- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
''Nem mindegy, hogy mekkora a proci? Mármint úgyis csak az fsb-t emeled, mindegy hogy 1000-est húzol, vagy 800-ast!''
Nem, nem mindegy...:) Mint fentebb is írtam, az ''alap'' PIII architektúrának (nem a Tualatin, hanem a Coppermine magosnak!) nagyjából 1 GHz körül vége (n em véletlen, hogy az 1.13 GHz-es modellt az Intel visszahívta...), ebből kifolyólag aki egy 1000E-t felhúz 133-as fsb-re, az csal (vagy baromi nagy mákja van, esetleg folyékony nitrogénnel hűt). Apropó! Szerintem 850 MHz felett csak EB-s procik voltak, de lehet hogy tévedek...
Ellenben pl. egy 800-as procival jóval nagyobb esély van a 133-as fsb elérésére, ami így 1064 MHz-nek felel meg (azaz kb. hozza az 1000EB teljesítményét, vélhetőleg jóval olcsóbban...). A másik variáció, az 1000EB megvétele olyan szempontból előnyös, hogy tuti bírja az 1 GHz-et - de annál jelentősen többet nem valószínű... -
A BE6-II ma már csak használtan beszerezhető. Az elvetemültebbek akár 14-15 eFt-ot is elkérnrk értük de, láttam már 12e-ért is. Használtat venni elég zsákbamacska. Nem tudni a tulaj miért adja el. Lehet hogy rossz a lap, de az is lehet hogy szimplán csak fejleszt és fölösleggé vált. Ennek ellenére jó kis lap ez, szinte minden Coppermine magos PIII szépen elfut benne.
A 2.0-s verzió nagyon ritka, azok többnyire drágábbak.
A mai olcsó alaplap árak mellett szvsz 11-12e-nél többet nem nagyon ér. -
hogyishívnak?
aktív tag
Ha 2 ember állítja hogy 100 a hivatalos max érték és te csak azt hiszed, hogy 133 akkor miért nem nézel utána???
Mint írtam müködött nekem is vele maga a chipset de mivel az INTEL nem erre szánta a BX-et így az alaplapot se méretezték 133-ra.Ezért volt ''gondom'' a második 2 IDE vezérlővel.
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest