- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mormota
senior tag
válasz
Magnum_ #29601 üzenetére
bocsi, nem figyeltem, csak most láttam... csináltam képet, minnyá dobom mailodra, csak technika közbeszól....
btw mi a helyzet a futással? a héten szerdán tuti fogok menni.
ma is voltam, jó volt nagyon az idő miatt...bár lesz critical mass is fél5től.. arra is kellene menni
-
-
Dodder
tag
válasz
Magnum_ #29595 üzenetére
Kell hozzá fényes fekete festék vagy más szín .meg egy kis lakk. Ezeket lehet kapni spray formában .Kicsit lemaszkolod a notit vagy leszeded a műanyagot. Ráviszel 3-4 réteget és egy kis lakkot. Megvagy 1-2 nap alatt.Száradástól függően. 25 fokos szobában kevesebb mint1 óra alatt megszárad egy réteg festék.
-
mormota
senior tag
válasz
Magnum_ #29595 üzenetére
öntapadós fólia
négyzetméterre lehet kapni dekorboltokban pl. van belőle millió szín
a tartását csak azért tudom ajánlani, mert nekem matricával van körbenyalva a fürdőszoba, a csempéken az van, és eléggé tartós, még így vizezésnek is ellenáll.
nemtudom lapinál mennyire lehet tartós, de olcsóbb, mint festeni sztem -
mormota
senior tag
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #29267 üzenetére
ELADÓ női karkötő - ára 2.500,- Ft
-
válasz
Magnum_ #28925 üzenetére
Ja most nézem mit írtál! Én is oda hordom a verdát, és nagyon korrektek amúgy!
Autóvillamosságisuk nincs egyébként, az elektromos gondokat a Bodáékhoz hordják át, de az meg Pécs legjobb autóvillany szervize
A srác meg halál jó arc, asszem 3 BMW-je van?
De van egy Zaporozsece is, amit újítanak fel... -
Stirlitz
senior tag
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Magnum_ #28739 üzenetére
Törlöd a partíciót valami programmal, mondjuk a partition magicel, majd a partció létrehozásakor a szabad területből csinálsz két partíciót. Lehet h. van külön gomb erre, de ha törölsz, és csinálsz kettőt, azt minden progi tudja, még a win alap lemezkezelője is.
plaszy: nekem is a 4. lesz, ha átmegyek, csak most már kegyetlen drága az egy hiba...
-
Gergő_
őstag
válasz
Magnum_ #28675 üzenetére
Köszi, ez biztatóan hangzik, feltétlenül megnézem.
Az Király utca kb. melyik részén? Régebben volt egy Mountex az Irgalmasokban, ami jó lenne, de szerintem az már nincs.nagyon elbánt velem ez a szandál. lett egy &@&@nagy vízhólyag, ezért máshogy kellett járnom, aztán begyulladt egy ér belül a lábfejemben, majd a vízhólyag is elfertőződött, gennyesedett.
a legjobb hogy még durván be is dagadt az egész. járni már jobban tudok.apad, gyógyul. a lényeg hogy a deichmannt messziről elkerülöm. úgy lesz mint régen, inkább drágábban és ritkábban veszek egy komolyabb lábbelit. igazából ez az én hibám, mivel új a cipő, de erre nem számítottam
djuice:
egy darab nokiájuk sincs és nem is lesz mostanában, beszéltem velük telefonon és csak bégetnek és elnézéseket kérnek, de készlethiány van blabla. előrendelést sem vesznek fel.
teszkós 150 forintos banán esete...
amikor majd megkapják a büntit a fogyasztóvédelemtől, majd rájönnek, hogyan kell akciózni meg készletelni. -
legiaap
félisten
válasz
Magnum_ #28645 üzenetére
Ja függetlenül vettem.
Megnéztem a márkaszervizek listáját, és vicc, de Pécset nem írja.
Na min1, azért rákérdeztem a fórumtárstól, hogy pontosan mit is tud ő.
Azt mondta valami barátja csináltatta így itt Pécsett, valahol a Kossuth tér környékén.
Ha nem jön össze, akkor muszáj lesz nekem frissíteni... -
Silenzio
addikt
válasz
Magnum_ #28503 üzenetére
Oda is mini SD van írva.
************************************************************************************************************
Eladó 750 GB-os, 7200 rpm-es, 32 MB cache-es HDD. Másfél év pécsi kisker garancia van még rá. Bad sector nincs rajta. Ajánlatokat privátban kérek.
-
-
nesa
veterán
válasz
Magnum_ #28282 üzenetére
Csak fotozunk ,ha van ilyen kivert fogu letukkant ribanc az volna a tuti csak kene meg 2-3db a hatterbe hogy emelje a hangulatot
Nemtudom melyik elkerulore gondolsz de ami a metro utani korforgalomnal van az nemtul jo hely mindig csak 1db van ott
(#28284) Gergő
Minden kepp szabadteri kell
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #28238 üzenetére
gyerekek, az 5110 és a 6230 elkelt. maradt eladó a 7110 igen jó kondiban ( a felület matt és dorozmás, nncs kifényesedve, még a sarkain sem!)
pécsieknek ugye olcsóbb -
válasz
Magnum_ #28195 üzenetére
Fel kéne tölteni!
Avagy ha évek óta áll, akkor lehet, hogy napokig töltőn kell hagyni, mire folyik annyi az akkuba, hogy tudja jelezni a töltést.
De 99% hogy ilyenkor már egy új akku is kelleni fog.Amúgy, életem legjobb fogású és kezelhetőségű telója a 3210
Jut eszembe!
Routere valakinek eladó?
Digihez kéne...
Lehetőleg wifis!
Ez még csak érdeklődés :S -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Battlefield 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Dell OptiPlex 3040
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest