Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Hát, te tod.

A Tannoy ezt tudja:
2-utas, padlón álló hangsugárzó
• Elülső bass-reflex nyílás, Impedancia: 8 Ohm
• Ajánlott erősítő teljesítmény: 10 - 90 Watt
• Maximális zenei teljesítmény: 120 Watt
• Érzékenység 89 dB (2.8 Volt/1 méter)
• Frekvencia átvitel 35 Hz - 20 kHz (+/- 3dB)
• 145 mm-es kerámia bevonatú mélysugárzók
• 25 mm-es ''soft dome'' magassugárzók
• Keresztváltó típusa: Acoustic Linkwitz-Riley
• Keresztváltó frekvencia: 2.7 kHz
• Méretek: 850 x 185 x 246 mm, Tömeg: 9.6 kg/db
Szóval nagyon, de nagyon nem hiányzik még egy mélyláda is. -
divot
veterán
Tényleg, most már emlékszem, a 2,1-es topicban.

Egyébként amióta megvettem a két Tannoy-t, azóta értelemszerűen csak hifin hallgatok zenét. Aztán a minap valamit meg akartam hallgatni a pc-n, és teljesen ledöbbentem. Mondjuk nem egy nagy szám a régi cucc (Trust), de a tesztekben szépen teljesített, és én elégedett is voltam vele korábban. Viszont az igazi hangfalak után olyan volt, mint ha egy Sokok rádiót recsegtetnék.
-
divot
veterán
Persze.

A helyet úgy értettem, hogy a számítógépnél vagy valami kicsi fér csak el, vagy nem fér el semmi. Márpedig a kicsiből nem lesz normális hang sehogysem.
(Én Denon+Tannoy párosítást választottam, 130-ból megvolt az egész, és mindenre jó a népzenétől a klasszikuson és a punkon át a Kraftwerkig.) -
divot
veterán
Néhány hónapja határoztam el, hogy lecserélem a kis 2.1 dobozkákat, mert értelemszerűen dobozkásan szólnak belőle az mp3-ak. Azt mondtam, hogy pénz nem számít (csak egy kicsit
), mert úgy is napi 24 órában zenét hallgatok, hát akkor adjunk a minőségnek. És jól körbenéztem a piacon, és azt láttam, hogy ha nagyon jó minőséget akarok, akkor annak egyrészt hely kell, mert kicsiben nem lehet, másrészt meg k. drága lesz.
Aztán az egyik topicban elolvastam vagy Emvy, vagy Den hozzászólását (elnézést tőlük, de már rég volt, így nem emlékszem pontosan), amiben azt mondta, hogy ha zene, akkor kell venni egy használt erősítőt, meg két jó hi-fi hangfalat, mert pc-s cucc azt a minőséget soha nem fogja megközelíten semi.
Azóta se bántam meg, hogy hallgattam a tanácsa.
Na, ez tudlajdonképpen off volt, bár talán tapasztalatnak nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tannoyom. (Valamiért úgy érzem, hogy Emvynek ez fog jobban tetszeni. ![[kép] [kép]](http://www.webaruhaz.hu/pic1/netdepo/cikkep_1380.jpg)