- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bijesz
aktív tag
Azmiaz?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
mormota
senior tag
bocsánat a kirohanásért. így előre is.
ne tessék komolyan venni, de nekem jelen pillanatban ez a véleményem.ugye tudjátok, hogy az, hogy pirossapkás-fehérpompomos cicis nőkkel kívánnak mindenhol karácsonyt az kicsit gusztustalan.
ez a mai társadalom elkorcsosult jellemét is nagyon jól példázza. mindig csak a nők, a szex, és a fogyasztói társadalom.egyébként meg békés karácsonyt, meg az ilyenkor szokásos sablonszöveg, blahblahblah.
-
Voca
csendes tag
Hagyd a francba! Vegyél egy kis steroidot és egy havi kondi bérletet!
Oszt' utána úgy fogsz kinézni mint Árnold Sevárnádze!Én vaterán vettem egy pécsi sráctól. 10kg acél tárcsa: 4500ft 5kg: 2800ft. (új)
Mindig annyit vegyél amennyi kell és így nem lesz olyan húzós.Linkelném de nem találom....
-
Dare2Live
félisten
"bevitte de nem cserélték ki!"
ha rendeltetés szerűen használta (és ezt neki nem kell bizonygatnia hanem MMnek kell bizonyítania, hogy nem) nem tudom milyen alapon. haverod lúzer?
széthullikról 2.HPM SE fülesem jut eszembe ami nem úgy szolt ahogy a régi hanem szarul. vissza is áltam a régire ami agyonhasznált volt de inkább legyen agyonhasznált mint szoljon szarul. aztán egyszer csak mit nem találtam. [link]
legcsúnyább, hogy konkrét tudomásom van xy elektronikai boltnál arról, hogy eladók a 1xefts SH CX300at kicserélték 2500Fts kínaira és árulták tovább.
Istenverte szar világban élünk. -
Dare2Live
félisten
"amugy haverm mediaba vett akg-t jo drágán és 1-2 honapa alatt szétszált neki szal ennyit eről"
és mért nem cseréltette haverod?
nesa: kesztyüt énse huzok de azért sok hagymás babot kell még ennem, hogy kabátot se huzzak a -5, -7Cben.
Amúgy vmi alpinistás/jégmászós forumban kéne feltenni a kesztyűs kérdést átlagnak egy jobb síelős kesztyű bőséges -20Cig.
-
-
-
-
Dodder
tag
Ez nem WD nem 7200 rpm-es ?
WD 640GB (Green Power WD6400AACS) 7200RPM/16MB
Műszaki adatok:
- Kapacitás: 640GB
- Fordulat szám: 7200 RPM
- Buffer: 16 MB
- Elérési idő: 8.9 m,s
-Átlagos várakozás: 5.6 ms
-Csatoló felület: SATA2 (Max. 3 Gb/s)
- Méret: 26.1 mm x 147 mm x 101.6 mm
- Tömeg: 0.60 kgNálam ezt dobta ki a kereső.
-
Sir Riccio
addikt
Nekem kell, de nincs rá pénzem.
majd máskor...
"Tudod, az informatika egy tiszta, kényelmes szakma.
Poros gépek, poros kábelcsatornák, kábelsínek, szilikonfoltok, nehéz gépek, csavarok, óngolyók mindenhol"
Nálunk is mindig akkor hoznak nyomtatót javítani a szervizbe a céghez amikor valami fehér van rajtam, mondjuk a lézer még csak-csak de a tintasugaras na az...mint akit megb'szott egy egész tintahalraj úgy nézek ki utána.
-
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az autórádió 12V-os, egy rendes szobai erősítő meg +-50V-ot használ, ami annyit jelent, hogy neked egy olyan tápról kell járatni, ami 12V-on bitang nagy áramot tud leadni, mert a teljesítmény, pl. egy átlagos 4*50W-os autórádiónál minimum 200W, ami azt jelenti, hogy inkább 300W körüli tápról kell járatni, az pedig azt jelenti, hogy 25A, vagy ez fölötti áramot vesz fel (egyszerűség kedvérét a P = U *I képlet alapján számolva). Ezt kvázi egy akkumulátorból tudod előcsalogatni, esetleg még egy autós akkutöltőből, de mintha azok csak 12A körül töltenének, ezt majd a kipufogószerelmes kollégák megmondják.
Szóval ha van hely egy aksinak a polcon, akkor megoldható... (a dolognak még annyi a hátránya, hogy az autós hangszórók 4 ohmosak, a szobaiak meg ált. 8, így némileg kisebb teljesítményt fogsz visszakapni - konyhanyelven)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest