- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buko94
újonc
Hello.
Lenne nekem egy elég nagy problémám; elakartam a adni a mototromat és egy külföldi ember jelentkezett a hirdetésre. Ő azt akarta h bonyolítsuk az adásvételt és a szállítást Paypalon keresztül.... Én sosem használtam még ezt és nem is voltam tagja , kicsit féltem is az egésztől. Majd regisztráltam és elküldtem az emberünknek a Paypal e-mail-címemet, de hangsúlyoztam neki h nem értek az ilyen netes utalgatásos dolgokhoz és h intézzen el ő mindent én már csak a pénzt szeretném megkapni mikor jönnek a motorért és ennyi. Erre Kaptam a Paypal-tól egy e-mailt, hogy küldött nekem a vevő (elvileg) Paypalon 195000 FT-ot amiből 100000ft a motor és 95000ft a szállítási költség. De a Paypal fiókomba semmi változás nem történt ... az egyenlegem továbbra is 0ft. Az egyik kérdésem h ez miért van ?
Ezt a 95000 FT-ot elvileg nekem el kellene utalni vmi amerikai hajóztatási cégnek, de ha nem tudok vele rendelkezni mégis hogyan??? o.O vagy előlegezzem meg saját zsebből?? HA jól vettem ki a paypal e-mailjából, küldenem kell vmi csatolt fájlt az utalás bizonyítására.
Ezek után eltelt pár nap és én itt voltam tanácstalanul, majd kaptam a paypaltól egy ilyen figyelmeztető levelet h ha nem csatolom 24 órán belül nem csatolom az utalás bizonyítékát, ilyen meg olyan eljárást indítanak ellenem. Erre visszaírtam h fogalmam sincs h mit tegyek, meg h nem tudok rendelkezni a pénzel mivel csak e mailt kaptam és nincs a számlámon...
erre visszaírtak vmit talán h előlegezzem meg v ilyesmi ( nem vagyok nagy angolos)
most meg egy ujjabb levelet h 48 ora mulva törlik a fiokomat es h leszedték minden adatomat h eljárjanak ellenem.
A lényeg: nekem nincs erre pénzem h így előlegezgessek, inkább hagyom az egészet, és maradjon meg a motor.
Akérdés, hogy visszavonhatja e a vevő az üzletet ha akarja?
Illetve milyen következményei lesznek ennek ha én nem csinálok semmi továbbrasem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/