Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nem akaron netes vásárlásra használni, arra tökéletes a banki utalás vagy utánvétes kártyás fizetés.
    De ez mellékes.

Ha nem tudom visszautalni az összeget akkor mi a bizonyíték hogy működik a kártyás rész? :( Ezt nem értem.
    Most már megvárom a holnap reggelt, hátha... (ezt mondogatom három hete...)
    Ha akkor se megy, megpróbálom a kifizetési igényt elutalni (pedig azt nem szerettem volna, mert ott marad a vitatott összeg...ettől nagyon fázom)
    Aztán ha az se megy, ismét megpróbálok utalni a számlára. Hátha csoda történik (vagy újabb összeg tűnik el a semmiben...)
    Még az jutott eszembe, van a családban Raiffeisenes számla/kártya is, de az nem az én nevemen van. Gondolom nem tudom lecserélni arra az enyémet.

Esetleg megkérek egy vadidegent, hogy - miután a bankszámlámról utalok neki - utaljon személyesként a PP-omra. Röhej...

Egyébként ezt az emailt küldte a paypal a párosítás után:
    Kedves XY!

2020. április 19. napon egy ZZ végződésű kártyát adott hozzá számlájához.

Nem Ön végezte el a frissítést?

Ha nem Ön adta hozzá vagy frissítette a kártyát, minél előbb jelentkezzen be PayPal-számlájára, majd ellenőrizze az adatokat. Ha bármelyik szokatlan tevékenységet tapasztal, az e-mail alján található Súgóközpont hivatkozásra kattintva azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel:

PayPal

Új hozzászólás Aktív témák