Új hozzászólás Aktív témák

• zeus_2k14

senior tag

Sziasztok

Egyre több helyen olvasom, közben itt is, illetve Facebook-on is, hogy sorba törik fel a fiókokat, vagy pedig lopnak róla pénzt.. Nekem is hozzá van kapcsolva a Paypal fiókomhoz a bankkártyám, de kicsit kezd aggasztani a dolog.
    Nálam be van kapcsolva a két lépcsős azonosítás, ha be akarok lépni a fiókba.
    Azt szeretném kérdezni, hogy ez internetes vásárlásnak számit, ha Paypalon keresztül vonnak le valamit, esetenben a havi Netflix előfizetést? Ha áttálítom a bankban az internetes vásárlás limitjét, akkor elméletileg az én általam megadott összegnél nagyobbat Paypalon keresztül sem tudnak levonni , ugye jól gondolom?

Illetve ha már itt tartunk.. Van olyan megoldás itt, hogy ha én fizetek Paypallal valahol, akkor előtte kérjen szintén engedélyt, hitelesítést, mint a bankoknál a 3D security? Vagy itt csak email + jelszó és már mehet is a dolog..

Az az igazság, kicsit aggaszt a dolog, ezért is kérdezem, hogy mi tévő legyek. Válasszam le, és Revolut által generált egyszer használatos kártyát adjam hozzá, vagy pedig a Revo által használt virtuális kártyát?

Kicsit most aggaszt a dolog, bármi infót, segítséget elfogadok!

Köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák