Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Ma kipróbáltam vistán is, ot tis ugyan az van mint xp nél, kifagy, valami 0x0080075 valami hiba, I/O, lényegtelen semmit nem találtam rá góglén...
Biosba minden ami volt usb vel kapcsolatba mindent átálogattam kipróbáltam minden lehetőséget. Mondom leformázom a másik gépen, erre ottis elkezdett sz@rakodni... nem lehetett róla lehúzni se már semmit pedig multkor ott ment, erre kihúzom át másik portba semmi, erre visszahozom, hozzárintem az usb csatihoz és lefagy a gép!! Ezt csinálta korábban is aszittem elketrosztatikus töltés, de ez ellen már leföldeltem az usb portot és most újra csinálja... táp lekapcs föl (kül biosba boot nál megfagy) overclocking error f1 kilépés megy újra, bedugom, leformázom hiba a formázás végén, közbe 0bite os lett a pendrive és eltűnt a neve újrarádugom megint van neve mérete, leformázom, ok, próbáok rá valamit húzni megint szar... már nagyon felhúzta az agyam, erre laptop elő bedugom ott meg jó!!! agyam leszakad... visssza hoztam én gépemhez, 2 kép ráment, a 3. nál már akadt a folyamat csík, és megint hiba, pendrive meg leakad a gépről!!
MiaaJÓISTEN ez????
bárcsak ne vettem volna meg

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SUSE Linux
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Samsung 980 Pro 1TB 4.0 Nvme SSD Alza Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB PM9F1 M.2 NVME Gen4 x4 SSD! 7000 MB/s 5200 MB/s
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs