Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Na megvan az eredmény, kezdem előlről: Megvolt a "kamu" termék vétele, ebay nem tudta megoldani azt írta vegyem fel az eladóval a kapcsolatot, ezekre a levelekre semmi válasz. Paypal-nél a címzett "gazdátlan" státuszban volt. írtam a paypal megoldó centerbe is, de ők rendben találták a tranzakciót(fura...).Kaptam egy emailt a paypal-től, hogy ha nem vagyok elégedett a válasszal ide: claimappeal@paypal.com írjak. Ide írtam és utánanézett az ügyintéző az egész vásárlás-fizetés-állapot dolgokra, és azt mondta visszautalják a pénzt a kártyámra, na ez ma reggel megtörtént.
-
gps76
őstag
Igen, a másiknál ugyanaz a helyzet.
Szerintem az ebay rájött hogy gond van a hirdetésekkel és leállította. Az a lényeg amit írtál, hogy 30 nap után meghiúsul az tranzakció és visszajön a kártyámra a pénz, mert most a paypal-nél van, de nem küldi tovább, remélem nem is fogja, ha már 1 hete nem lett. Nincs se cancel, se más lehetőség. -
gps76
őstag
Azért van három különböző összeg is, mert három telefon lett volna, 2 db egy eladótól egy meg egy másiktól.
Azt mondja próbálkozott többször is rányomni a vételre, lehet azért van több belőle.
A bank levonta, átkerült kártyáról a paypal-hez, de ott megakadt. Amit linkeltem "gazdátlan"(lefordítva)-nak látja ahová a paypal küldené.(ez biztató).
Amit tettél be képet, azt írja "purchase", de már egy hete nem jutott el oda...[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Sziasztok!
A fiam belefutott egy kamu hirdetésbe az ebay-en(egy telefon lett volna olcsón). Ki is fizette, de nemsokára jött üzenet a ebay-től, hogy harmadik fél is hozzáférhetett az egészhez(meg gondolom nincs is ilyen ternék igazából) és indítsam el a "resolution center"-t jelezzem, hogy az elemet nem kaptam meg. Viszont amikor erre nyomok azt írja, hogy a paypal nem tud megnyitni ügyet a tételre, vegyem fel a kapcsolatot az eladóval. Írtam az eladónak de múlt hét szerda óta semmi. A paypal-en az összesítőben a függő tételeknél szerepel a vásárlás amit a virtuális kártyámról levontak már, de nem a Completed résznél van mint más vásárlások. A megoldó centerben a "payment status"-nál a "denied"(tiltott) van az tranzakció mellett.
Mit tudok tenni ilyenkor vagy a paypaltől visszakerül hozzám az összeg?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest