- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De a terminálból kilehet szedni, klónozni lehet az adatokat, nem egészen egyre gondoltunk.
Nem csak nagy áruházakban lévő terminálokon fizethetsz. Futároknál is van kártyás fizetési lehetőség, amikor bemegy akkor tölti át az adatokat némelyik. A Paypass és ehhez hasonló kártyák adatai is lenyúlhatóak, az sajnos nem csak a krimi sorozatokban létező eszközök. Nemrég egy magyar vendéglátó egységben buktak le, kamu tranzakciókkal, nem lesz teljes körű a kártalanítás ott. -
hito
nagyúr
& V/:
köszi! Tudom (remélem), hogy senki nem látja, de nagyobb biztonságban érzem magam, ha csak egy olyan bankkártya van ott regisztrálva és megadva, aminek az egyenlege default állapotban 1Ft. Ezt vásárlás előtt annyira emelem, amennyire szeretném, majd utána megint beáll 1Ft-ra. Ez elég biztonságosnak tűnik.
Mindenféleképpen egy fölösleges rizikónak tartom ott a bankszámlaszámom, ugyanis 99%-ban csak vásárlásra használom a pp-t. Pénzt továbbítani nem szoktam magamnak. Törölni fogom!
Majd ha mégis szükség van rá, akkor megadom megint.
-
Maksifül
senior tag
Köszönöm!
Aha, ez lehetett a baj. Nem olvasom el az automata válaszleveleket.
Nem is sok értelme van így ennek, hogy megírom a kérdésemet nekik a form-on, mert nem találok választ az oldalukon, s ahelyett, hogy válaszolnának, küldenek egy automata válaszlevelet, amiben leírják, hogy kérdezzem meg újra, amit már egyszer megkérdeztem az oldalukon.Azért az eBay ügyfélszolgálata mennyivel felhasználóbarátabb. Le a kalappal előttük.
-
Biztos hogy nem ad az OTP kézbe fogható kártyát?
Van hivatalos Visa vagy Mastercard száma, van érvényessége hó/év és van CVC2 kód, ez rajta van egy bankkártya méretű műanyaglapon, akkor ezt miért nem tekinthetjük bankkártyának? Annak hívom, mert évente kártyadíjat vonnak utána, nem virtuális használati díjat. -
Nem tudom mire gondolsz, de nekem kezemben van mindkét Visa webkártya, és neki is nevesített, a Maestro van. Az Erste és a CIB esetén nem tudok ilyen virtuális kártyáról, a törvényeink szerint virtuális fizető eszköz nem használható, a csak elektronikus környezetben használható kártyának is fizikailag létezőnek kell lennie.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged