Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz Beretvás #48532 üzenetére

Nem lehet feltörrni a PayPal fiókot, főleg ha aktiváltad a kettős hitelesítést. Ahol olvastál ilyenekről ott a saját hibájukat nem szokták megosztani a tapasztalat megosztók. Marhaság az egész.
    Nem tartom feltörésnek ha valakinek hozzáférhetővé teszed a belépési adataidat és a kétlépcsős azonosítás eszközét. Az sem a PayPal fiók feltörése hogy mobilodról , a számítógépedről lelopják az azonosítókat - de a két lépcsős azonosítás miatt ezért nem könnyi ezeket használni- és ha bedőlsz valami kamu oldalnak és megadod az adataidat, azt szintén nem számolom feltöréshez, hiszen érvényes adatokkal léptek be.
    2011 óta normál, virtuális kártyákat adok meg itt és semmi visszaélésbe nem futottam bele.

Régen hozzáadtam a kártyát majd a tranzakció után töröltem a kártyát a paypal fiókból.. működik ez még? Ez marhaság.
    Kártya adat nem megy ki a PayPal-ról fizetéskor, ők szedik le a pénzt de kifelé már tőlük megy, még akkor is ha a könyvelésnél látsz bankkártyaszámot akinél landol a pénz azt sem tudja hogy az PayPal egyenlegről, társított kártyáról vagy ahol van, társított bankszámláról megy.

Azonos kártya hozzáadás és levétel folyamatosan technikai gond forrás minden alkalommal minimális terheléssel ellenőrzik az érvényességét a kártyának és nem egészen logikus lépésnek tűnik egy fizetés után eltávolítani. Ahogy írtam akinél fizetsz ahhoz nem kerül kártyaadat így nincs semmi indoka az eltávolításnak, amit nem tud azzal nem is tud visszaélni.

Új hozzászólás Aktív témák