Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fLeSs

nagyúr

Hi emberek!

Paypal téren új vagyok, eddig mással intéztettem a külföldi vásárlásaimat, de most gondoltam megcsinálom magam.

Szal, regisztráltam a Paypalra. Nincs bankkártyám, sőt, még csak kifizetésekre használt bankszámlám sincs, ezért a Top Up módot akarom használni, Angliából szeretnék rendelni vmit.

kérdések

1. bemegyek egy Unicredit bankba, asszondom a pultosnak hogy itt van xy forint, ezt rá akarom tenni erre a Paypal számlára (a Transfer ID a lényeg). Ez így működik?

2. ha igen, és ha egy Unicredit bankban intézem ezt a dolgot, akkor mennyi idő múlva jelenik meg a lóvé a Paypal egyenlegemen? Sejtésem szerint szinte azonnal meg kéne hogy jelenjen (elvégre az Unicreditben fizetem be a pénzt egy Unicredites számlára), vagy tévedek?

3. a cucc amit rendelni szeretnék drágább, mint 126 000 forint. A "Send money" részleg alatt található 126 000 forintos éves limit csak a szimpla pénzküldésre vonatkozik vagy a vásárlásra is?

4. bankkártya nélkül nem tudok limitet emelni pedig sztem így nem tudom majd kifizetni a cuccot amit meg szeretnék venni. Ilyenkor mivan?

5. a bolt ahol vásárolni szeretnék azt írta nekem, hogy ha meg akarom rendelni a cuccot, akkor adjam meg nekik a Paypal email-címemet, erre elküldenek egy kifizetési kérést. A kérdés az, hogy ez ennyire szimpla hogy emailcímen keresztül működik? Hol lesz annak vmi kézzelfogható nyoma hogy én odaadtam ezt a pénzt a boltnak? Létezik olyan, hogy elküldöm nekik a pénzt, aztán pá, így jártam?

Most nem jut más az eszembe, előre is köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák