Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NLui

csendes tag

válasz V/ #32491 üzenetére

Jeleztem nekik (Erste) screenshootokkal, hogy mit írt a Paypal. Ezt a választ kaptam:

"Tájékoztatjuk, hogy a Bankunk által kibocsátott valamennyi bank- és hitelkártya alkalmas interneten történő vásárlási tranzakció végrehajtására. A Visa Virtuális bankkártya is rendelkezik azokkal az azonosító adatokkal, melyek szükségesek az internetes vásárlási tranzakció végrehajtásához. A kártya státusza és beállításai lehetővé teszik az ilyen jellegű használatot.

Ennek feltétele a számlán rendelkezésre álló szükséges fedezet biztosítása, a kártya érvényes státusza, a megfelelő limitek beállítása, a kártyaadatok internetes megadása, valamint, hogy a kereskedő saját rendszereiben elfogadja az adott kártyatípust.

Ez utóbbit Bankunk sajnos nem tudja semmilyen formában befolyásolni, így előfordulhat, hogy egy adott oldalon a jelenlegi kártyáját nem tudja a kereskedő döntése értelmében használni."

Az a baj, a PayPal azt írta, telefonon keressem őket, az meg sajnos nem tudom megoldani, mert nem tudok angolul. Bár nem értem, mi az amit nem lehet e-mailben leírni?!

Nincs esetleg valami ötletetek még?
    🤔🤔🤔

Új hozzászólás Aktív témák