- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Westeles időktől náluk vagyok, tehát kb 25 éve, ebből is látszik,hogy megéri hűségesnek lenni...🙄 Rengeteg dolgot kihoztam már tőlük, és kb mindent fél árban...amúgy azt hiszem új előfizetőknek is volt ez az akció, tehát aki betévedt az utcáról annak is 50% volt, és szerintem 400K-ért is ajándék ez a készülék 😳 Az már más kérdés, hogy az új előfizetőknek, miket kellett aláírni/bevállalni ezért, ezt nem tudom...
helixP- Igen, gondoltam, hogy írtad, ezt csak úgy érdekesség miatt osztottam meg, hogy így is lehet👍
-
50% kedvezmény volt a Magic V2 -re júniusban, tehát élből 800K helyett 400K volt, aláírtam 2 év hűséget a meglévő 3db mobil és 2db otthoni előfizetésemre, ami cakk pakk havonta 20K, plusz Magenta1-es vagyok így még lejött 80K készülék kedvezmény, így jött ki a matek...3db mobilM előfizetés 4100ft/db, otthoni internet 6900ft, és egy alap vonalas telefon előfizetés van ami 790ft, ez is csak azért, mert a Magenta1-hez 5 előfizetés szükséges...tehát szemesnek áll a világ 😂
Rengeteg V2-t eladtak júniusban így, és mindenhol reklámozták...
-
helixP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged