltam az előddel
-
BalaNce87
addikt
Hát igen, túlzás lenne azt mondani, hogy hibátlan! MA Kuyt mellén libbent át a laszti. Bezzeg PSX-en az ISS PRO, az volt a királyság!!!!!!!!!

Scorpion: A szabadok nehezek. Sok gyakorlás, sok tapasztalat és még úgy is random. Függ a sorfal magasságától, attól, hogy felugranak e, a játékos formájától, képességétől. Szóval talán túl nehéz is. Általában 25 ről könnyebben megy, mint 18 ról. Pedig életben 18 ról rúgnak szabadot az félig már gól...

De a lényeg az, hogy jobbra balra nyíl a csavarás. Tartani kell őket! Négyzettel lősz. Mikor felment az erő mérő vonal, akkor küldesz rá egy X-et és akkor inkább löbböli. Ha háromszöget küldesz rá, akkor meg izomból lövi. Ezeket nem kell tartani csak rányomni egyszer amíg nekifut. Illetve a le és fel nyilakkal is lehet elvileg vmit elérni, de én nem tudom, hogy annak mi a hatása. De ezeket amúgy megtalálod a command listben. -
Breki
veterán
válasz
totokmarika
üzenetére
Azt hogy konzolon is tök sok furcsa tipikus fifa-s gól van amik eléggé .....
Vmelyik fifás topicban összeszedtem ilyeneket nemis válogattam csak felmentem a hivatalos gólmegosztó oldalra
tele volt félpályáról fordulásból belövőm 30-40 méterről ollózok a pipába és hasonló dolgokkal
repülö játékosokról amik mindkét lábukkal a levegőben futnak nemis beszélve.Most nem részletezném itt újra elég részletesen írtam ezekről pédákkal
Természetesen jó lett konzolon a Fifa, de ez a jobb lenne duma elég erős túlzás.
Persze a Pes sem hibátlan, sőt.
-
Scorpion
tag
Meg még 1 kérdés. A pro revolution patchnek van angol nyelvű verziója?
Ha igen kérnék egy linket. -
Scorpion
tag
Sziasztok!
Pár kérdés. Vki elmondaná, hogy hogy lehet gólveszélyes szabadrúgásokat lőni pc-n? Mert az összes lövésem vagy elszáll v. a sorfalban köt ki.
Egy cselezési listája van vkinek? Esetleg a kézikönyv ír erről valamit?
Ha igen, akkor egy linket kérnék kézikönyvhöz.THX
-
puttputt
őstag
válasz
totokmarika
üzenetére
A konzolos verziók alapján én is a Fifára szavaznék, de PC-n egyértelműen a PES nyert.
Szerintem. -
totokmarika
csendes tag
Hát én midnig is fifa-s voltam.De ez most kivételesen tetszik.Legalábbis...pc-n
Konzolon szerintem sokkal jobb lett a fifa.Ti mit gondoltok? -
puttputt
őstag
Készítettem két videó-összeállítást a gólokból, vicces és érdekes helyzetekből.
(Amolyan kedvcsináló.)Sajnos a másodiknál valamiért odaragadt a kurzor..., de sebaj, azért élvezhető.
Most rendesen megvágogattam (hogy ne legyek "Undok", mint az egyik koreai játékos -ez a neve-
), nem is volt kis munka.Aki akarja, itt letöltheti őket (2x50 mega), hogy nagyobb és jobb "képeket" kapjon:
Még néhány kép:
Jók ezek a korábbi havas videók.

-
Breki
veterán
Legfrisebb Kitserver
És még egy tipp game booster nevű progival ki lehet lőni játék előtt a fölöslegesen futó processeket és így akár egy 2140-essel is egész jó eredményeket tudtam elérni 1920*1080-as HD felbontáson

Az Advanced Systemcare program készítője készíti a progit gondolom előbbit sokaknak nem kell bemutatni.

-
Breki
veterán
válasz
saltanus
üzenetére
Próbáltam visszaolvasni az előzményt, de kb egy tucat után meguntam inkább leírom általánosan.
Ez a proci simán jó hozzá nekem eddig 2140-es procim volt és simán vitte csak full HD-s loadmixeres játék miatt cseréltem 8400-asra.
Tehát általánosan settings.exe-ben a frame skippinget be kell kapcsolni
v-synchet úgy szintén ajánlott ha nem engedi a settings-ben akkor a videókártya driverében.Ezenkívül a driverben nagyon ajánlott a szűrőket jól belőni előszőr inkább levéve tesztelni majd ha jó fokozatosan felhúzni a szűrőket.
És mint korábban írtam nagyon ajánlott a kitserveres loadmixer használata- mindig a legfrisebb amivel sokkal szebben beállítható a játék futása és nagyban javítható a grafika.
-
saltanus
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
szia
bocsi hogy csak most irok de most kerultem csak gep kozelebe,

processzor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz, 2001 Mhz, 2 mag, 2 logikai processzor
Telepített fizikai memória (RAM) 2.00 GBa processzorral lesz a gond mert allandoan 100% fut mikor megy a jatek.
de ez a processzor kicsi lenne hozza???
valami ötlet?
elore is köszi -
Breki
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Látom tetszik, neked ez a havas dolog.
Arra viszont figyelj, hogy ez az unnamed40-es téli BUMP amit ehhez használok elrontja a többi téli pélyát más stadionokban mivel a játék sajnos mindegyikhez ugyanazt a BUMP-ot használja csaka nyári van külön.
És azért, hogy a hó fehér legyen nekem a bump-ot ki kellett világosítani.
Ha esetleg más pályán játszol akkor ideiglenesen töröld ki azt a BUMP-t és minden jó leszVagy töröld ki rögtön és nézd meg tetszik-e a hó sárgán ha igen nem kell törölgetni csak kiszeded.
A gif-ekről kérdeztél priviben.
Szval először is kéne egy teljes FRAPS a keresőbe full-t írva szerintem ez megoldható.
Másrészt a felesleges részeket vágni kéne pl gondolom a tb miatt alul felül lévő csíkot. de általában alul felül simán vághatnál egy centit.
Animation Shop-ban ezt a crop parancsal és ikonnal simán megteheted és akár mielőtt kivágod megis nézheted, hogy minden lényeges benne marad-e.
Azután érdemes még használni a resize funkciót is ezek a gif-ek vágás nélkül legalább 50%-al is összenyomhatóak illetve ha vágot akkor 70-75%-al
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
BalaNce87
üzenetére
Írja hogy miért ideges az adott játékos,van olyan amelyik 6os egységnél jár.
pl: sokat játszik és elég fáradt,pihenne de akkor tegyem be a 3. számú kapust LOL
és hasonlók...
Ami engem zavart azok a "hangulat" jelző nyilak.A '09-ben volt lehetőség mindenkinek a meccs előtt javítani ezen,de itt ezt kivették. Marha idegesitő mikor az alap 11-ből 8 játékosnak lefelé mutat a nyíl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár a mostani 0.8-as peseditest is megkedveltem a bütykölgetés alatt, meg most már legalább tudom, pontosan mit kell editálni, így mégiscsak gyorsabb a dolog.

HDMI kábellel van csatlakoztatva , de már próbáltam DVI-vel is és ugyan az a helyzet

akkor pl CCC-ben Grafika 3 D Mind -nél minőségre érdemes állítanod.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)