Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
Ezazzzzz, meglett az új Visa kártya, az új PP fiókhoz sikeresen rögtön, egyből hozzáadta. Van Isten
-
Ga3rieL
senior tag
Hali. Lesz új kártya, Visa remélem azt nemlesz gond hozzáadni az új PP fiókhoz.
-
-
Ga3rieL
senior tag
1 tag, ilyet írt az OTP topikba.
Megrendeled amilyen kártyát szeretnél, levonják a kibocsájtási díjat és az első éves kártyadíjat.
Ha megjött az új kártya bemész és leadod a régit, időarányosan visszakapod az éves kártyadíjat.
Milyen kártyadíj, amit először kifizetek? És utána meg vissza kapom,vagy most mivan? Nekem ez zavaros. 1. fizessem ki, 2. utána meg visszaadják?[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Még az van, sajnos. Amúgy amit akartak azt már cca tán 1 hónapja, megadtam nekik mindent, és azóta semmi válasz sehova. Se zárolni a fiókot már, se remove a bankot, és se kártyát hozzáadni sehol. Kezd elegem lenni, én meg nemakarok 1 évig evvel bajlódni. És állítólag, csak minden 2ik héten van hír,hogy mivan. Hát szép.
Ja, lezárást is kértem, szinte mindent, de semmi. Visa az még nincs. nemtudom jóval idő előtt válthatok e büntetés nélkül az OTP-be. fene tudja
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Hali.
Hogy merjem tiszta új méllel csinált PP fiókhoz, úgy hozzáadni a kártyát, hogy neirjon hibát, mégpedig azt,hogy az már regisztrálva van. Pedig, ha úgy nézzök nincs regisztrálva, mert a meglévőbe hozzá sem tudom adni. A bankot meg úgysem fogom tudni, mert az a meglévőbe van hozzáadva, és remove-olni meg nemtudom. Gondolom elég lenne csak a kártyát, és akkor PP-vel,ahol lehet, gond nélkül lehet fizetni,nem?
-
Ga3rieL
senior tag
Nemkell semmi. Most sem jó az akkunt, sz@rnak rá !!!! Még zárolni sem bírom már. KÖszönöm,hogy ennyire segítőkészek vagytok,hogy mindent elküldök,feltöltök nekik, és levagyok szarva magasról!!! Inkább ha gémet, akkor azt is inkább megveszem mindet olcsóbban a g2a.com -ról, credit, vagy debit cardról és baromira le van ejtve. Úgyse csinalnak semmit, én meg évekig nemakarok velük tárgyalni amig helyre nemjön a gond. A többit is próbáltam,webmoney, meg ezek. azok se jók. túl bonyolultak, nemérdekel. nemkell semmi ilyen. el leszek ezek nélkül is. Ha rendelek valalmit kp-ba fizetem, ha meg más kell ott a g2a.com és és csak kártyáról,és cső. Felcseszték az agyam, ugyhogy sztem végeztem mindegyikkel!
-
Ga3rieL
senior tag
Hali mindenki.
Azt szeretném tudni,hogyha zárolom a régi akuntot, és 2 hóig nemlépek be,akkor minden betett adattal együtt törlődik az akunt? És 2 hó után megvan rá 98% esély,hogy mikor megint újracsinálom a PP-t, akkor gond nélkül hozzá fogom tudni adni a kártyát? -
Ga3rieL
senior tag
Amúgy melyik a legjobb kártya amit a legjobb a PP-hez kötni? Amivel az embernek nincs igy baja, és ha kiveszed a lejárt kártyát,akkor szépen abba a fiókba, be is teszi az újat?
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
válasz aytukabozs #28982 üzenetére
Kezdek belegabalyodni. Nincs hozza regizve egyikhez semm, mert ami volt már ahoz is hibát irt ki.
És ezt hogy irjam le angolul?
kérem törölje a bela.kovacs@gmail.com fiókot, mert az ahoz a fiókhoz tartozó e-mail törölve lett. És ezt a fiókot szeretném megtartani, és ehhez rendelni a kártyát,és a bankot.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ga3rieL
senior tag
Na ne szopasson! Most ez komoly????
Thank you for contacting PayPal regarding adding your card ending xx40 to this account.
My name is Yvonne and I can see that you already have another personal account with PayPal under another @gmail.com email address. The limitation will need to be resolved on this account and it is not possible to have 2 personal accounts with us at any time so I would ask that you close this account and resolve the other account first.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Most ezt magyarul?
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
Helló, nos, addig eljutottam,hogy tárgyaltam valami Nick nevű emberkével Fb-n, kérte küldjek képet, amikor kiirja a hibár, és ezt irta :
Hello Gáßor. I'm sorry to hear that you are having trouble linking these cards. Unfortunately, judging from this screenshot, it is very likely that our internal security system is preventing your cards from being added. I apologize for any inconvenience this may cause.
Ezután megírta, ha törölni szeretném a PP fiókomat,akkor küldjek mélt a facebook@paypal.com-ra mélt.
És most a legvégén megírtam neki, hogy ha "orvosolva" lesz a probléma akkor jelezzenek, és megköszöntem az együttműködést. Úgyhogy most kíváncsian várok.
-
Ga3rieL
senior tag
Megtaláltam, megirtam nekik. most várok.
-
Ga3rieL
senior tag
Úristen!!! De nyomi sz*r lett a paypal rendszer,hogy nemtud bevenni rendes,aktivált,és pénzzel teli kártyát !!!!!!!!
Sorry, we can’t add this card. Please try adding a different card to your account.
-
Ga3rieL
senior tag
énis megpróbáltam androidon, ott meg azt nyomja a pofámba,hogy veszély miatt megtagadva. !!! rohadna el !!!!
-
Ga3rieL
senior tag
Hali, hát ez érdekes,. van rajta már pénz, és igyse veszi be. biz nemértem vagy felnőtt kártyát nemvesz be?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest