Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvinya
üzenetére
Ezt javasoltam ha le nem könyvelt Top Up összegnél írjuk le hogy mikor honnan milyen transfer id-re kell menni annak a pénznek ami a hibás transfer id-el ott van náluk. Ha nem kéred a könyvelést, akkor 15 nap után visszaküldik a banknak. Aztán azok vagy értesítenek vagy nem.
A leírásban ezt javasoltam:
Téma: Bank Account/Credit Card
Altéma: Add/Withdraw fundsAkkor nézzük mi is van ott:
Az aaaa lenne a szöveg.Ezt meg írd le, egészítsd ki a te adataiddal és valami fordítóval angol szövegként másold be a helyére.
Ekkor (dátum), az Unicredit bank ……….. számú számlájáról (ha tudod), 5000 HUF összeg lett utalva.
Ennek az utalásnak ez a -adott bank- …………utalási azonosítója.(ha tudod)
Hibás a transzfer id, mert az utolsó karakter lemaradt
A én jó transzfer ID-em ez.................., és ez a Paypal azonosítóm (az e-mail)………….amelyhez tartozik.
Kérem Önöket könyveljék le az összeget a fiókomhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel találgatós topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konteó topic
- Apple MacBook
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/