Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

Segítséget szeretnék kérni én is PayPal ügyben. Junior Max-os kártyám van még Visa Electron szolgáltatással. Ez ha jól tudom nem dombornyomott tehát PayPal-on hiába adom meg neki a kártya adataimat, vagy működhet? Sajnos csak 1x használtam PayPal-t 3-4 éve és akkor is e-Goldon vagy Goldux-on keresztül ment a lóvé tehát az elég bukós volt.
    Most egy 120 euro-t szeretnék továbbutalni, ha jól tudom van százalék levonás tehát vagy 130 euro-nyi forintot kéne utalnom a PayPal-ra ill. feltöltenem, küldenem oda a pénzt.
    Valaki esetleg el tudná magyarázni egyszerűen és érthetően, hogy hogy tudok PayPal-ra küldeni 130 euro-t?

Kártya: Junior Max Visa Electron

Van netes számla hozzáférésem, tehát netről tudok utalgatni.

Ezeket az adat kitöltéseket nem nagyon értem mint: Bank Account - oda akkor beírom, hogy OTP meg a számlaszámom?

Credit Card-hoz pedig az utolsó 3 számot mint ahogy látom, kiválasztom a Visa Electront majd beírom a kártya számomat is(ha jól tudom az a kártya elején van az a 4*4 szám?).

Előre is köszönöm a segítséget!

Esetleg, ha valaki el tudja/tudná magyarázni MSN-en az talán egyszerűbb lenne. (syzgod@msn.com)

Új hozzászólás Aktív témák