- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Bla82
tag
Én is azt tudom ajánlani amit NovaBlue. Itt a linkjük. Nem olcsók (27k volt) de 3 éve nyúzzuk szinte mint az új nem szakad, foszlik és kérésre csináltak zsebet az első ülések hátára ami gyárilag nem volt. Eredeti 3 rétegű (anyag/nylon/szivacs) üléskárpit anyagból csinálják méretpontosan.Van egy rakás anyag amiből választhatsz, akár minden gyári bordát csináltathatsz más színből. Hímeztetni is lehet szinte bármit. A Siklósi úti felüljáró alatt a Gázautó udvarban vannak. És ha van Dunántúli Napló kártyád akkor adnak 10% kedvezményt.
-
NovaBlue
aktív tag
siklósi úton van ha jól emlékeszem.
Nekünk ott csinálták a Clio III-ra clio felirattal plüs kárpit tökéletesen illeszkedik nincs segol hézag szóval csak jókat tudok mondani,de arra is emlékszem,hogy nem a legolcsóbb de minőségi cucc.
Előre be kell "jelentkezni" autó típus év miegymás ami alapján be tudják azonosítani a pontos típust.Rengeteg autóhoz van mintájuk.
+ pénzért ott helybe fel is teszik vagy te otthon home made.Azt hiszem 25-30k magassága volt de már régen volt nem emlékszem pontosan
Remélem tudtam segíteni.
-
-
zsolt19900
őstag
jó bolti ára 30 felett van jóval én megkérdeztelek benneteket érdekel e valakit 20 ért ennyi ha senkit nem érdekel majd máshol gazdára talál és kész, tudom hogy sok én sem vennék magamnak ilyen kamerát csak éppen van egy eladó és ezért kitettem, sok webkamerám eleve nincsen és szerintem nem is lesz mert én a magam részéről feleslegesnek tartom
-
-
-
-
yerico
senior tag
Hát a 2K nem vészes érte, mert ezt egy órára szokták érteni. Ha belegondolsz, 1 kazetta 3 óra, annyi ideig nem tudja használni a gépét másra, nem sok ez érte, pláne, ha még adózik is belőle. Ha meg korrektül csinálja, akkor a cuccok sem "egy mezei VHS magnót rákötöm a PC bemenetére közvetlenül" típusú dolgok, hanem erősítő, szűrő, meg mittudomain, hogy mi kell még hozzá, ezek százezres nagyságrendben mozognak.
40-50 K egy DVD író VHS combó, vegyél egyet, írd ki, és add el.
(Egy miniDV szalagért 1500-at kértem. Ez jó 3-4 órámba telt. 1 óra digizés, kis szerkesztés, menükészítés, másfél óra konvertálás és kiírás. Lehet azt mondani, hogy ebből csak 1 óra munkám volt. De egy gépen egy nap akkor is csak 2-3 videót lehet összerakni így. Nem is kértem sokat, ez máshol 2.5-3 K pénzt ért. Tipikus volt, hogy a "nem kell vágni" videók legalább 20 különböző jelenetből álltak, de a tipikus inkább a 60-80 volt.)
-
yerico
senior tag
A nagy kérdés, milyen formátumban vannak, és kell-e őket vágni, zajszűrni, stb. Bár régi családi video általában VHS szokott lenni. Ha nem kell őket vágni, csak simán másolni és DVD-re írni, akkor olyan 2K környéke szokott lenni az ár, ha van vele még "kézimunka" is, akkor több. A DVD felvevő + videomagnó párosnál azért kicsit több kell ehhez, ha korrektül akarod csinálni. Amúgy egy DVD felvevő + videomagnó kombó is meg tudja csinálni, de akkor nincs vele utómunka...
MiniDV az meg könnyen megy, azt sokan megcsinálják neked (csináltam én is).
-
Silenzio-t keresd, bár ő el van havazva. Viszont legalábbis embert tud rá ajánlani.
@Bandee : 1.1-es USB kártyám van amúgy.
Noss, kérdés.
Használt valaki már Win2000-el Digis netet? Lehet ez akadálya annak hogy működjön?
Ismerősömnek azt mondták hogy csak XP és Pista a jó hozzá. Mi lehet igaz ebből? -
HoldChore
tag
Az lehet, de mi nem egy Murphyra gondolunk
-
-
Gergő_
őstag
találtál vga-t?
Itt van egy -
K1LLMy53Lf
senior tag
-
Jó pap holtig tanul
@nesa : Végfoktranyók pápá? Kérdés hogy csak elfüstöltek vagy vittek valami mást is (ill. csak a melegtől füstöltek el vagy külső októl?)
@bandus99 : Nics a közeledben valakinek laptopja? Általában van rajtuk infra, fogsz egy Cell Phone Manager-t, és hajrá.
-
nesa
veterán
Vegyel Mazda 323 at friss friss muszaki -zoldkartya minden kopott alkatresz ki lett cserelve (1db trapezgombfej
) az aljan kicsit dolgozott a lakatos... de most 2 evig tuti nemkell bizergalni ahogy szamolom kb 1-2ft/km a szervizkolsege a gepnek ,ebben a gumis is benne van+ muszakival+ zoldkartyaval+ ablakmosoval+sima mosas is benne van
ezt kb 2,5ev tapasztalat alapjan mondom kb 50.000km utan.
Cserebe varosiassan szamolva varosba 7L/100Km orszaguton 4,5L/100km
De en videki modon oszinten szamolva
varosba 8,5-10L, orszaguton rovid tavon PL 10km 8-8,5 , hosszutavon 7l/100km
-
-
FSP, Csíftek, korzer, én is ilyet szeretnék... Bár most a 650-es Q-tec szépen teszi a dolgát, és nem is túl hangos (na persze miután kikaptam belőle egy ventit
)
A gépem meg eszik vagy 350W-t max, szóval még sok is ez a dög. Meg rohadt nehéz.PC kábel alatt gondolhatott még DVI-HDMI-re is a kollega...
@Hobli1988 : Na igen, kb. egy zinten vannak, de lehet a Chieftec olcsóbb egy kicsit.
Bár sztem akkora különbség ezek között nincs már, max. a Mercury-Codegen-Vargáné meg a FSP-hasonlók között van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged