Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Ma vásároltam egy alaplapot. Emailben az eladó tájékoztatott, hogy nincs raktáron sajnos, a teljes visszatérítést elindítja. Meg is érkezett, most így néz ki a paypal számlám:
Kérdésem az lenne, hogy meg kell várni, amíg a paypal egyenlegemre megérkezik a visszatérítés és utána továbbítanom kell a számlámra? Ez valóban több hetet (max. 18 nap ha jól tudom) is igénybe vehet? Átlagban mennyi idő szokott ez lenni? Erste virtuális (VISA) kártya internetes vásárlásokhoz, ha ez számít.
-
hito
nagyúr
& V/:
köszi! Tudom (remélem), hogy senki nem látja, de nagyobb biztonságban érzem magam, ha csak egy olyan bankkártya van ott regisztrálva és megadva, aminek az egyenlege default állapotban 1Ft. Ezt vásárlás előtt annyira emelem, amennyire szeretném, majd utána megint beáll 1Ft-ra. Ez elég biztonságosnak tűnik.
Mindenféleképpen egy fölösleges rizikónak tartom ott a bankszámlaszámom, ugyanis 99%-ban csak vásárlásra használom a pp-t. Pénzt továbbítani nem szoktam magamnak. Törölni fogom!
Majd ha mégis szükség van rá, akkor megadom megint. -
hito
nagyúr
Sziasztok! Gyors kérdésem lenne: paypal fiókhoz kötelező megadni bankszámlaszámot, vagy elég kártyát hozzárendelni?
Már elég régóta használom a pp fiókom, de csak ma tűnt fel, hogy a bankkártyám mellett a folyószámlám bankszámlaszáma is meg van pp-on belül adva. Nem volt túl bizalomgerjesztőnek ez a felismerés.
Szóval elég egy bankkártya pp-on belül. vagy meg kell hogy legyen adva a bankkártyához tartozó bankszámlaszám is?
-
hito
nagyúr
válasz
freelanced
üzenetére
Ne aggódj, ilyen terjedelmű topicba, ráadásul ami a villámkérdésekről szól, én se szoktam

-
hito
nagyúr
válasz
freelanced
üzenetére
Pont előtted kérdeztem
Néhány nap volt a válasz. -
hito
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap két tranzakció is volt a paypal számlámon. Az egyik én voltam, utaltam magamnak a rendes számlámra 10eFt-ot, a másik egy refund volt 59eFt értékben. Egyik se jött még meg a számlámra. Mennyi ennek az átfutása általában? Izguljak, vagy ez teljesen normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd ha mégis szükség van rá, akkor megadom megint.