- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
jozsi252 #41657 üzenetére
A kivonaton nincs rajta céges címzésük? De lakcímet igazolni vagy a lakcímkártyával és/vagy a nevedre és címedre szóló valamelyik közüzemi számlával kell. A bankszámla kivonat a bankszámlaszámot és/vagy a bankkártya tulajdonlást igazolja.
A lakcímkártyát meg kell magyarázni, mert más országokban nincs ilyen, nem ehhez vannak szokva. -
válasz
jozsi252 #26770 üzenetére
Fizetésnél volt forintos konverzió kiírva? Mert már úgy két hete arról fórumozunk, hogy fizetésnél kell beállítani a konverziót mert nem szedi elő a konvertálási tárolt adatokat.
Az Összefoglaló Tippek röviden-be is beírtam, hogy mire kell figyelni és hogyan fizessünk.
De az OTP 312,95 Ft-al számol, de nem ezzel az árfolyammal fogja majd elszámolni. -
válasz
jozsi252 #22411 üzenetére
Ah értem, szóval a top up egy tök felesleges opció már. Nem, mert ez az gyorsabb nem biztos, hogy állandóra marad. Itt is persze írják, hogy csak saját számláról mehet, de ez esetben egy kicsit bonyolultabb lenne az ellenőrzés.
Ha az eladó vállal olyat hogy 60 napon belül fogad visszaküldést -általában ennél több nem valószínű- akkor nincs jelentősége, hogy meghibásodott és azért küldöd vissza, vagy más ok miatt. Ezt az eladó által megadott időt veszi figyelembe a Paypal.
De úgy van, hogy a nem garanciás visszaküldés az alap.
Az érvényes fogyasztóvédelmi törvények is a vevő költségét írják a visszaküldésekre, ha az eladó ettől el akar térni akkor persze megteheti és kifizetheti, de nem jellemző.Visszaküldési költséget meg úgy értsd, hogy ha az 9800 Ft, akkor abból a maximális értékhatár a 9300 Ft amit térítenek.
-
válasz
jozsi252 #22409 üzenetére
Az hogy a Top Up esetén megy a bankszámládról egy bankon kívüli utalás az Unicredit felé, az a Paypal könyveléssel együtt 2-3 nap. (Érdekes módon, ha Unicredites vagy akkor is több az idő)
A Add funds to your account instantly estén a te bankodból egy bankon belüli utalás történik és az - ha normál banki nap van - 2-3 perctől maximum 1 órán belül a Paypal egyenlegeden a pénz.
Az Összefoglalóban lévő leírásban írtam példát is. -
válasz
jozsi252 #19552 üzenetére
A Mastercard kártyához tartozik egy bankszámlaszám általában, az vagy a normál bankszámládhoz adott kártya és akkor az a számlaszám vagy alszámla a kártyához. A pénz mindig erre megy vissza, nem a kártyára, ha pl. ha ez olyan kártya aminek lehet módosítani a napi limitjeit, vagy net kártya akkor nem lehet direkt a kártyára tenni a pénzt mert összeakad a limittel.
-
-
aytukabozs
addikt
-
Kernel
nagyúr
válasz
jozsi252 #13668 üzenetére
Utaltál már máskor is, mindent ugyanúgy csináltál? Pénz nem fordult vissza a bankszámládra, amit esetleg nem vettél észre?
Az utalás nem egy bonyolult dolog, de azért néha ott is vétenek hibát emberek. Feladó nevének egyezni kell, bankszámla nem lehet más PayPal fiókhoz társítva.
-
-
hidroponi
tag
válasz
jozsi252 #10971 üzenetére
ha konkretabb lennel konnyebben lehetne mondani vmit.
ma hetfo van. par nappal ezelott, mondjuk pentek este volt.
hetvegen a bankok sem dolgoznak. kartyatortenetbe csak az elkonyveles utan kerul. altalaban T+2 nap.
a bankod softwaretol fugg, hogy mit latsz addig amig le nem konyveltek.szoval elvileg semmi problema csak varni kell 1-2 napot meg.
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
jozsi252 #6859 üzenetére
Sose néztem utána hogy mi a különbség a pénzküldési opciók között, passz. Ha így küldesz pénzt akkor van utalási díj (3,4% + 90 Ft)
Ha eBay-en fizetsz valamiért akkor neked nem kerül plusz költségbe a fizetés.PayPal egyenlegen nem kell pénznek lennie, elég ha a hozzáadott kártyához tartozó számlán van fedezet.
-
tupacamaru
veterán
-
Mardel
őstag
válasz
jozsi252 #6838 üzenetére
Elvileg nem kell semmit sem utalnod, ha sikeresen csatoltad a kártyád a paypal fiókodhoz.
Persze ha tudod csatolni mert elég katyvasz a paypal rendszere, és az én problémámra is elég hülye választ kaptam. (Töröljem a cookiekat és próbáljam meg másik böngészőből, persze a problémámon ez sem segített. Valószínűleg ők sem tudják mi a hiba oka.)
Előző válaszuk az volt hogy hívjam fel őket telefonon (persze iylen csip csup dologért mindjárt több ezres telefonszámlát csinálok) nemtudom milyen időben, és ők kiderítik, hogy a kártyám milyen fiókhoz kapcsoltam. Rögtön írtam is nekik, hogy ez nem volt egy fiókhoz kapcsolva se, mert állandóan random hibaüziket adott a continue-nál tehát a 400 FT levonásig sem jutottam el és akkor erre jött a cookies válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest