Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Hali!
Problémám a következő:
Van egy SANDISCK Cruzer Blade 8GB-os pendrive-m. Kölcsönadtam egy havernak, ő letörölte, majd nyomtatni való cuccot másolt rá, és visszaadta.
Na ekkor kezdődött a probléma. Az én gépem, ami eddig kezelte, nem ismerte fel. W7 Ultimate 64bites. Ha bedugom az usb aljzatba, akkor a windows hang megszólal, jelezve, hogy csatlakoztattam valamit. Pontosabban a Total Commander látja, kiírja, hogy F meghajtó, de amikor megakarom nyitni, akkor azt írja ki, hogy "nincs ilyen meghajtó".
A "Számítógép" megnyitásakor sem jelzi, hogy lenne ez a meghajtó.
/Felügyeleti eszközök / Számítógép kezelés/ lemezkezelés itt is jelzi- "F" meghajtóként ott van:....csak mégsem tudom használni.
A gyerek gépében, amin egy W7 Ultimate 32-es rendszer van, működik, azzal formáztam már Fat32-be, és NTFS-be is. Eredmény ugyanaz. Az én gépem nem tudja kezelni.
Mi lehet a probléma?
Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest