- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
newwave0507
aktív tag
20ért holnap tudok vinni Pécsre gtx 480at, artic hűtéssel 20k, nagyon akciós!
-
newwave0507
aktív tag
Srácok, az újabb TVk játszák az MKV-t ? HD film menne pendriveról ? Gyors infóért köszi!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek egy i5 4670 ? 55k
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék tőletek kérni! Barátnőmmel szoktunk lufit árúlni, egyéb mást rendezvényeken. Eddig a munkahelyemről kértük kölcsön a hélium palackot, de már nincsen rá lehetőség. Igy vásárolni szeretnénk egyet, nagyon hálásak lennénk ha valaki tudna segiteni, hogy hol tudnánk venni egy hélium palackot. Kicsi, nagy, bármilyen jó lehet. Nagyon fontos lenne, mert kezdődik a szezon, és nem tudunk sehonnét sem szerezni!
Előre is köszönöm!
PMben, vagy telefonon is elértek!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Apunak szeretnénk kifüggetleniteni egy Samsung GT-S5611-et , itthon megoldható ? Nem android, meg semmi extrém. Köszi! Vagy valaki olcsón megtudja-e csinálni!?
-
newwave0507
aktív tag
Nem ír senki itt chipeket dieselekre?
-
newwave0507
aktív tag
Autó ablak fóliázást szeretnék csináltatni, tudtok helyet ahol árában nem elszállt, de minőségi munkát csinálnak?
-
newwave0507
aktív tag
Más;
Valakinek egy ASUS GTX 480 Artic hűtővel ? 25k.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki foglakozik esetleg íjászattal ? Csigás íjat tervezek majd venni, és szeretnék pár kérdést feltenni! Köszönöm.
-
newwave0507
aktív tag
Asus gtx 480 + artic accelero extreme plus
-
newwave0507
aktív tag
Volna 2DB reloop RSP-12 hangfalam, szegény kis végfokom megadta magát
. valaki nem tud nekem hozzá olcsón erősítőt, végfokot? Köszi!
-
newwave0507
aktív tag
Köszönjük szépen a vásárlást mindenkinek mégegyszer! Örültünk, hogy még több topic taggal ismerkedhettünk meg személyesen! Jó #mosási-t
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
4 után pár percel indulunk Pécsre, nagyjából 5 óra környékére vagyunk Tesconál, de hívni fogunk mindenkit!
-
newwave0507
aktív tag
Mindenki számát felírtam aki idáig írt, mindenkinek telefonálni fogok Lőrincnél, és akkor ha lehet akkor az Uráni Tesconál találkozzunk. Remélem jól mondom, az van a Kika mellett
. Holnap délig mindenki írhat, vagy hívhat -> 06307685905.
-
newwave0507
aktív tag
Megszeretnék kérni mindenkit, aki még nem írt telefonszámot az írjon PMben, mert van aki leírta a darabszámot, de nem írt telszámot.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
newwave0507 #68775 üzenetére
Más, több ember kérdezte a talit, TESCO lenne a legjobb, kérlek titeket hogy a db szám mellé telszámot is írjatok, köszönöm!
-
newwave0507
aktív tag
válasz
torma1981 #68774 üzenetére
Szia! Semmi bajj, nyugodtan. Be írom ide, hogy legalább mindenki tudja. Barátnőm rokonainak vittünk 2 db komplett szekrénysort - illatszer , minden egyéb szépségápolási termékekkel foglalkoznak Nagyatádon , Ők látnak el nagyobb központoknak tisztítószerekkel, egyéb termékekkel , tőlük kaptunk rengeteg mindent. Ennek nagy részét elosztottuk a családban, tartottunk meg magunknak- Ezt lerövidítve, 6-6 karton mosógél, öblítőnk van felesben
, így gondoltuk eladjuk , és félretesszük ami marad ebből. Ők nagykeren keresztül vásárolják a cuccokat, mindent., nyilván én nem tudom a beszállító címét, sem nevét.
Ezért írtam le mindenkinek, nézze meg, képeket is raktam fel, szagolja meg, ha tetszik elviszi, ha nem nem. Nem tudok senkinek adni számlát, hogy ez kimondottan erről a helyről származik, nem tudjuk mi sem a pontos helyet, de mivel számlásként adják el, kétlem hogy hamisított lenne, szerintem Ők sem keresik a bajt. Mi nem kértünk róla számlát
.
Az egész család ezt használja, finom az illata, a ruhák csupa jók tőle , és nem mentek össze, bármi egyéb.
Még egyszer nagyon fontos, megnézed, megszagolod, ha nem tetszik nem kell elvinni. Bárkinek lehet bármi véleménye, nekünk nincs rajta haszon, nagyker áron megy el körülbelül, de most mit kezdjünk ennyivel
Köszönöm.
-
newwave0507
aktív tag
Még egyszer beírom, mert holnap megyünk fel.
ARIEL 4,75L folyékony mosógél 2500ft.
LENOR öblítő 5L kék/sárga/fehér 2500ft.
Van pár darab, nagyon jó áron! Pénteken megyünk fel Pécsre, akinek kell jelezzen, viszem személyesen!
Akit érdekel, az kérem holnap délig jelezze, hogy mennyi kellene neki. Nem kötelező megvásárolni, meglehet nézni, illetve bele is lehet szippantani
Képek;
Privátban elértek!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
ARIEL 4,55L folyékony mosógél 2500ft.
LENOR öblítő 4,7L kék/sárga/fehér 2500ft.
Van pár darab, nagyon jó áron! Pénteken megyünk fel Pécsre, akinek kell jelezzen, viszem személyesen!
Privátban elértek!
-
newwave0507
aktív tag
Búék!!
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg van eladó full HD monitora ? 20k körül ? Ha megyek haza akkor szeretnék majd venni, akinek van írjon legyen szíves PMet! Köszönöm szépen.
-
newwave0507
aktív tag
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
-
newwave0507
aktív tag
Egyik jó barátom menne következő hétvégén Pestre, 7. Kerületbe. Van itt olyas valaki aki ismeri arrafelé a környéket? A sztori lényege az, hogy szólt nekem hogy segítsek neki Helyet keresni ahova letehetné a verdát, megfizethető áron. Én sajnos túl jó helyeket nem találtam neki.., 300ft/h nem túl jó összeg 2-3 napra :/. Hálás lennék ha valaki tudna segíteni! Köszönöm.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Engineer086 #68135 üzenetére
Sefter...nem is fogsz rola sokat hallani, csak ha épp van cucc eladóba. 1x vettünk tőle valamit haverral, irtam neki... Hivtam.. Az árkádban láttam 1x.. Intettem neki,megse ismert
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Ha van itt autószaki, a véleményét, illetve segítségét szeretném kikérni. Adott egy 1.9 DCI laguna , a turbóolaj visszafolyó cső tömítése kukás, engedi ott az olajat,stb. Ez milyen negatív dolgokkal szolgál ? Gondolom ilyenkor a nyomással is gondok vannak.., egyéb más. Tehát mit okoz egy autónál egy ilyen probléma ? Előre is köszönöm!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Full HD monitort vásárolnék 20k körül, vagy adnám érte a 4db alufelnit
.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Megmaradt kicsi Lanosomról a 4 db felni, nagyon baráti áron eladó MiM olasz alufelnik.
4x100x56,5 15" . Szűkítő gyűrű van rá, nem tudom miképp hogyan szűkít, nem foglalkoztam vele, a lanosra jó volt
.
Van hozzá javító festékem, de én nem javasolnám a javítását, sajnos 1-2 darabon megkopott a festék, én már nem szeretnék vele foglalkozni, akinek van kedve hozzá, lecsiszolja, lefújja,és lesz 4 db szép felnije olcsón. Az ár nem több mint 20 ezer forint. Nekünk már csak áll az udvarban, jövő héten ha minden úgy megy ahogy mennie kell megyek fel pécsre, a szállítást én megoldom. Alku ebből az árból nincsen.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó bőrgyógyászt pécsen ?
Köszönöm szépen!
-
newwave0507
aktív tag
Olcsón , jó VGA eladó!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni egy ncore meghívót ? A régi fiók amit közösen használtunk a srácokkal, valaki magáévá tette
.
Köszi !
-
newwave0507
aktív tag
Keresek HD 5970et, esetleg valakinek ?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szólt, hogy eladja az xbox 360at!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy ASUS GTX 260 896mb 448 bit MATRIX kiadású kártyám, dobozban. 10k fix áron ! Ha valakit érdekel,írjon!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Keresek VGAt max 20k áron. Pl 5870, ilyesmi kateg.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek egy Western Digital Black 1 TB ? 0 KM-es. AQUA garis.
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek egy evga gtx 780 Ti classified jó áron? Gari,doboz! 85k
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok pécsen olyan helyet, ahol esetleg még tudok venni vanilliás coca colát? Köszi előre is!
-
newwave0507
aktív tag
Jönnek a migránsok a határunknál, lekódoltam a wifit!
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Sürgősen keresnék lga1155 lapot, z77 lenne a legjobb, 20-25 körüli áron!
-
newwave0507
aktív tag
ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 , 30 ezer összvissz
. Az első pci-e foglalatnál hátúl a pici műanyag pöcök lepattant
sajna. 1 év gari az Aquába, félreértések végett, hogy van-e rá gari, vagy nincs , én adok rá 3 hónapot.
-
newwave0507
aktív tag
-
newwave0507
aktív tag
Asus sabertooth 990FX r2.0 + fx 8320 + tt concor 39 hűtő összesen 65k!! Jobb árat nem tudok már kitalálni
-
newwave0507
aktív tag
válasz
csucsbicep #66800 üzenetére
Ment Pü
-
newwave0507
aktív tag
Van egy két eladó hardverem !
AMD FX 8320 , és ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0. Doboz,gari.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Silencer83 #66781 üzenetére
Várjuk majd a keresésed amit dumáltunk
-
newwave0507
aktív tag
Csak megy ez
Én már egy napja csapatom a cuccnak, hibátlan termékek, azért írom ide is, hogy mindenki nyugodtan vehesse a cuccokat, mert tényleg bolti minőség.
-
newwave0507
aktív tag
Mindíg van terméke, én elérem ha arról van szó, mert azért már valamennyire tudja, ha szólok/szólunk hogy kell valami, akkor nekünk tényleg kell, játszadozás nélkül.
Erre nem tudok neked választ adni, Ő tudja, hogy kivel, mikor, hogyan intézi az üzleteit.
-
newwave0507
aktív tag
Garanciás, és bontatlan dobozos minden terméke. Mi voltunk tegnap venni.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Silencer83 #66712 üzenetére
Köszi
Dluinet: Ez így történt. Plázához mentünk rugyival, Garantáltan új cucc, bontatlan, profi minőseg, na meg nem utólag igen jó srác, király verdával
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Sir Riccio #66705 üzenetére
Szia!
Nekem egy TT Contac 39 hűti, fix 4.5ghz, 1.425 V aida teszt alatt max 62 fok volt nagyobb melegben. Remélem tudtam segíteni
-
newwave0507
aktív tag
válasz
Silencer83 #66688 üzenetére
Szia!
Tőlem is ment PM.
-
newwave0507
aktív tag
Asus sabertooth 990FX R2.0 + FX 8320 2,5 éve garival eladó !
-
newwave0507
aktív tag
"Gondold végig fordítva a helyzetet, ha mondjuk Európa népessége menekülne egy katasztrófa miatt. A határon lőnének ezen országok népei minket halomra."
Szerintem ebben nagyon sok az igazság.
-
newwave0507
aktív tag
Asus sabertooth 990 fx r2.0 + fx 8320 doboz, garit cserélnék intelre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest