- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
(és ~110nap visszaszámol... gondolom ha nem csinálom meg később gondom lesz és nem tudom majd használni a paypal-om, ami nem lenne túl jó... lévén, hogy napi szinten használom)
há én már feltölötttem mindent... mármint jóhogy nem az anyakönyvit kérik már... de akkor mi... bankszámlakivontattal talán elfogadják!?
Há már 3x próbáltam mindig visszadobják - legalábbis kaptam e-mailt, hogy valamin nem kóser... illetve a pipáknál azt látom, hogy az ID-t már elfogadták... talán 2x-jára... de a lakcím nem tetszik nekik!
mert amúgy ez megvan... igen a példák... felsoroltak kb. 5-5 dolgot a ID személyire és a lakcímre is, hogy miket fogadnak el... azért kérdem aki már végig csinálta nekik mit ok-éztak le!? mert csak személyi / lakcímemet valamiért nem szeretik... ok akkor eseetleg próbálok valami OTP-s számlakivonatot...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED monitor topic
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest