- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b12gege
csendes tag
válasz
mate_x #40879 üzenetére
Nekem sikerült pár hónapja, de először engem is hibaüzenet fogadott. Akkor még működött a telefonos ügyfélszolgálat és szerencsémre jó arc volt az ügyintéző, így hozzá lehetett adni az ő segítségével mindenféle kivonat-másolat és egyéb hülyeség nélkül is. Nem kötözködött, egy szóval sem mondta, hogy ez nem támogatott számla lenne. A fiókhoz rendeltük, letelt a 72 órás "porelülés" és azóta zökkenőmentesen használom.
Érdemes lehet megvárni, amíg újraéled a telefonos ügyfélszolgálat és akkor is próbálkozni.
-
válasz
mate_x #35079 üzenetére
Nézd ha a Vodafone rendszere blokkolja a +36707177120 számot akkor senki sem kap sms-t. Az a gond hogy az ügyfélszolgálatos nem ismeri a mobiltelefon rendszerük működését A PP küld egy sms-t erről a számról azt az sms-eket kezelő (küldő és fogadó) központ (+36 70 999 6500) kapja meg és továbbítja az ügyfél telefonszámára, ha ez a rendszer nem fogadja akkor ügyfél felé semmi nem megy.
Viszont az oldalukon találtam egy érdekes dolgot amit nem tudok megfejteni és ugyan emelt díjas sms téma, de az is azt jelzi, hogy van valami beépített dolog az sms témában. Egy az egyben másolom a szöveget
Ha külföldről akarod elérni a szolgáltatásokat, akkor +36 90 67 XXXX (nem pedig +36-90-67-XXXX) formában tárcsázd az adott számot! A rövid hívószámokat is változatlan formában érheted el.
-
válasz
mate_x #35077 üzenetére
Javasoltam, hogy kapcsoltasd ki a PP ügyfélszolgálattal, hogy lehessen fizetni.
Bár kártya adat megadással ki tudnád fizetni, csak akkor az eBay védelme marad. Mivel 48 órán belül fizetned kell, én ezt tenném a helyedben.
Nem hiszem hogy a PP a Vodafone sms küldő számot kivenné a rendszerből, az Voda ügyfélszolgálatosa mióta látja a technikai részleg dolgait? De tapasztaltam már olyat a másik cégnél hogy ha 4G-n volt a telefon akkor nem mindig voltam elérhető és nem jött semmi sms, esetleg 2G-re állítani a telefont?
Másrészt a magyarországi szolgáltatók, bankok szerint mindig máshol van a hiba, nem náluk. A Vodafone miért lenne más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest