Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsomogyi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Kingston DataTraveller 111 (8G, USB 3, NTFS fájlrendsz.) pendrive-om, amely sajnos írásvédett, de ez nem minden, a Számítógépben sajnos nem látható, mivel betűjelezésre várna, csak az írásvédettség miatt ezt nem tudom megtenni a Lemezkezelőben... Total Commander sem látja, csak a Windows Lemezkezelő. Valamint hallható a ki- és behelyezéskor az ezt kísérő Win7-es hangjelzés.
Sajnos ez azt jelenti, hogy az írásvédettség megszüntetésére is korlátozottak az eszközök.
Amíg még lehetett, próbáltam formázni, megcsináltam a regedites megoldást is, nem nagyon működtek, megkíséreltem az attribútumokat is átállítani, mindezt sikertelenül, az írásvédettség égisze alatt semmire sem hajlandó az op. rendszer.
Sajnos a meghibásodás körülményeiről nem tudok mit mondani, mivel nem velem történt a baleset.Szerintetek hagyjam a csudába, vagy van még valami, amivel érdemes próbálkozni?
Számos fórumot végignyálaztam már, próbálkoztam szintén számos megoldással, de mivel a pendrive azért nem egy rossz darab, még nem adtam fel. Tudom, hogy már a sokadik írásvédett pendrive problémával hozakodom elő; ezt azért teszem, mert a sablonmegoldásokkal már sokat kísérleteztem, eredménytelenül.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD 3000/3500MB/s (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- WD Red 4TB - CMR
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest