- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
ááááá, a matrica és a fénykép az reklámnak minősül, akkor fizess érte, ha csak ezt akarod adni a jó kemény magyar fizetőeszközömért.
Egyébként a konfigodért nem fogsz annyit kapni, amennyit kérsz, egy új 2160-as Intel félkonfig is megáll annyiból (proci + lap + memória + vinyó), amennyit az AMD-s konfigodért kérsz, és akkor a tuningpotenciálról még nem is beszéltünk, pláne holmi garanciáról. Ráadásul az AV8-as lap nem a világ csúcsa (nekem is az van az otthoni gépemben). Szóval ez lehet az oka, hogy nem akarják elvinni.
Egyébként vennék használtat, de inkább kevesebbért újat-jobbat vetetek az SD-Ramos gép helyett. -
Dare2Live
félisten
ez egy olyan b3-ami alapfeszen visz 3200 fölött tehát vízzel körülbelül 3800-4000-ig is menne.
-ez alacsony vides g0ák megjelenésével már teljesen átlagos, mondhatni ritka amelyik nemtudja.Fsp green Power: Feerykétől vettem.
-Átfogalmazom a kérdést: Te vagy aki először használja vagy használták már korábban is? Ha te vagy az első mióta használod?Micron ramok D9-esek ezeket nem nagyon teszteltem.
-De bakki milyen D9?plussz olvass utána a gigabyte lapoknál, a rev 1.0-ás volt a legjobb kiadású ebből a szériából.
-Nekem nem a revvel van bajom, hanem, hogy nem p35ösmeghogy 0garancia van rá, meg avval, hogyha mondok 85Kt amire ha rárakod a nekem nemkell hddt +8K + 2 hipertx nél jobb hütőt tudomisén 5+5K + billt 2K = akkor kijön 105K ergo még többet is mondtam én akinek alkudni kéne már első körben mint amit te szeretnél ergo "MI a F*ÉRT VITATKOZUNK MI?"
-
Dare2Live
félisten
privát levelezésem nem müködik, ide válaszolok.
Mivel minden PHrol van "PHs" garival vagy próbagari/nincs rá gari így PH!rol nézek árakat. btw nekem elég nagy -az, hogy vagy nincs gari vagy max "vmi bazárbol" sajnos van tapasztalatom afelöl sokszor mennyire is müködik egyes bazárosok garija. (semennyire.)
Proci: Quad 6600 B3-as eléggé húzható gari is van rá
G0ok menek 50Kban b3ak 45Kban
45Kmemória: 2*1Gb micron 800mhz ez is húzható:-)
pontosan milyen micron? D9???
10K-20Kig bármi lehet.
mivel próbagaris 10K de ugye látni kell ha CL5ben megy 2.2vel 1200mhzt akkor meg 20K
hdd: 200gb pata 100%
hddnél baromi sokat számít a gari, mivel erre még forumos sincs (3+éves?) így nem vinném.Ház: Cooler master elite pro 330
9k
Táp: FSP 400W green power
Ezt látnom kell. Első tulaja vagy? Mióta használod?
10KHűtő : cooler master cm sphere
Ezt semmiképp se vinném, ill max rémítő nyomott áron. (Tudásához képest baromi drága, egy 4Ks HyperTX jobb.)alaplap: gigabyte 965P-ds3 rev 1.0------szintúgy lehet vele tuningolni.
itt meg voltam elsőre lőve rev1es 965P már apron se találtam újabb rev2Gt találtam 2010ig garival 15Kért
http://prohardver.hu/apro/elado_gigabyte_965g-ds3/friss.html
legyen 12Kazaz PH!s árak szerint kb 88K lenne.
(ha hddt 8Knak számolom + 6Kas hütő akkor bőven ki is jött az általad megjelölt 100k)88Kban el is vinném csak a "semmire nincs semmi gari" miatt 3Kt alkudnék és kérek 2h megnézem lehetőséget.
Garancia fontos.
btw hirtelenjébe szedtem össze énis a dolgokat.
-
magi20
senior tag
-
polip
addikt
nem ő hibázott?
hát ki? nem ő szedett be jópár embertől 120.000-et hogy holn ap hozza a notikat? majd egyszerre eltűnt és a felesége elmondása szerint előzetesben van? rizsa minden, leránmtott pár madarat és eltűnt...de keresik páran, sajnálom előre ha olyan fogja meg akinek nem kéne...pl a barátom emberei, akit szintén lehúzott...
-
Macka
veterán
-
Dare2Live
félisten
"boomslangot nem tartom annak,hisz golyós,ami önmagában vicc kategória."
optikai egér elött mindenki görgössel játszott, WCGn, MSLben, Proleaugeban.... is avval játszottak. Egy pro aki pedig megszokta a görgőt biza szivesebben játszott, jobbat hozott egy "nem gamer" golyossal mint egy optikaival akár vicc akár nemvicc.
csakúgy ez most eszembe jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest