- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
van pesedit.com oldalon is meg a gaming access patch is kijött már. A gaming acces gyakorlatilag "külön játékot" csinál a pesedit meg mindent felülír. Nekem a pesedit van fent és egyelőre probléma mentes.
-
rumos14
nagyúr
skacok van már vmi option fil ami javítja egyrészt a kau csapatneveket, másrészt frissíti az átigazolásokat? (sneider az interben pl.)
-
BalaNce87
addikt
Ismét gólok, most már csak 1,5 megás gifek xD

Bug

Nem tudom mi a véleményetek, de nekem feltűnően sok hibát tartalmaz. A 09-ben nem igazán találkoztam ilyenekkel és kicsit könnyebb volt a játékosok irányítása.
Ezalatt azt értem, hogy sokkal gyorsabb volt a játékosok fordulása a labdával. A 09ben arshavinnal szlalomoztam, itt meg így toporog mikor nagyot fordulnék...
Aztán szerintem kicsit nagy lett a szakadék a regular és a prof szint között. Néha mondjuk regularon is bekeményítenek
Aki játszik master ligát az mondja már el nekem, hogy hogyan tudom megakadályozni, hogy ne legyenek mérgesek a játékosaim? Akármennyit játszatom állandóan hőbörög, akkor is ha csak pihentetni akarom a válogatott meccsek után. Kénytelen voltam pl a harmadik számú kapusomat elengedni, mert keménykedett, hogy nem játszik
Basszus az életben harmadik kapusoknak évente 1-2 szereplés jut 
Ki találta ezt a rendszert ki??? Mert rohadtul idegesít. Ha meg berakom őket kezdőnek, akkor meg a kezdő játékosok ugatnak érte. De egy meccs után egyből, rendkívül idegesítő!!! -
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!!!!!!!
Azt szeretném megkérdezni,hogy ennek a PES 2010-nek van olyan verziója ahol magyar nyelvű kommentár van mint a Fifá-ban?Előre is köszönöm a választ

-
Breki
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Azok a füvek HDR verziói.
TEhát fogtam a kész füvet és csináltam belőle HDR verziót
most itt nem magyarázgatnám mi a hdr talán egy példa érzékelteti
[link]EZ esetben az élénkebb kontrasztosabb színt kicsit rajzfilmszerű hatást jelent.
Részletek erősebbek és részletesebbekDE talán konkrét példán érthetőbb
Ez sima HDR nélküli
ez meg egy HDR-es változat
Na most játékban nem biztos, hogy a HDR-es néz ki jobban de van amikor sokkal szebre lehet úgy megcsinálni.
KI kell próbálni aztán kinek melyik tetszik, direkt azért raktam be több változatot
-
Breki
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ezeket meg lehetne ám vágni és ismétléskor leszedni a menüt.
Tavaly ugye jött a moderátor mert sokan nyavajogtak a gif-ek miatt és törölte mindet.
Szerintem maradhatnánk abban hogy egy gig max 1 mega esetleg teljes akciónál max 2-3
utóbbi csak ritkábban.Csináljuk már meg rendesen a gif-eket, ha mégsem akkor meg csak linkeljük őket !
-
BalaNce87
addikt
Néhány szép és néhány csúnya (bug) jelenet:
Arsha bomba

Nasri sarkazás:

Van Persie emelés:

Drogba olló:

És akkor a bugok
:
nevetséges felszabadítás saját lábon át
Almunián átmegy a labda
mesteri hazagurítás -
Breki
veterán
Egyébként kijött a
----------------------------------
GamingAccess Community Patch 2010
----------------------------------GamingAccess Community Patch 2009 - Original idea: Xavier Baez
GamingAccess Community Patch 2010 - Original idea: Xavier BaezThanks to my good friend OnlY for joining the team and for his fantastic work
Thanks to the GamingAccess Community for comments, suggestions through the GamingAccess Community forums
http://www.GamingAccess.com/forumsGamingAccess is operated and mantained by Xavier Baez C. This site is dedicated to the glory of Jesus Christ.
Thanks for giving me life and health to pursue my passion in life: VIDEO GAMES
Installer by Xavier Baez @ http://www.GamingAccess.com
----------------
!!!IMPORTANT!!!
-----------------
If you normally play PES 1.1 then launch GamingAccess Community Patch 1.1
If you normally play PES 1.0 then launch GamingAccess Community Patchplease report BUGS here:
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=22884Again, BUGS, not suggestions, bugs only please
PES 2010 Copyright by Konami
ALL THE FILES COPYRIGHT by their respective authors
Patch created by PESEdit.com
Chants taken from Tommsen Chantpack v.1.0Unique features from the GamingAccess Installer
* Hexedited by Xavier Baez, this patch uses it's own executables, and has it's own location to save files
* You can play this patch separately, since it uses different files so the patch won't be overwritten
* Installs kitserver automatically
* Compatible with Pro Evolution Soccer 2010 v1.1-------------------------------------
GamingAccess Community Patch
-------------------------------------
Unique Features:* First sequel to the highly acclaimed GamingAccess Community Patch 2009. Thanks to Only, Xavier Baez for the Option File
* Only patch totally hexedited in order to be 100% independant
* Only patch that builds the list of teams based on the GamingAccess Community
* Option File will never be overwritten by other patches
* Option file, save files, options... are saved in \My Documents\KONAMI\GamingAccess Community 10\-------------------------------------
GamingAccess Community Patch beta 0.1
-------------------------------------
Features:* Game speed runs at 5% faster, EXPERIMENTAL
* uses camera 20 - EXPERIMENTAL
* Enhanced Level of Detail, run Games\GamingAccess Community Patch\kitserver config to change values
* First sequel to the highly acclaimed GamingAccess Community Patch 2009. Thanks to Only, Xavier Baez for the Option File* UEFA Champions League with missing teams
* Bundelisga complete, replacing Eredivisie, using PES Stats Database
* English Premier League with complete kits and logos
* La Liga licensed teams
* Eredivisie added instead of Teams A
* All remaining teams placed instead of Teams B* Updated stadiums previews
* Stadium turfs
* Correct leagues, cups and team logos
* Corrent names for all leagues
* Updated balls with correct names
* Extreme Rain
* Stadium Adboards totally replaced
* New PES 2010 menus
* Kits for all national teams
* Kits for all Bundesliga teams
* players faces, hairs
* relinked kits for most of the teams---------------------
Patches/Programs used
----------------------* Option File created by OnlY and Xavier Baez C
* Grand Bleu EPL kits pack
* Kitserver 9.0.61 by Juce and Robie
* Stadio Olimpico Full Turfs - msk
* Stadiums previews by dimarusskyi
* MegaAdboards Pack by buzzyhead
* Ballpack 1.1 by Amauri---------------------------
GamingAccess Community
www.GamingAccess.comhttp://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=45224
GamingAccess Community Patch - Beta v0.1 Fix
Serie A correct name
Manchester City kit
Latest transfers:
w.sneider from real - to inter,
v.bystrov from spartak - to zenit,
kelron from inter - to ajax (loan),
daivd suazo from inter - in benfica,http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=45226
-
Breki
veterán
Csak ez így nem teljesen jó
Nem igazán értem az exe miért nem rakja be neked a megfelelő edit-es bin-t.
Ha egy másik patchét rakod fel nem biztos, hogy teljesen kompatibilis lesz.
Sőt valószínű nem lesz az.Majd megpróbálom neked ennek a pachnak az editjét felrakni de most itt nincs fent.
-
Tuja1
aktív tag
PES2010_EDIT.bin
PES2010_BL01.bin
PES2010_OPTION.binvalóban nem volt benne a PES2010_EDIT.bin most ez kb 5Mb méretű
annyit csináltam még, (mivel kitömöríten nem tudtam az exe állományokat)
hogy külön külön számozott könyvtárakba telepítettem őket.
egyedül a Super Patch V.1.1 találtam pesedit.bin fájlt.Ezt másoltam de a
c:\Documents and Settings\........\Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
könyvtárba.utána ami az IMG könytárakban voltak 8.0 all in, 1.1, és 8.2 patchokból másoltam át (engedélyezve a felülírást)
a játék könyvtárában /kitserver /pesedit/img könyvtárba azt a som IMG fájlt
na azóta minden mez tökéletes

Bár a német bajnokságban még vannak furcsaságok
Köszi a segítséget

-
Breki
veterán
Tuja mutasd meg a
c:\Documents and Settings\........\Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
könyvtáradat mi van benne
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkot utoljára elmondom írta hogy próbálta korábban ugyanezt az exe-t futtatni és nem lett jó nála
Ennek elenére te továbbra is ezt erőlteted, hiába mondom el sokadszor, hogy nem ez a gond.
Valószínűleg az edit file-t kell csak megkeresnie és ahová írtam oda bemásolnia mert ezt a telepítő nem teszi meg nála vmiért.
De te továbbra is csak ezt hajtogatod, hogy telepítő telepítő.

Nem kell telepítő rendesen fent van már neki csak az edit file hiánya miatt a mezek és a roster nincs benne.
És nem sétegettelek, de ez amit írtál, hogy kitservert le kell szedni meg hasonlók baromság.
És hiába magyaráztam el továbbra is csak ezt hajtogatod.Nem tűnt fel, hogy nálad is megy a kitserver mert az exe telepítette?

-
WhiteWalker
nagyúr
Igazad van hogy dt07.img -be pakol,de nem látod hogy amit te mondasz nem megy neki(igaz az enyémmel se
),mert talán még nem csinált ilyet,átiratnál file-okat meg hasonlók,mikor azt sem tudja hol keresse!De bonyolítsd az egyszerűt...
Nem kell felraknia kitservert a játékba,nem kell option file-t másolnia,stb...Mindent a telepítő intéz....És az az exe azért pofon egyszerűen müködik,de este linkelek képet a játékból hogy tényleg működik.! (ki tudja hogy miket mókolt már a gépen,még jó hogy nem lesz jó a patch)
A hangnemben meg fogd vissza magad légyszíves,mivel én sem sértegettelek "nagy mester"!
-
Breki
veterán
ja és mielőtt ebből is okoskodás lenne a peshungary-s is ugyanez a patch a linkre kattintva ugyanaz a filefrontos link jön be
http://www.filefront.com/14870455/PESEdit.com-2010-Patch-0.8-all-in-one.rar/
Ezt szedtem én le és próbáltam ki direkt
A készítő oldala pedig amit az előbb próbáltam linkelni
http://pes2008editing.blogspot.com/2007/11/peseditcom-2010-patch-info-post.html
-
Breki
veterán
Egyébként ezt a híres telepítős exe-t mint írtam futtatva
ezt kapjuk ugye ami egyértelműen egy kitserver és a pesedit könyvtárban a file-k
Szval nem tudom mit kell itt okoskodnod ez az exe is a kitservert rakja fel és a gond nem ezzel van
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
baszki ne írj már hülyeségeket
egyrészt baromság másrészt meg csak összekevered
ez kitserveres patch ami felrakja a kitservert és bemásolja a megfelelő filokat a helyéreDe fogd már fel hogy kitservert használ, azért mert te nem látod át még így van !
Te meg leszedetnéd vele BRAVO
Gondolkozz már hogy lehetne megírni egy telepítőt ami a dt07.img-be pakol?
sehogy másképp csak úgy ha az egész dt07.img-t belerakná az pedig
több mint 800 mega.Az már a másik hogy hiába mondta el hogy ugyanezt futatta és nem lett jó.
Itt tök egyszerű dolog van valószínű csak az edit file-t a telepítő nem jó helyre másolta, erre te meg jól megkevered szegény srácot, mert láthatóan fogalmad sincs a készítő mit miért tett.Ez PATe.Arminia patche akivel elég jóban vagyok az Evo-web-ről előfordult hogy én segítettem neki, így nem szükséges a Pes Hungary-n elolvasnom azt hogy egyszerűen telepíthető, főleg hogy valószínű, hogy aki oda felrakta az tőlem szokott segítséget kérni, ha valami nem megy neki.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem kell kit szerver mivel exe file,futtatod és kész,nem tudom elégszer és érthetőbben leírni!

És igen a peshungariról linkeltem be és ha elolvastad volna a telepítési útmutatót
( idézem:"Telepítése egyszerű, csupán le kell futtatni a telepítőt. " ),akkor feltűnt volna neked is. Tujának már rég megoldódott volna a probléméja ha ezt használja....
Tuja: a kitszervert szedd le mert az bekavar (reinstall a setupjában a pes exe-ről )és talán jó lesz,nem tudom hogy még miket raktál vele fel,de szűz játéknál tuti működni fog,én is arra raktam.
-
Breki
veterán
Na most miattad leszedtem és telepítettem itt a minden egybe-t
mikor a telepítő másolt kiis írta, hogy másolja az edit file-t is
DE utánna megis találtam
c:\Documents and Settings\........\Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save\PES2010_EDIT.bin
Ez a file kell neked hogy ott legyen.
-
Breki
veterán
OKé úgy látszik így nem jó akkor a közvetlen link
http://www.filefront.com/thankyou.php?f=14876229&k=32f776511d8bb12da64da6fed4f17f37eee7fcd8eabe6ea76b17b9161a9d2f65
EZt szerintem csomagold ki bárhová egy tetszőléeges teszt könyvtárba és nézd meg létrehoz-e edit file-t
Lehet, hogy a documents and setting-sbe rakja
Szerintem nálad minden jól van csak ez az edit file hiányzik
-
Tuja1
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one.exe
How to install:
1. Run PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one.exe
2. Install the patch to your PES 2010 directory (auto-selected)
3. Start the game with the shortcutna én így csináltam először és egyforma mezek lettek az eredményei.
ééérteeed?
Neked jól megy, de nálam k@ki 
-
Breki
veterán
Egyébként itt a patch PESEdit.com 2010 Patch 0.8.2 update változata szedd le ezt
és keresd meg benne az edit file-t szerintem ez simán megoldja -
Breki
veterán
Ennek a patchnak javítani kell, de szerintem egy
PES2010_EDIT-nek is kéne ott lennie
szerintem ez a bibiIgen megis néztem pl egy másik patch leírásában benne is van
". Copy PES2010_EDIT.bin and PES2010_OPTION.bin from Option File folder in 'My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save
2. Copy the kitserver folder in the game folder. Then run setup.exe to install kitserver"Ezért tök szar az ilyen telepítős mert ha vmit nem jól csinál fogalmad sincs mit kell tenni
hameg érted a kitserver működését öt perc alatt telepítesz egy patchet manuálisan simán bemásolva -
Breki
veterán
Figyi az alapján, hogy nem jók a nevek szerintem a roster nincs rendesen telepítve
És mivel ugye ez tartalmazza a relinked mezeket is több mint valószínű, hogy ott a bibi.
És ha a többi grafikai dolgot rendesen látod akkor biztos megy a kitserver
DEha nem vagy biztos benne szedd le innen például bármelyik stadiont másold be a kitserver dt07.img-es mappájába és nézd meg a játékban
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jóhogy nem tetszik, mert ez ugyanaz a patch amiről beszél
csak ő az eredeti helyről szedte te meg a Peshungary-ról linkelgeted be ugyanazt !Ezzel csak megzavarod és ezis KITSERVERES
gondoljátok csak bele mekkora lenne egyébként a patch a dt07.img csak nagyobb mint 800 MB
-
Tuja1
aktív tag
Stuttgart= Team Q
Bayern=Team N
Chelsea = London Fc
Everton= Merseyside Blue
és ezek csak példák, MU, és a Liverpool az jó volt előtte iskipróbáltam az Arsenalt BL-ben és a neve North London
a kaptafa egyszínű mezen egy csík keresztben , a patch után rábiggyesztettek a mezre egy arsenal címert.Na ez azért már kezd tragikomikus lenni 
mi ennek az oka?Mondjuk már nem egyszínűek a mezek legalább

-
Tuja1
aktív tag
Köszi, szépen
Végignézem mindent amit írtál,még a config.txt-ben is megtaláltam a img.dir = "pesedit" bejegyzést is.
Meg van a PES2010_OPTION.bin is a telepítés aktuális dátumával.a kitserver pesedit mappában van 70mb cucc gondolom a patch-ból pakolhatta oda.
de így is egyformák a mezek és pl: az angol bajnokságban ilyenek csapat áll a 2. helyen ManBlue .
Van valami Patch ami javítja a csapatneveket és a mezeket? Vagy ezt egyessével kell csinálni?
-
Breki
veterán
Namost a PESEdit.com -os patchnak vagy automatikusan telepítenie kell egy kitservert vagy feltételezi, hogy már fent van.
HA telepítés során nem jelenik meg, hogy install akkor feltételezi, hogy fent van.
Ha a patchban van kitserver telepítés de neked már újabb van fent akkor nem célszerű azt telepíteni.
Miután telepítetted érdemes megnézni, hogy a kitserverben létrejött-e egy pesedit-es directory ahová bemásolta a cuccokat
és be kell menned a kitserver/config.txt-be és az img.dir = "example-root1"-nál megnézni, hogy a pesedites könyvtár is benne van-e
Ezután a c ducomments and setting-ben konami könyvtárban meg kell nézni a save könyvtárat, hogy oda a telepítő rendesen bemásdolta-e az option file-t -ugye a dátumot nézed meg.
Azért írom ezeket így mert én nem telepítettem ezt a patchet csak az erre épülő Zlatan féle olasz patchet.
-
Breki
veterán
Gondoltam elmagyarázok néhány dolgot, de aztán eszembe jutott, hogy van kitserveres leírás abból másolnék ide pár dolgot
Előőte még annyit , hogy Install/remove rakjuk fel illetve távolítjuk el a kitservert.
Ha van újabb verzió nem felülírjuk simán hanem remove-val eltávolítjuk az exe-ből.
Mert ugye installáláskor a Pes 2009-es exe-t kéri.
Ha a setup futtatásakor az install felirat inaktív és csak a másik működik akkor a kitserver telepítve van.Namost ha a kitserverben nincs semmi kegészítő és confif.exe-vel nem állítottál még semmit akkor tulajdonképpen nem látsz változást.
"A kitserver használata:
- Első lépésként bemásoljuk a kitserver mappát a PES főmappájába (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010).
- A kitserver/setup/Install-al aktiváljuk a programot.
- A kitserver/config-al lehetőségünk nyílik 1-2 extra beállításra is mint pl. egyéni felbontás vagy a kamera forgásának beállítása.
- A kitserver/docs mappába van egy kis segédanyag képekkel illusztrálva illetve a manual-t megnyitva láthatunk egy részletes kitserver leírást is angolul.
- A kitserver/example-root1/img mappába kerülnek a különböző kiegészítők, a különböző .img mappákba. Ha az img mappán belül nem találod meg azt a mappát amire szükséged lenne akkor csak simán létre kell hozni egy új mappát és az átnevezni az általad meg nem talált mappára (pl. dt07.img, dt0c.img...). Ha létrehoztad a kívánt mappát akkor már pakolhatod is bele a bin vagy adx (hang) fájlokat."
-
Tuja1
aktív tag
áhh gyenge vok én ehhez.
Legend módban az angol bajnokságban lehetetlen csapatok vannak
sehol a Chelsea Arsenalletöltöttem a kitserver 9.05öt bemásoltam a kitserver mappába engedélyeztem másolásnál, h az azonos fájlokat írja felül.
elindítottam a kitserver setupot. felül a pes2010.exe
alul a PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one.exede tojik rám

a kitserver mappában 2 exe van setup és config de egyikkel sem tudom mit lehet ezen(PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one.exe) szerkeszteni velük.
PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one.exe
How to install:
1. Run PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one.exe
2. Install the patch to your PES 2010 directory (auto-selected)
3. Start the game with the shortcutna én így csináltam először és egyforma mezek lettek az eredményei.
breki azt mondta, hogy ehez kell a kitserver mert hogy férne be ennyi cucc 61Mb-ba
gondoltam önkicsomagolós exe-ként.de ez már magas nekem

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
abból a hülyeségből miszerint kiegészítők berakása kitserverrel lassítja a játékot
de hogy pontosan idézzem
"telerakjátok a játék mappáját ezekkel és csodálkoztok ha akadozik a játék vagy el sem indul,a sok "szeméttől" .
ugyanis ezt állítottad, na most ez pont ellenkezőleg van loadmixerrel
A másikat tudom, pes3 előtt azért írtam, hogy nem volt konzolom.
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
hát ha nem tudod mi a loadmixer és hogy bármi kiegészítő berakása nélkül, hogy javítja a grafikát az hiányosság
az, hogy azt mondod, hogy pl egy kommentártól vagy bármi más grafikai cserétől szaggatni fog az szintén az.
Igen ismerem, de sosem volt konzolom, szerintem ez nem hiányosság

-
WhiteWalker
nagyúr
Én nem általánosságban írtam,hanem a magam nevében:engem nem érdekel!
A mexikóit valóban nem ismerem,de én a spanyolra,vagy németre szoktam átrakni és így is jó,az hogy ki-mit tesz bele mindenki szíve joga.
A kit szervert gyakorlatilag azóta használom mióta megjelent legelőször,talán pes4-5 ezt pontosan nemtudom,csak meguntam hogy állandóan jön ki egy újabb kiegésztí és azokat betenni,majd ha kijött az újabb Pes akkor ezeket előlről kezdeni,kicsit beleuntam ebbe,de az hogy hiányosságaim lennének,nem hinném.
Az ISS PRO-t ismered? Mert ha nem a hiányosság ott kezdődik...
-
Breki
veterán
Én most azért akarom fejleszteni a rendszeremet, hogy hd tv-re kinyomva max felbontáson a loadmixer csúszkáit maxra húzva híbátlanul fusson
kb ilyesmit képzeltem el itteni segítséggel
Intel E8200 dobozos CPU:
2048/800 Kingston DDR2 800 (2x1GB)
HD4850 VGAHa valakinek simán fut próbálja ki loadmixernél mindent maxra húzva szembetűnő lesz a grafika javulása, ha meg valakinek a gépe nem bírja a csúszkákon finoman beszabályozható
Egy példa rá
Ha a kiservert rendesen felrakod és a patchet is rendesen akkor nem kell aggódnod azonos mezek miatt ha mégis elrontanád se kell újra rakni elég a relinked options file-t törölni
Amúgy már készül a GDB mód is szokásos módon
Ja és elis feledkeztem a kamera állítási lehetőséggel a kitserverben érdemes az angle-t rendesen beállítani
-
Tuja1
aktív tag
Tény és való, hogy bizonyos fanatikusság kell ahhoz, hogy valaki kedvére alakítsa azt amivel jót lehet játszani.
Én újra Ghostoltam a rendszerem és egyenlőre az alap játékkal játszom.
Én nem aggódok a "teleszemetelés" vagy sok patch miatt.Jól megírt ki játék ez.
880gtx-em van és a gyári OC (610/1000) helyett netezés közben 152/250-en használom.
Minek pörögjön ha nem használom.Véletlenül így indítottam el a játékot és csak az ismétléseknél tünt fel, mintha beszaggatna finoman.Szóval majd 1 órát nyomtam mire leesett, hogy 152/250-en megy
Lassulás miatt nem kell aggodni több patch feltelepítése után sem , erre akartam kilyukadni.

De még 1× nem szeretnék egyforma mezeket
. Úgyhogy egyenlőre az alap játék örömeit élvezem 
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Téged lehet, hogy nem de a többséged enged meg,hogy érdekelje.
Nem nélkülözhetetlenek, de nagyon sokkal javítják a játék hangulatát játszhatóságát.
És a mexikói kommentárt le lehet szolni, de sokkal nagyobb élmény egy szép gél után azt hallgatni, hogy gÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓl, góóóóóóóóóóóólllllllll GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓl tök hosszan kombinálva esetlegesen torsoundal és szurkolói énekkel mint hallgatni az angol kommentár unalmas szövegét.Persze egyszerűbb mindent kipróbálás nélkül leszólni
Ez a szemetes mondatod pedig elárulja, hogy nemsok fogalmad van az egészről
Egyrészt nem a játék mappáját pakoljuk tele hanem a kitservert
És egyáltalán nem akadozik tőle ez már megbocsáss, de nagy hülyeség.Hallottál már a lodmixerről?
Azt rendesen beállítva nemcsak, hogy sokkal szebb lesz a játék -magában mindenféle kiegészítő berakása nélkül is akár- de sokkal jobban is fut.Tehát rendesen beállított kitservertől nemhogy akadozna a játék, hanem még a futása is folyamatosabb és jobb lesz megszünnek replay-ban a távolabbi elmosott arcok ésatöbbi.
És még akkor a játék esetleges lassításáról gyorsításáról nemis beszéltem.
Utánna kéne nézni a dolgoknak mielőtt véleményt mondunk mert itt jelentős hiányosságok vannak és fele sem igaz !
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
oks akkor leírom mik nincsenek még benne
egy stadion javítás sincs bene
nincsenek szurkolói zászlók
nincs benne a mexikói kommentár - sokak szerint és szerintem is ez a legjobb
nincsenek benne az új labdák cipők új scoreboard, pálya széli adboard pack-ok, új logók, hajak tetkók, mezek
soroljam még?
-
Breki
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez ugyanaz csak kirakták a peshungary-ra is
Egyébként is van már újabb verzió
-
WhiteWalker
nagyúr
ezt szedjétek le,amit az előző kollega is belinkelt az a patch is ez lehet és működik.Egy exe, install és GO!! Minden mez jó,Bundesliga és stb,nálam jól működik pespatch
-
Tuja1
aktív tag
Igen arról van szó amit linkeltél.
PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one (61Mb) és ahogy feltettem egyformák lettek a mezek.
Nem kellett hozzá kitserver.
Nem lehetett eltávolítan a patchot és ezért uninstalláltam a játékot. Majd újra fel de valahogy a patch megmaradt.A játék könyvtárát is töröltem pedig.
-
Breki
veterán
NEm teljesen világos milyen patchet raktál fel.
Illetve, hogy egy patch leszedéséhez miért kell újra rakni a játékot?
PESEdit.com 2010 Patch
Ha erről van szó
[link]Az kitserveres patch tényleg tartalmazza a Debrecent leszedéséhez a kitserverből kell csak eltávolítani.
Illetve valószínűleg a documents-ben benne hagytad az options file-t
De egyáltalán fent van neked a kitserver?
-
Tuja1
aktív tag
Na, én jól megszívtam

Felraktam a játékot és ráengedtem egy patch-ot 1.01 v 1.02 volt
Eredetileg azért hátha benne lesz a Debrecen is.
Szóval azóta az ÖSSZES csapatnak egyforma a meze.
Uninstalláltam a játékot és reinstall erre megint azt írja:PESEdit.com 2010 Patch és a mezek persze egyformák maradtak :S
-
Barell
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Persze. Abszolút nem nehéz. Amikor emberkét csinálsz ott kiválasztod az arcnál hogy Scan és ki választod a képet amit be akarsz rakni.
-
(Darkwood)
őstag
Valakinek sikerült már berakni a saját arcát?
-
(Darkwood)
őstag
Petike., Breki köszönöm a hasznos infókat!
-
Breki
veterán
-
Petike.
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Fraps és Video Avatar 2.0 progival.
A FRAPS segítségével a képlopás rendkívül egyszerű, egy kattintással már el is készül. Az igazán hasznos tulajdonság pedig ezekben az elkészült képekben az, hogy nekünk nem kell képszerkesztő programba beilleszteni, automatikusan elmentődnek. Képes játék videókból is a jelenetek rögzítésére, mind az audio és video rész rögzítésre kerül.
A Video Avatar animált GIF avatár elkészítésére alkalmas. Egy videófájlból a kiválasztott részt ki tudja vágni, méretre tudja szabni. A program minden videó formátumot képest kezelni mint például az avi, asf, mp4, mpg, mpeg, mov és a wmv. Gyorsan és egyszerűen lehet vele avatárt készíteni. Könnyen kezelhető felület. Az animációnknak meghatározhatjuk a szélességét, a hosszúságát valamint az időtartamát is.

-
Barell
őstag
Köszi, innen majd akkor válogatok. Főként valami normális Konami stadion gyep kéne mert az nagyon ótvar lett gyárilag. Esetleg erre nem tudsz valami megoldást hogy miért látszódik a kitűrt mez a játékosokon játék közben is? Erre vadászok már 1-2 hete. [link] Messi-n és Xavi-n látszódik.
-
Breki
veterán
válasz
puttputt
üzenetére
Szerintem pont a patchek veszélyesebbek törölhetik az eddigi dólkokat, nem tudod pontosan mit csinál összekeveredhetnek előfordulhat, hogy más az adatbázis és mások pl a címerek.
Ez arra vonatkozik inkább ha többnnagy patchet kipróbálsz.
De sokkal egyszerűbb egy kiegészítő külön telepítése akkor tudod is mi van benne és azt rakod be ami tetszik
példaként pl az én Olimpico gyepem
1. letöltöd
2. bemásolod a kitserver 07.img könyvtárába
3. kipróbálod a játékbanennyi ez kb öt perc volt ha a letöltési időt is beleszámoljuk :-)
És akkor még nem beszéltem arról hogy a kitserverben lévő loadmixerrel, hogy lehet a grafikát tuningolni.
-
Breki
veterán
Hát például amiket én magam készítek Frenkie néven
Elég sajnálatos ha ezek nem jönnek be szerintem sokkal jobb mint az alap
Mondjuk MSK félét megértem ha nem tetszik ő néha elég érdekeseket készít valószerűtlen zöld színekkel
Meg a Slayer67 féle Estadio da Luz is fura számomra, de a többi új szerintem egész jó
nálam még a fű csíkozása is pontos-tehát nem a vonalazás mellett egy centivel van a nyírás vagy hogy a félpályánál feleződik a csík de egyik oldalon nagyobb stb. -
puttputt
őstag
Akkor én kérek elnézést.

Ennyivel is okosabb lettem.
Az a helyzet, hogy ami nincs "tálalva", azaz nem önkicsomagolós, annak mostanság nem állok neki - PES kieg. vagy mod -, mert annyira nincs időm vele "mókolni".
Viszont ami *.exe-s, azt mindenképp kipróbálom.
A revo. patch tényleg biztató. -
Breki
veterán
válasz
puttputt
üzenetére
Dehogynem jellemző
ember ott a kép és pl a San Siro-ban is szokott lenni, németeknél is sokszor láttam már pl
Ezek pontosan úgy néznek ki mint a valóságban pont azok a reklámok pont úgy direkt elhelyezve hogy térhatásúnak látszon.
Pont hogy nagyon jól néznek ki és realisztikusak, sajnos nem tudom berakni mert akkor az eredeti gyep lenne, na az tényleg .............
-
Breki
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Sokan panaszkodtak ilyenre főleg a demóban akik érezték ezt azok szerint a teljesben nagyot javult.
Én őszinténszólva egyikben sem vettem észre, lehet azis segít ha nem nyomod mindig a gyors futást.
Bugokról hát igen azis van itt pl a csúszálás elég idegesítő a reklámtáblást még elnézném

-
BalaNce87
addikt
Amúgy ti nem tapasztaltok olyat, hogy néha mintha kicsit késne a játékos reakciója? Meg sokszor van, hogy előre benyomom a lövést, de mégse lövi el csak miután átvette. Mondanom se kell, hogy ez sokszor a gólba kerül...
Illetve nem tapasztaltok bugokat? Nekem tegnap egy meccs alatt összejött olyan, hogy átment a kapus fején a labda, aztán olyan, hogy irreális mozdulattal lőttem a kapuba (oldal irányú kapás lövés, de úgy mozgott a játékos mintha vmi robot lett volna és az egyensúly sehol. Olyan testpozícióból állt két lábra, hogy az lehetetlen volt), aztán labdáért való küzdés közben átmentek egymáson a játékosok, aztán olyan, hogy mikor lőttem a kapás lövést a kapus átnyúlt a játékos nyakán.
Kicsit érdekes....
-
Breki
veterán

-
BalaNce87
addikt
-
Petike.
csendes tag
Sziasztok!
Itt van pár gif a góljaimról.

Dzsudzsák Balázs:

-
Barell
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok hogy be lehet állítani a kitűrt/betűrt mezt csupán azzal van a probléma hogy az játék közben a kitűrt mez is betűrtnek látszik. De viszont találtam pár screenshotot ahol látszódik hogy ki van tűrve. De sem kommentekben sem Google segítségével nem találtam rá megoldást.

-
puttputt
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
itt egy link a kit server használatáról,és alul a kommenteknél leirják hogy lehet a kitűrt mezt beállítani kit server használata
kitűrt mez: "Ha át akarod állítani akkor az Edit-ben teheted meg. Edit / Players / Edit player / kiválasztod hogy kit / Accessories / Strip style / Shirttail"
-
Barell
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem egy olyan kéne ami láthatóvá teszi a kitűrt mezeket.
Elméletileg létezik rá megoldás csak nem tudom mi módon. 
-
Barell
őstag
Na ha minden igaz ezen a linken megtekinthető a videóm: [link] Rossz minőségért elnézést kérek, kapkodtam, a következő majd szebb lesz és gól gazdagabb!

-
puttputt
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Linkelj csak bátran!
- Olyan ajánlott patchek (kieg.-ek) kellenének szerintem mindenkinek - a magam ízlésével gondolkozva - főleg, amik önkicsomagolók, tehát nem kell minden komponenst külön-külön betenni. Az elég sok idő, ráadásul nem mindenki tudja kezelni a modder-programokat. -
Barell
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ennél az oldalnál mi egy sokkal jobbat tudunk. [link]
De azért köszi.

-
WhiteWalker
nagyúr
van egy jó patch peshungary
ezt szedjétek le,a csapat nevek ,mezek és játékos nevek vannak normálisra megcsinálva.Kell még akit server is, a telepitése le van ott irva! Olvasgassátok ezt az oldalt , elég sok újdonságot meg lehet tudni.
LOL,a regular az milyen fokozat???
nekem nincs is ,nálam top playernél kezdődik a játék ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akinek kérdése van a játékkal kapcsolatban,írjon bátran,az Iss pro-n nőttem fel,ez ahhoz képest iszonyat könnyű

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Basszus az életben harmadik kapusoknak évente 1-2 szereplés jut 

:

),mert talán még nem csinált ilyet,átiratnál file-okat meg hasonlók,mikor azt sem tudja hol keresse!De bonyolítsd az egyszerűt...
Nem kell felraknia kitservert a játékba,nem kell option file-t másolnia,stb...Mindent a telepítő intéz....
Neked jól megy, de nálam k@ki 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sehol a Chelsea Arsenal

Elméletileg létezik rá megoldás csak nem tudom mi módon.