- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem én javasoltam a sztereót.
Meg javaslom mindenki másnak is, de az ötpontegyesdigitális őrület közepette legtöbben nem hisznek nekem.
Múltkor egy kis hifi boltban voltam, amikor bejött egy srác, hogy a 6.1-es cuccát 7.1re akarja bővíteni, mit tudnak neki ajánlani. Szegényke, sajnos van egy rakás gagyi hangfala, pedig ugyanannyi pénzből vehetett volna 2-t, amivel tényleg lenne térélménye. No dehát ez mindenki magánügye... -
zabla
aktív tag
na pont ehhez az összeállításhoz kell jó nagy hely
amúgy erről annyit, hogy egy éve amikor új hangfalat akartam venni, meghallgattam egy hifi boltban egy mission+marantz párost. a hangfal (a legkisebb szatelitsugárzó) 37 lett volna az erősítő meg 150(persze ők kötötték arra, nem én kértem őket). namost arra a zenére amit én hallgatok (proghouse) retek szarul szóltak, középtartományon kívül semmi sem szólalt meg...ezen persze lehet azzal javítani, hogy nagyobb hangfalat vesz az ember és akkor lesz mélye is, viszont az erősen a helytakarékosság kárára megy
lényeg, hogy a mostani audigy 2&z-5300as kombón messze jobban szól a zene
de hangsúlyozom, hogy ez erre a zenére igaz, lehet hogy klasszikus műfajra sokkal jobb a mission, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged