Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nem tudom, mi köze van hozzá, azt viszont tudom, hogy a rufus használata alatt (igen, határozottan alatta) ment tönkre mindkét pendriveom néhány nap leforgása alatt. Nekem is volt olyan, amikor nem ment tönkre, sőt, több olyan esetem volt, mikor nem (utóbbi 1-2 hétben sokat használtam a rufust). De most igen.
Neked miért nyilvánvaló, hogy amúgy is tönkrementek volna? Látod az alternatív jövőt? Kicsit unalmas már ez a vita, amiben te kézzel-lábbal védesz egy programot, ami "nyilván" nem csinálhat ilyet. Valamit pedig szerintem igenis csinált, és igen, a program csinálta, mert előtte mindkét pendriveom teljesen jó volt.
Ez épp úgy hit, hogy te kerek-perec kijelented, hogy mindkét pendriveom amúgy is tönkrement volna egymáshoz képest pár nap eltéréssel.
Még az előző esetnél csak megértem, hogy védted a programot, de mikor jön valaki, és pár nap eltéréssel tapasztalja ugyanazt még kétszer, te akkor is makacsul ragaszkodsz a hülyeségedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest