- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Volna egy kis problémám. Próbáltam ügyködni a Jolicloud-al, mondanom sem kell, hogy sikertelenül. A Jolicloud ajánlására kipróbáltam ezt a progit (a linuxos módszer nem működött). Ez a program szépen kicsomagolta a pendrivera amit kell, de valamiért ez az ártatlan úgy gondolta, hogy neki össze is kell húzni 600MB-ra (8GB-os pendrive) és ás is nevezte "JOLICLOUD"-ra... miután töröltem róla mindent, a helyzet nem változott különösebb mértékben.
Nincs valami program, amivel ezen a helyzeten tudnék változtatni? (akár Windows, akár Linux) Jó lenne visszakapni azt a plusz ~7GB helyet, miután gyakran használom szegényt és eléggé a szívemhez nőtt. És különben sem szeretnék újat venni, miközben sejtem, hogy kell lennie megoldásnak. Az Ubuntu a /Tulajdonságok/Volume alatt látja a pendrive valós méretét (7,5GB), de a /Tulajdonságok/Alap menün belül már 598,8MB-ot lát és csak ennyit is tud rá pakolni. (Emellett írja, hogy 28KB foglalt, de az Ubi nem mutat semmilyen fájlt.)
Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest