- Mobil flották
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmolnar
csendes tag
Sziasztok!
1 hete használom, ugyan csak második telefonként, de eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Minden ponton javítottak a Mix Fold 2-höz képest. Mix Fold 3-at kihagytam. Kínából rendeltem és minden teljesen jól működik. Magyarítottam amennyire lehetett, de többségében angol és itt-ott csak maradt benne kínai is. -
Westeles időktől náluk vagyok, tehát kb 25 éve, ebből is látszik,hogy megéri hűségesnek lenni...🙄 Rengeteg dolgot kihoztam már tőlük, és kb mindent fél árban...amúgy azt hiszem új előfizetőknek is volt ez az akció, tehát aki betévedt az utcáról annak is 50% volt, és szerintem 400K-ért is ajándék ez a készülék 😳 Az már más kérdés, hogy az új előfizetőknek, miket kellett aláírni/bevállalni ezért, ezt nem tudom...
helixP- Igen, gondoltam, hogy írtad, ezt csak úgy érdekesség miatt osztottam meg, hogy így is lehet👍
-
worxland
addikt
válasz
N.YCityBoy #22 üzenetére
Szóval ha az atyaúristent is a Telekomtól veszem, akkor jár ennyi, nem pedig mindenkinek, aki betéved az utcáról. Gondoltam.
-
helixP
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #22 üzenetére
Szuper, jól elcsípted
De azért én "standard módon" elérhető árú középkategóriás foldokra gondoltam
-
-
-
50% kedvezmény volt a Magic V2 -re júniusban, tehát élből 800K helyett 400K volt, aláírtam 2 év hűséget a meglévő 3db mobil és 2db otthoni előfizetésemre, ami cakk pakk havonta 20K, plusz Magenta1-es vagyok így még lejött 80K készülék kedvezmény, így jött ki a matek...3db mobilM előfizetés 4100ft/db, otthoni internet 6900ft, és egy alap vonalas telefon előfizetés van ami 790ft, ez is csak azért, mert a Magenta1-hez 5 előfizetés szükséges...tehát szemesnek áll a világ 😂
Rengeteg V2-t eladtak júniusban így, és mindenhol reklámozták...
-
helixP
nagyúr
-
worxland
addikt
válasz
N.YCityBoy #19 üzenetére
Oszt mennyi is havonta az előfizu, amihez adták?
-
-
martonx
veterán
A flip kialakítású telefonok csak marginálisan nagyobbak, mint egy normál telefon. Sőt inkább csak a képarányuk más (hosszúkásabb). Mondjuk az tény, hogy az összecsukva kisebb méretük miatt (más kérdés, hogy ekkor jóval vastagabbak) könnyebb őket zsebre vágni, vagy WC-be ejteni.
-
csibe1
addikt
Jajj de jó; ja nem is. Tudnám mi a fenének egy x-edik teló; amikor néha a meglevőket sem tudják normálisan frissíteni?
Egy újabb tucatvacak... -
martonx
veterán
Nálunk az asszonynak volt Motorola razor 40-e. Nyomkodtam, próbálgattam, igaziból semmi hozzáadott értéke nincs a kagyló telefonnak, azon kívül hogy nagyon menő, ahogy becsukod, kinyitod. Szóval igen, divatcikk. Aztán 3 napos korában beleejtette a WC-be, és vége is lett szegény telefonnak.
-
polo493
tag
remélem egyből global megjelenése lesz,várom
-
helixP
nagyúr
Valóban brutál áraik vannak. De minden hajtogatósnak.
Amúgy talán lenne kereslet egy budget foldable-re akárkitől. Középkategóriás procival, egy számjegyű rammal, visszafogottabb első kijelzővel, közepes kamerákkal stb. Az lenne a lényeg, hogy foldable.
Szerintem el lehetne adni. -
Lajmund
őstag
Föleg ha a fold 6 után kinyitsz egy honor v2-t ami egy évvel régebben jelent meg de ugy tünik mintha 3-5 évvel lenne a samu elött. Ennyire el vannak kényelmesedve a csamcsungnál. Ha lesz itthon normális helyröl és majd jo árba lehet benevezek egyre ha mondjuk beesik 500 körülire az ára. Ha drága lesz akkor tartsák meg ök is maguknak
-
Igen, a felső kép csak egy render volt ezek szerint. Mondjuk a rondábbik fajtából, az biztos. Kár, hogy a Mix Flip nem jön EU-ba, akkor a Samsungnak nem csak a Fold szériára kellene jobban ráfeküdnie. A Flip6 csak amolyan ráncfelvarrás. Oké, nagyobb az akku, nagyobb felbontású a kamera, de nincs lényegi változás. Na mindegy, legalább levitte a Flip5 árát.
-
Már csak az a kérdés, hogy a kamerasziget hogy fog kinézni, mert a két képen még csak nem is hasonlítanak egymásra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új hajlíthatók már a Xiaomi okos-gyárában készültek, a Mix Fold 4 végre Kínán kívül is elérhető lesz.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest