- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Nyilván így kell normál helyzetben, de úgy volt, hogy lesz ismerős által megbízható helyről félre rakott mennyiség nekik. De valami gixer lett és mégsem jött össze. Amúgy nincs nagy vész, mert van nekik még tavalyról is valamennyi, meg van mindig annyi fa saját telkükről, amivel egész szezont le tudják, ha kell. Ez most csak tartalék lenne, illetve, hogy legyen olyan fa is, amivel kevesebb már a macera, ha épp nincs erejük kivágni fát plusz aprítani. De amúgy direkt ültet apósom meg meghagy mindig olyan cserjéket, amik folyamatosan kivághatóak. Most pl mogyoró van rengeteg, amit elkezdett feldolgozni. Kevés fa fogy náluk, egyetlen helységet fűtenek egyetlen kályhával. Igazából egy klima kellene nekik H tarifával, arra az egy helységre tökéletes és elég lenne. De ők ilyen végtelenül egyszerűek, nem tudnák elfogadni/megszokni, igazi békebeli falusiak, tanyasi környezetben/szinten... A házban még víz sincs bevezetve, csak a nyárikonyhában. Nincs fürdőszoba sem...
-
Laca1212
őstag
Jól értem, hogy márkaszervizen kívül nem is javítja más őket ha törnek? Ezért Írtad ezt?:
"Ha 2012. utáni akkor a sérülések benne vannak a nyilvántartásban."" annyi dolog lekérdezhető az i3 számítógépétől, hogy lehet egy komolyabb sérülésre is van adat."
Ez a fedélzeti comp? Amit az mutat az valid minden esetben?Gondolok itt arra, hogy manipulálni bármit lehet...vagy nem?Felszereltségek terén mi szitu? Mik azok amik a fapadban is benne van? Hirdetéseket nézve úgy tűnik, hogy amit belerendelt az első vevő a szalonban az van bennünk össze vissza formában. Nem olyan csomagok mint pl. egy japán esetén. Pl. mik azok az extrák amik nélkül nem érdemes megvenni? Gyorstöltést mondjuk jó ha tud? Bár én csak garázsban tölteném. Mekkora a max töltés, amit fogad a fedélzeti töltő ha garázsban töltöm konnektorból? 32A jön ki a konnektorból.
Valóban nem vagyok képben i3 téren...
-
Exian
addikt
-
-
Exian
addikt
Ha nem sürgős, én fogok járni arrafele. Hamarosan kell szállítanom kisteherautónyi dolgokat a Balatonra, Kaposváron keresztül. De a pontos dátum még nem ismert. Még egy utolsó dolgot várunk, hogy megérkezzen a telephelyünkre Pécsen, utána lesz a menet. De nem tudom, hogy ez napok, vagy 1-2 hét kérdése. Szóval ha ráér és nem tudja valaki hamarabb vinni és még aktuális lesz a dolog, akkor visszatérhetünk rá.
-
UHHH
őstag
Ez elektromos autó, hatótávnövelt. Az i3 rex és a fisker karma ilyen csak, na meg a chevy volt (de az ugyanaz, mint az ampera). A forgalmiban nem 5P, mint a plugin-ek, ez 5N. Ingyen járok vele, élmény vezetni, nem nagyon érdekel a többi kedvezmény megléte. Utólag nem nagyon veszik el talán a zöld rendszámot, maximum kikötik, hogy csak tisztán elektromos autók vehetnek igénybe bizonyos kedvezményeket.
-
UHHH
őstag
Ance: Akkor a gyári, rögtön felépülő 370 Nm jobban érdekelhet. Hackerek már 240 lóerőt is kihoztak az autóból, de a gyári vezetési élmény is csodás. Korábban küzdés volt pl. az M0 is, most stresszmentesen gurulok ott is, mert a dugók sem idegesítenek. Minden vezetéskor öröm beülni az autóba, s a parkolóban is ez a legszebb számomra.
Exian: Tényleg valami roller kellene neked, bár a közlekedésünk nagyon gáz, félnék.
Vám- és áfamentes bicajt találtam neked: [itt] meg a cseheknél itt csak 552 usd -
UHHH
őstag
Ha esetleg pénzért töltenék, akkor ~36 Ft egy kWh áram ára, ~360 Ft-ból elmászkálok (sok erre a domb, ugye a Mecsek cudar dolog) mondjuk 50 km-t, az ~720 Ft per 100 km. Annyiért nem kapok két liter benzint. S ha ingyen töltöm, akkor meg végképp jó biznisz.
De a lényeg, hogy nem füstölök az orrotok alá. Persze Detroitban biztos sok CO2 terhelést vitt be az autó legyártása, na meg amíg áthajózták, stb. De a lokális szennyezés hiánya jó dolog.
-
Követtem az eseményeket, de ilyet nem hallottam.
Nem eset szó másik pályázatról, sem a villanyautosok.hu-n, sem a Villanyóra Podcast-ben az elmúlt 1 évben. -
nesa
veterán
Szerintem ott nincs, de egy másik erre szakosodott cégnél voltam ma, nekik dízelhez is van villám töltőjük, és nem olyan hogy közben megebédelsz, bedugtam mire 2x körbenéztem belement 76 egység és kattant is hogy kész vagyunk, 1030 megtehető km re tippelt a tippelőóra, ez azért nem rossz technika.
-
Exian
addikt
Annál a boltnál szerintem bármi színvonalasabb. Nem véletlenül újítják fel, nagyon ósdi, gagyi szerintem már nagyon régóta, én nem szeretem. Ja, Kozármislenyi nemrossz, meg ami még viszonylag új és modern, persze nem olyan nagy, az kertvárosban a Lidl mellett a körforgalomnál lévő Spar.
-
-
ahol egy 55kg-os 18 éves legény is éhen marad ott vannak gondok szerintem
Akkor úgy fogalmazok, hogy az áraik nem tükrözik a mennyiséget, aki jól akar lakni, az előtte dobjon be egy hambit legalább és akkor nem lesz gond. Ízre egyébként nem volt különösebb probléma. De még mindig azt mondom lehet csak rossz napjuk volt, de én nem megyek be hozzájuk többet.
Ha már kaja, hol ehetek normális halászlevet? A Potykát kóstoltam Pellérden, ott sós paprikás levet kaptam hallall amit kb harmadszor olvaszthattak kiolyat mondjuk, mint Baján a Malomban vagy ahhoz hasonlót jó lenne, létezik ilyen a környéken?
-
-
Exian
addikt
Köszi, ez a cég más miatt (szerviz) hasznos lesz majd nekem. Kösz!
milangfx: Rózsadombon nincs áramszünet. De múltkor itt is volt, este későn, már éjjel inkább, majdnem éjfél volt már. De nálunk volt, de az utca másik felén végig elment. Illyés Gyula egyik felén volt, másikon nem volt áram. Aztán jöttek az EON-tól, és a mi oldalunkon lévő elosztóházban nyomták fel, ott csapott le valamit. Aztán másnap a túloldalon lévő elosztóháznál fel volt túrva minden, gondolom megsült pár kábel, lehet alul volt méretezve a mai fogyasztáshoz.
-
Exian
addikt
8e Ft. Nem hiszem, hogy hajlott volna az illető dupla vagy háromszoros áron TV vételre (amihez semmi garancia nincs), van neki több hagyományos TV-je. Meg csak vendégszobába kell, alkalmankénti használatra. Nincs nagy motivációja, hogy többet költsön rá. Amúgy hol lehet megbízható forrásból, esetleg némi garanciával ilyen TV-t venni? Engem lehet, hogy érdekelne. Ilyen árban én olyanokat láttam csak, amit inkább nem vennék meg, vagy nem volt benne megfelelő tuner (csak DVB-C).
-
Exian
addikt
Állítólag a MOL tartály telep felé halad a tűz, nem birnak vele, ÁLLÍTÓLAG evakuálják a környéket. Egyes források szerint, nem tudom, mi igaz belőle. Én innen annyit látok, hogy terjed valóban szépen kifelé az erdőben már, a tarlón túl.
Bár szerintem a tartály telep nem arra van, de lehet, hogy arra is van valami.
-
Exian
addikt
Tarlótűz.
Más: nincs esetleg valakinek eladó DVB-T tunerje? MindigTV szabadon fogható csatornákhoz kellene egyik ismerősömnek. Nem kell nagy tudású cucc, legegyszerűbb akármi is jó. Csak működjön.
-
IO.sys
őstag
Egy tárgyat kerestem, helyette tízféleképpen le lett írva, hogy hogyan nem működhet. Ha problémákat keresnék, az exnejt kérdezném
Teljesen jó az az összecsukható kád, 70-et ki kell érte nyögni, de konkrétan ezt a terméket kerestem.
Exian: nem volt, csak a város másik oldalán, de onnan reggel az oviig bejönni a szembe forgalomban, aztán vissza melóba elég hülye élet lett volna. Tök jó lakást találtam az ovitól 1 sarokra, minden szempontból patent, kád nincs, a gyerekem meg lehet, hogy komolyabban vágyik majd a pancsolásra, főleg télen. 2 év pelenkázás anyagi vonzatai után 70e egy mobil kádra nem is olyan sok. Én már évek óta nem fürdök, mert mindig elalszok benne. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezzel a WMD-vel véletlen nem találkoztál? https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_vmd-17216-kl%C3%ADmatiszt%C3%ADt%C3%B3-bef%C3%BAj%C3%B3cs%C5%91vel-400ml-1035129.html
Kicsit jobban útba esik nekem mint a Fabrik. Meg most olcsón van az emagon is, ahová van 3000-es kuponom mert csaltak...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, ahogy nézem a habot az alkalmazása utána sima víz sprével átöblítik, hogy ne maradjon bent.
A sprékre viszont azt írják az oldalak, hogy lófütyit sem ér, mert nem jut el a belsőbb részekre. Ugyanezek az oldalak a tisztítószeres vízsugaras mosást javasolják.Viszont a problémámat szerintem megoldaná a sima sprés kezelés is... Mondjuk van kéznél egy rakás féktisztító spré, azt több helyen is láttam a neten, hogy erre használták fel. Ugyanakkor nem tudom, hogy a felület tisztítás és zsírtalanításon kívül (amiben nagyon jó) mikrobiológiai tisztításra is alkalmas-e.
-
Exian
addikt
Oké, ha beszélek valamelyikkel rákérdezek. Épp most lesz aktuális a beszéd velük, minden hónap elején kell beszélnem mindegyikkel (dolgozok nekik, vannak vagy 5-en).
Meg az is eszembe jutott, hogy a munkahelyemen meg van gyerekfogorvos, kettő is. Lehet, hogy ők még illetékesebbek. Őket is megpróbálom.
-
Exian
addikt
Paradontax
emlékeim szerint az se nem édes, se nem mentolos. Valami ultrabrutál érdekes íze van, én nem bírtam, de lehet, hogy épp az kell nektek. Ámbár nem tudom, van e gyerek verziója...
Idézek a Paradontax saját weboldaláról:
"Előfordulhat, hogy kell egy kis idő, amíg megszokja az ízét"
Ugyan onnan idézve:
"A parodontax fogkrém használata 12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.
Kérdés tehát, hogy hány éves.
Viszont vannak fogorvos ismerőseim, megkérdezem majd, tudnak e javasolni valamit. Rendszeresen adnak nekem mintákat, én a Sensodynet szeretem. A Rapid és Repair verziókat, bár ezek szintén nem biztos, hogy gyerekeknek való, bár nálunk használják.
-
Exian
addikt
Köszi!
balintdavid: más az első nyomáskor a nyomás, meg más, ami a vízben van egyvegyülve. Nekem is feldönti bármelyik üzem palackja az első nyomaskor a poharat, de attól még a vízben gyenge a CO2 mennyiség vagy csak egyszerűen a "struktúrája" nem jó
Ez a jelenség persze pl sörben is tapasztalható: némelyik nagyon erős, durva szénsavas, már már zavaróan erősen, a jobbakban viszont ugyanúgy sok a szénsav, de sokkal jobb "elrendezésben", lágyan, finoman, mégis jól érezhetően. Sörben az ilyen szénsavasságot szeretem, szódában viszont jöhet az erős, szúrós, "nagy szemű" szénsav bomba
-
Azám, de még új stadion is lesz, hogy mindenki élvezhesse
2020-as hír, de a napokban is láttam róla cikkeket. -
-
Exian
addikt
Egyet tudok: ha ózonos fertőtlenítés is tervben van, azt NAGYON nem mindegy, hogy ki, hogyan, milyen eszközzel/géppel csinálja. Egy ismerősöm most fog ilyen szolgáltatást indítani, de nem úgy, mint a legtöbb cég, akik azt sem tudják, hogy igazából miről is szól ez, csak nyomják ezerrel. Nagyon részletesen magyarázta nekem a gépek működését és "lélektani hatását", felét (negyedét, tizedét) sem értettem, de ő nagyon keni vágja és a legjobb gépekkel fogja csinálni, amiknek van is értelme. A legtöbb kis ózonos tisztító semmit sem ér, inkább csak bajt csinál, amiknek az eredménye nem is azonnal fog megmutatkozni.
-
Nekem a fehérvári városgondnokságon azt mondták januárban, hogy nem tudnak adni bérlet, mert nem tudják, meddig lesz ingyenes, ebből adódóan, hogy mennyit kellene fizetni.
Pedig inkább megvettem volna, 5000 egy évre, és a lakhelyem közelében ott parkolok, ahol akarok, nem kellett volna foglalkozni vele, hogy fú, mikor vegyek. Most azzal a 2500-zal annyira nem vagyok kisegítve. -
Exian
addikt
17-es teljesen jó lenne még! Milyen lenne? Van rajta RCA (kompozit) bemenet?
Jah MM weboldal köszönő viszonyban sincs sokszor a valósággal/bolti készlettel. Érdemes néha túrni bent személyesen, az akciós ketrecekben sokszor vannak jó dolgok is kirakva akciós áron, de speciel én a mai 400 Ft-os lemezt simán a normál áras polcon találtam a 2000 ft-os tételek között... Jah és a fő fő vicc az volt, hogy utána ugyanezt a filmet DVD-n is megtaláltam DRÁGÁBBAN, az akciós ketrecben
-
aneda
senior tag
Az orosz oltóanyag mögött szerintem geopolitikai érdekek állnak.
Ha nagyon akarnák az oroszok, lenne EU engedélye, de szerintem nem is akarják, hadd vitatkozzanak az EU-s tagállamok, ki adja és ki nem, ki fogadja el és ki nem.
Az orosz birodalomnak az az érdeke, hogy megossza az EU-t és a NATO-t, lásd Brexit, Ukrajna támogatása vs ki kap vakcinát... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, már nem kell 3 hónap... De azért az egy hete kapott 3 sms és 1 email, ami a kínai oltásra külön regisztrációra buzdított, mindegyik végén ott figyelt, hogy 3 hónapon belüli fertőzés kizáró ok...
Amúgy, a Pfizer mániának van némi köze hozzá, hogy K. Katalin kutatása áll mögötte, valamint az is, hogy nem a jachtos Petike intézte keleten. -
Engineer086
Modder
Egy ismerősöm dolgozik az Akác utcai oltóponton, kora délután kaptam egy fülest tőle, hogy menjek, mert halmokban áll az oltás és a rendszer összeomlott, ha ügyes vagyok, előzetes regisztráció nélkül is oltáshoz jutok. Majdnem elindultam, amikor a kollégám mutatta a hosszú sorokat mutató képeket, inkább visszaültem a fenekemre.
-
-
Laca1212
őstag
"ahhoz képest eléggé határozottan állítottad, hogy a favi-tól volt"
Ha ezt az infót mondják a koriban, nyilván okoskodni fogsz és vitatni?!
"Remélem azt is el tudod fogadni, ha valaki miattad kerül bajba, mert nem vesz be egy gyógyszert, ami esetleg segíthetne neki.
"
Na azért ne told túl.
Ez fordítva is lehet...Azt mondod egye, mert jó. És ha mégsem? Hagyjuk már.Mindenki konzultáljon az orvosával és annak fényében döntse el mit tesz. Ne egy fórum alapján...
-
NGA
addikt
A terv az, hogy
- redőny le
- klima elindit reggel
- napközben figyelem távolról a hőmérsékletet
- mikor indulok haza (kb 40-50 perc míg hazaérek) elinditom, hogy legyen hűvösebb.Mivel wifi-set akarok, így a távoli vezérlés megoldható. Plusz tudja az Alexa-t is, így hanggal is vezérelhető, meg rutinokat is tudok illeszteni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest