Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
Új hozzászólás Aktív témák
-
msts fan
tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem ,hogyan kell helyes felrakni a pes10 hun patchet mert, mikor beakarok lépni a magyar csapatokhoz akkor kidob.

A segítséget előre is köszönöm!

-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet összerakni egy csapatot a PES-ben úgy, hogy különböző klubbokból válogatnék össze játékosokat, viszont nem szeretném, ha ezek eltűnnének azokból a klubokból, amikből leigazolom őket. Pl leigazolom a Barcából Messi-t, és a Barca ellen játszanék, és abban is szerepelnie kéne Messinek, tehát 2 Messi lenne a pályán. Lehet ilyet csinálni ? Azt már csak poénból csinálnám meg, hogy 11 Messit tennék a csapatba, de tök jó lenne ha meg lehetne csinálni

-
Sonja
nagyúr
-
Breki
veterán
PES 2010 Camera Settings 1.4 by MxSoniC

PES 2010 Camera Settings 1.4 by MxSoniC Features Settings:
1. change Settings for Camera Type “Normal Close”
2. change Settings for Camera Type “Normal Medium”
3. change Settings for Camera Type “Normal Long”
4. change Settings for Camera Type “Wide”
5. change Settings for Camera Type “Broadcasting 1″
6. change Settings for Camera Type “Broadcasting 2″
7. change Settings for Camera Type “Vertical Wide”
8. change Settings for Camera Type “player”
9. restore original Camera Settings
10. load and save Camera Settings from INI File
11. change Penalty Camera Angel (moddingway Camera)
12. change Penalty Camera Manually ( near and far Side )
13. change KickOff Cinematics ( moddingway )
14. disable KickOff Cinematics
15. restore original Kickoff Cinematics
16. change Camera Angel -
Breki
veterán
válasz
kopaszqtya
üzenetére
Milyen linkemen?
Egy exe-t tudok adni amiben én már beállítottam jóra a kamerákat
-
kopaszqtya
tag
közbe rájöttem mindenre
köszi a world cup patchet nem is tudtam,hogy ilyen is van én még az 1 gigás pespatchest szedtem le,de ez jobban tetszik 
-
kopaszqtya
tag
érdekelne a kamera beállításod is
a lentebbi linkeden már nem tudom elérni vagyis csak 1 kép jön be.Most húztam újra a rendszert mindenem elveszett. -
Breki
veterán
válasz
kopaszqtya
üzenetére
Itt fenn vannak a mirrorok
-
kopaszqtya
tag
Gondolkozom,hogy megvegyem-e sokan tolják multiba?
-
kopaszqtya
tag
valaki tudna adni 1 linket ahonnan korlátlanul letudom szedni a world cup patchet?Mert csak olyat találok ahol várni kell meg egyebek.Az is megfelelne ha torrentet tudnátok nekem adni

Előre köszönöm. -
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
Új kamerabeállítások

-
totokmarika
csendes tag
Mert lehet mégsem olyan ismeretek, csak számunkra

-
Amur
addikt
Üdv!
A játékosváltást hol tudom átállítani automatáról manuálisra? Kicsit idegesit hogy akkor vált el amikor pont a labda felé indulok! -
safran
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam a játékot a PS3 kontrolleremmel játszani, de egyszerűen nem megy. Hogy kéne beállítani? Button Configuration-nál XBOX 360 kontroller jelenik meg, beállítom a gombokat úgy, ahogy szeretném, de nem bírom használni. Mi lehet a baj? A menüben sem tudok kiválasztani semmit, csak le-fel menni.
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Most egy full alap kérdés következik, de úgy érzem, hogy a tapasztalatok nem mindig azonos a hivatalos állásponttal...
Szóval van egy ismerősöm aki emiatt a játék miatt akarja fejleszteni a gépét... jelenleg max. 1280x1024ben tolná, később lehet, hogy kicsivel nagyobban... szerintetek elég ehhez egy C2D proci, 2GB DDR2 RAM és valami 20ezres VGA?
A választ előre is köszönöm.
-
zsoltgy
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tört játékkal szeretnék haverommal online játszani. Lehetséges ez? Ha igen hogyan? Vagy meg kell venni az eredeti játékot?
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Nekem nincsen valamiért "kitserver" nevű mappán. Ez valami patch folytán jön létre? Jó lenne, ha lenne, mert sok patch-hez kéne. Üdv. -
BalaNce87
addikt
Arshavin:

Amúgy ezen a meccsen az összes játékosom szinte tökéletes formában volt. Kb 5 kapufa született (egy felső) és kb 5 alkalommal védett a kapus kurva nagyot. Íyg csak 2-1 lett a vége.
-
Alexiske
csendes tag
Helo!
Nekem az a problémám,hogy mikor Become legend módban játszok egy idő után azt írja ki,hogy "save data is corrupted" tehát vmi baj van a mentésemmel.Nem is enged játszani tovább.
Nem tudja vki miért van ez?Előre is köszi.
-
Amur
addikt
Üdv!
Azt már megfejtettem hogy ha nem a pro revolution patch saját exejével inditok,vagyis a sima nem patchelt játékkal töltöm be ugyanazt a mentést akkor semmi gondja.
A fejtörő csak az benne hogy eddig a patch is mükdött 200 meccsen keresztül..
telepítsem újra csak a patch-et? vagy örüljek hogy megy a mentésem és játszam rossz csapat és játékosnevekkel,esetleg rakjak fel másik patchet? -
Amur
addikt
Üdv!
alapjáték van fenn,plussz a pro revolution patch.
200 meccsen keresztül gond nélkül ment,most inditottam a be a legend módban már a 3.évadot,átigazoltam az angol bajnokságból a spanyolba és minden meccsen pár perc után kilép.. hibaüzenet nélkül.
Csak a be a legend módnál csinálja,master league-ban,és league/cup módban nem..
windows xp sp3 van fenn.konfig az adatlapomon.
windows eseménynaplóban nincs bejegyzés a hibáról.. -
hakos1987
őstag
jah, még1 gondom volna, felraktam az 1.3, 1.5, 1.6 patcheket, és amikor bl-t indítok, kilép, hogy a pes.... működése leállt
valakinek erre is volna ötlete? -
hakos1987
őstag
helo!
segítségetek szeretném kérni. Haverommal szeretnék online játszani. Ehhez valaki tudna ,,utat mutatni"?
olvastam valahol, hogy gondot okozhat az intel vs amd... ez patchel megoldódott? mit érdemes feltenni az alapjátékon kívül?
privátba is szívesen fogadom a segítséget!
köszi előre is! -
nepszter1
addikt
Nem nagyon voltam a pes topicba de lenne egy kérdésem nem oldották meg még hogy akinek nem eredeti a játék lehessen vele neten játszani ?
-
woodpaul
őstag
válasz
woodpaul
üzenetére
Hát, Professional fokozaton nem kicsit nehezebb, végre kombinálnom kell a megszokott sémáimon.
Megmondaná valaki, hogyan tudok cselezni, amikor ráviszem a labdát a védőre? Sajnos most már pusztán a gyorsaságom kevés.

Szerk:
3 meccsen még így is 2 gólt löttem, igaz, a játékosom már 92-es pontszámmal rendelkezik, az meg már közel C. Ronaldo képességű játékost sejtet.
-
Marvinyo
aktív tag
1.03as patch feltéve (ha jól tudom ez a legújabb), probléma egy ideig megszűnt, ám most az egyik bajnoki mérkőzésnél ismét ugyanez a hiba fogadott.
DLC-kről nem tudok pesnél (nem követem az eseményeket erről, bőven elég lenne nekem az alapjáték is ha működne)
kitserver, loadmixer alatt meg (legyen elnézve tudatlanságom), gőzöm sincs mit értessz, méginkább honnan szerezhetném azt én be

-
Marvinyo
aktív tag
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
woodpaul
üzenetére
Tudtommal "off-season" (avagy átigazolási szezonban), át lehet állítani a nehézséget.
Viszont a segítségeteket is kérném:
Windows 7 alatt egy ilyen gondom támadt, amikor elindítanék egy mérkőzést become a legend módban, uefa kupa első csoportmeccsén, második idényemben, a felvezető képsorok legelején (amikor még csak a stadiont mutatja).Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: pes2010.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4aa0787f
Hiba – modul neve: pes2010.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4aa0787f
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0005844d
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Próbáltam neten rákeresni a problémára, ám csak más programoknál fordult elő, és más-más megoldást ajánlottak, a Hiba - modul neve alapján.
(Egész eddig, ezeket a problémákat az megoldotta, ha más mezben léptem pályára mint az alapbeállított, de ezúttal ez sem segít.) Esetleg valakinek találkozott ezzel a problémával, vagy van ötlete? Konfiguráció:Windows 7 64bit
Q9450 processzor
ATI 4870 1GB videókártya 9.12es catalysttal
4 GB ramElőre is köszönöm a válaszokat.
-
woodpaul
őstag
"Become a Legend" módban játszom, de már meccsenként 2-5 gólt rúgok rendszeresen. Azt hiszem, default nehézségben játszom. Lehet ezt menet közben feljebb rakni valahogy?
-
kCipi
csendes tag
Hali!
Lenne egy igen nagy problémám és aki tudja rá a választ lécci írjon privit vagy ide is jó.
Na arról van szó h eddig xp-m volt a gépen azzal minden oké volt a játékkal kapcsolatban de most windows 7 lett fen és ha el akarrom indítani a játékot be se tölt csak egy fekete képernyő majd kiírja a Pro Evolution Soccer 2010 működése leállt ez miért van?? Valaki segítsen pls.
-
infectedmann
őstag
Melyik kiegészítőt/patch -et ajánljátok leginkább?
SM Patch?
PESEdit.com Patch?
Miconc Patch?Kinek melyik vált be leginkább?
-
infectedmann
őstag
Köszi a segítséget

-
Breki
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
a játékon belül tudod letölteni illetve külön is de játékból egyszerűbb
-
Breki
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
Először is a hivatalos patcheket érdemes rá felrakni illetve a kitservert
és ne felejds el letölteni a dlc-ket sem 3-asnál pl labdák és csukák is vannak és sokak szerint a játékmenet is sokkal jobb lett
És hamarosan várhatóak az új patchre optimalizált kitserveres cuccok addig én az img-be pakoltam a stadionokat rostert szedtem hozzá valamint a 2010-es fifa kijelzőt és így nagyon szép máris.
-
infectedmann
őstag
Holnap végre én is elkezdtek játszani ezzel a csodával
Sok jót hallottam róla, anno a demot kirpóbáltam, de sajnos bill.zettel annyira nem jött be. Most beruházok egy gamepadra, ismerősnél kipróbáltam és nagyon jó volt paddal játszani 
Egy kérdés: Ajánlotok hozzá valamilyen modot feltenni vagy jó úgy alapból ahogy van az egész?
Csak emiatt veszek egy gamepadot, remélem Electro World -ben lehet azt a logitech -et kapni amit kinéztem, sajna itt D.harasztiban a két számtech boltban eléggé gyér a választék, napokat kéne várnom leltár miatt
Még jó, hogy az Electro World 10 perc kocsival 
-
kCipi
csendes tag
Jah és még valami nem tudja valaki megmondani h lehet-e LAN-ban játszani a Pes 2010-et??
Aki tudja a választ az írjon privibe de ide is jó. Előre is köszi... -
kCipi
csendes tag
Annak mondjuk én se örülök h nincs benne a magyar bajnokság....

De szerintem ha megcsinálnak egy válogatottat legalább az arcokat úgymond "valódira"(úgy mint pl.:Torres,Villa)megcsinálhatnák.
De engem különösebben nem érdekel..mivel mindezt felülmúlja a játékélmény és a játék "fizikája"...Szóval Pes 2010 the Best...
-
Warpig
aktív tag
Master Leagueben, amikor a kezdő csapat tagjainál megtelik a csúszka (vmiféle tapasztalat lehet?) akkor mit kell/lehet csinálni?
-
kommunism
aktív tag
Valaki tudna segiteni hogy hogyan lehet igazolni a Master league-ben?
-
z0d1AK
nagyúr
Helló!
Még nem próbáltam a PES-t, viszont kíváncsi volnék rá, hogy benne van-e a magyar bajnokság, ha nem, akkor letölthető-e? Ha benne van, akkor pedig lehet-e letölteni alsóbb osztályokat( akár megyei szint aljáig)? -
VinoRosso
veterán
hát most mit csináljak, a többi nem tetszett na. Szerintem igénytelenség felpakolni bármiféle komolyabb érdeklődésre számot tartó tartalmat egy olyan oldalra, ahol egyből popupok és reklámok seregei tolongnak a user arcába. Én az ilyen oldalaknál egyből azt keresem hol az x aztán lépek tovább a következőre, nincs időm azzal foglalkozni, hogy egy rosszul struktúrált információhalmazból kimazsolázzam a számomra megfelelő szemeket. De ez nem azt jelenti, hogy azok az oldalak rosszak, csak az én szempontomból rossz, bár azért általánossában is elmondható, hogy minél alacsonyabb egy információ megszerzésének a költsége, annál elégedettebbek lesznek az azt kereső userek.
Sajna nincs időm többet játszani, még ennyi sincs igazából, csak most van pár szabadabb nap az ünnepek miatt, aztán januártól megint újra mókuskerék
Azért kipróbálom a PES-t meglátom milyen, aztán, ha nem tetszik, akkor marad a fifa. -
Breki
veterán
válasz
VinoRosso
üzenetére
figyi erre a játékra időt kell szánni
ha csak napi 10-15 perc könyű focira vágysz menj fifázni
ne várd hogy honapok termését összeszedje vki neked egykét hozzászólásba
vagy szedj le egy teljes nagy patchet és használd azt, de akkoris tisztában kell lenni az alapokkal
És az hogy pl az evo-web-et ami a leghíresebb és és legjobb editor fórum leszolód elég megmosolyogtató :-)
Az editing blogra ugyanez elmondható egyik legjobb oldal.
Az hogy benne vagyok a staff-ban azt jelenti, hogy mun káim kikerülnek az oldalra van feltöltési jogom oda, hogy felrakhassam a munkáim, de ha máshová feltöltöm általában már akkor is felkerül.
Példaként az általad leszólt editing oldalon a munkáim Frenkie néven
Face packokban általában van elölnézeti kép az alapján megállapítható érdemes-e használni
De akár saját fotóbol is készíthetsz arcot a játékban
-
VinoRosso
veterán
Ja hát kéne, csak nem nagyon van időm, amikor van néhány szabad percem, akkor inkább játszanék, minthogy a fórumot böngésszem elrejtett infók után, így arra vagyok utalva, hogy más kaparja ki a gesztenyét, én meg megegyem

De most már legalább tudom mi az a goal poacher, szóval ez akkor ilyen lesipuskás féle, aki jól helyezkedik, és a 16oson belül tud csak gólt rúgni. Köszi az oldalt, ez az utolcsó nyerte el igazán a tetszésemet, a többi nem egy nagy etwas. Azt hogy érted, hogy benne vagy a staffban? Az oldal staffban, vagy valamelyik modéban?
Ezeket a face pakkokat mennyire érdemes letölteni? Csak a textúra utómunkáin "javítanak", vagy azért van valami értelme is, pl nagyobb felbontásúak, vagy jobb fotókból készültek? Pl a magyar válogatott tagajai egyátalán nem hasonlítanak arra amilyenek valójában, ehhez nincs valami skin ami kicsit élethűbbé teszi őket?
-
Breki
veterán
Ezt kihagytam pedig egyik legjobb oldal, nem azért mert a staff-ban benne vagyok

-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
VinoRosso
üzenetére
Nem Second Striker

de itt van részletesen

CB - Centre Back
SB - Fullback/Sideback - LB and RB denotes left or right sided
DMF - Defensive Midfielder
CMF - Central Midfielder
WB - Wingback - A more attacking based SB
SMF - Side Midfielder, same with LMF and RMF
AMF - Attacking Midfielder
WF - Wing Forward, LWF and RWF the same
SS - Second Striker at a guess, plays more as a link up player than a goalpoacher.
CF - Centre ForwardA játékosmozgást nagyon sokszor halottam már lehet van is benne vmi sztem sokkal jobb mint pl pes3-ban és az agyonistenített konzolos fifában pl úgy futnak a játékosok, hogy van mikor mindkét lábuk a levegőben van, és egyszerre ám, de nem felugrásról beszélek.
Szval ez szubjektív.
Regulár azért elég kezdő színt
Hangokról már többször írtam komplett eredeti chantspackok és többnyelvű kommentárok tölthetőek le. Ez is nagyon jól tuningolható és olyan szurkolást hallasz, hogy csak nézel.
Illetve hallgatod tátott szájjal, persze jó hangcuccal érdemes
-
VinoRosso
veterán
na innét már sikerült olyat taaálnom ami működik köszi!
Sikerült a bill.-t is úgy beállítani, hogy olyan legyen mint a fifában. Első benyomásaim elég furák, van ami teszszik van ami nem, pl a játékosok elég érdekesen mozognak, főleg labdavezetés közben elég sután néznek ki, kicist olyan érzésem volt, minta valami stratégiai játékban lennék. Azt hittem kicsit nehezebb lesz, végignyomtam egy tornát a magyarokkal, és simán megnyertem pedig a végén már regularon nyomtam. Meg a hangok is elég szörnyűek benne, van mikor egy 2 mp-es rigmust loopl 3 percen keresztül, ezzel nem lehet valamit csinálni? Az tetszik benne, hogy sok minden játékot értintő be lehet állítani, jobban testreszabható mint a fifa. Pár dolog viszont nem tiszta. PL az SS az milen pozíció? mert van az AF az a támadóközéppályás, LWF/RWF jobb és bal támadó, CF az ék, az SSről dunsztom nincs mi lehet. PL a Rudolf az SSként van benn a játékban. Gondolo nem a WaffenSS ről van szó

-
VinoRosso
veterán
No megnéztem amit linkeltél, le is töltöttem a magyar pes oldalról a 2010hez való kitservert(9.01), de nekem nem jött vele olyan config.exe, mint amilyen a videón van. Csak a setup.exe van, + 3dll + egy config txt fájl, meg 2 mappa. Ez install előtt és után is ilyen. A videó szerint az a konfigurátor kéne a felbontás beállíátsához de az nálam valamiért hiányzik

-
Breki
veterán
válasz
VinoRosso
üzenetére
már eztis kilinkeltem de akkor újra
Kitserver leírás
a settings exe-t hexa editorral szerkesztik át, de sokkal egyszerűbb és jobb a kitserver loadmixerét használni.
Pedig a command listbe és a tutorial videokba érdemes belemélyedni ez nem fifa hogy öt perc után _Hero lehess
-
Breki
veterán
válasz
VinoRosso
üzenetére
Hacsak addig támogatná, hogy játszanék én HD felbontásban?
Korábban már írtam jópárszor rakd rakjátok fel a kitservert és ott a loadmixerben nagyon sok minden beállítható.
Gombokat sehogy se állítsd be úgy mint a fifában ez más játék én gamepadon csak felcserélem a lövést és az ívelést és kész semmi mást nem kell változtatni.
De tessék egy kép amit a google kiadott

A játék kézikönyvében, de magában a játékban is le van írva egyébként melyik gomb mit csinál sőt van egy úgynevezett command list is.
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Ez a játék tényleg csak 1280ig támogatja a felbontást? Néztem a settings nevű kis minialkalmazást, és nem találtam benne magasabbat :/, mit mondjak a többi opció is elég szegényes volt. Valaki nem tudna valami útmutatást adni arról, hogyan állítsam be a a gombokat úgy, hogy olyan legyen mint a fifában? Szép csini a boxos kontroller képe a panelen, csak azt nem írják oda, melyik gomb mit csinál. Honnét kéne tudnom, hogy melyik a passz pl?

-
Breki
veterán
rendszergazdaként indítod?
-
csepanyi
csendes tag
Sziasztok! Légyszíves segítsen valaki!
Az a problémám,hogy win7-em van és a pes2010 nem akar menni rajta rendesen.
Pontosabban elindul,de a legváratlanabb időben egyszer csak kilép hibaüzenettel:
Program működése leállt,windows megoldást keres a probléma megoldására,de nem talál!
Mi lehet a baj?
Már próbáltam a kompatibilitást is állítani sehogy sem jó!
Pedig szépen elindul megy is egy darabig a játék,de aztán mindig kilép!
Már újra is telepítettem a játékot,de nem használt.Bármilyen ötletet szívesen kipróbálok!
Elöre is köszönöm! -
Breki
veterán
PES 2010 Official Patch 1.03
This is the Official Pro Evolution Soccer 2010 Patch 1.03 by Konami that fixes some bugs ( Users can now save all settings except "Mark Settings" when stocking their Game Plans ) and improves match making between users with different processors. Click here to Download it
Remember that you can also get the lastest Download Content for PES 2010. You can easily download it. In your PES 2010 go to settings then download and it will inform you about a new Download Content Available. This one includes new balls and boots.
-
Breki
veterán
Ezt ide is bemásolom
kérdés:
pes edit 1.01 van fent,s ha elmentem az ml-t ,mikor újratöltöm hibát ír ki,és kilép a játék!!! lécci valami orvosság erre!
mert amúgy nagyon jó a játék!Válasz
Még egyszer ki tudja hányadszor leírom.
1. Ilyen kérdéseknél írjátok már le mi van fent pl a hivatalos patchek közül.
Nemtudom már hányadik kérdés itt és máshol is ahol a kérdező azt gondolja majd mi ezt kitaláljuk............
2. Bár én mostanában nem használom ezt a patchet, de annyiszor szerepelt már itt ezért szerintem a felrakás menete
Alapjáték
1.01-es Konami patch
1.02-es Konami patch
Játékon belül System Settings/Download...(ekkor töltöd le a DLC-t)
(vagy leszeded külön)
PesEdit patch hivatalos patchet már használó és kezelő verzióiEzenkívül a telepítési leírásban le van írva, hogy milyen bat-okat kell futtatni.
-
Adam86
tag
Üdv,
Lenne egy kis gondom.
Ujratettem a pes-t, meg feltettem rá a pesedit 1.3 patchet.
Ha új ML-t akarok indítani, akkor megy minden faszán, de később, ha be akarom tölteni a mentést, akkor kidob a játék hibával.
Mi lehet a gond?
Patch nélkül megy rendesen.
Próbáltam az 1.2 patchel is. -
Breki
veterán
Azt mondja meg nekem vki ezt a cselt mivel csináltam?

-
Breki
veterán
Ettől nem akadhat, loadmixer rendesen be van állítva?
-
kimi02
őstag
Ezt D3DOverrider honnan lehet le szedni ? Ehhez nem értek, ez egy program ?

-
kimi02
őstag
Nem értem , hogy mért csinálja ez a szemét ezt az egészet. A másik monitorommal nem volt ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Aranylemezre került a Crimson Desert, márciusban jön a megjelenés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

valakinek erre is volna ötlete?