Új hozzászólás Aktív témák

• Buko94

újonc

Hello.
    Lenne nekem egy elég nagy problémám; elakartam a adni a mototromat és egy külföldi ember jelentkezett a hirdetésre. Ő azt akarta h bonyolítsuk az adásvételt és a szállítást Paypalon keresztül.... Én sosem használtam még ezt és nem is voltam tagja , kicsit féltem is az egésztől. Majd regisztráltam és elküldtem az emberünknek a Paypal e-mail-címemet, de hangsúlyoztam neki h nem értek az ilyen netes utalgatásos dolgokhoz és h intézzen el ő mindent én már csak a pénzt szeretném megkapni mikor jönnek a motorért és ennyi. Erre Kaptam a Paypal-tól egy e-mailt, hogy küldött nekem a vevő (elvileg) Paypalon 195000 FT-ot amiből 100000ft a motor és 95000ft a szállítási költség. De a Paypal fiókomba semmi változás nem történt ... az egyenlegem továbbra is 0ft. Az egyik kérdésem h ez miért van ?
    Ezt a 95000 FT-ot elvileg nekem el kellene utalni vmi amerikai hajóztatási cégnek, de ha nem tudok vele rendelkezni mégis hogyan??? o.O vagy előlegezzem meg saját zsebből?? HA jól vettem ki a paypal e-mailjából, küldenem kell vmi csatolt fájlt az utalás bizonyítására.
    Ezek után eltelt pár nap és én itt voltam tanácstalanul, majd kaptam a paypaltól egy ilyen figyelmeztető levelet h ha nem csatolom 24 órán belül nem csatolom az utalás bizonyítékát, ilyen meg olyan eljárást indítanak ellenem. Erre visszaírtam h fogalmam sincs h mit tegyek, meg h nem tudok rendelkezni a pénzel mivel csak e mailt kaptam és nincs a számlámon...
    erre visszaírtak vmit talán h előlegezzem meg v ilyesmi ( nem vagyok nagy angolos)
    most meg egy ujjabb levelet h 48 ora mulva törlik a fiokomat es h leszedték minden adatomat h eljárjanak ellenem.
    A lényeg: nekem nincs erre pénzem h így előlegezgessek, inkább hagyom az egészet, és maradjon meg a motor.
    Akérdés, hogy visszavonhatja e a vevő az üzletet ha akarja?
    Illetve milyen következményei lesznek ennek ha én nem csinálok semmi továbbrasem?

Új hozzászólás Aktív témák